Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervschef med ambitioner og engagementKan du danne bro mellem virksomheder, politik og myndigheder? Vil du tæt på virksomheder, politikere og topledelsen i Langeland Kommune? Kan du omsætte ideer til praktiske løsninger? Så er vores nyoprettede stilling som erhvervschef måske noget for dig.

Langeland Kommune vil blive endnu bedre til at understøtte erhvervslivet. Det er en politisk højt prioriteret dagsorden, at samarbejdet mellem virksomheder og myndigheder tages til et nyt niveau. Der er allerede et gunstigt samarbejdsklima, dialogen er god og tillidsfuld, og området er i en god udvikling. Som en lille kommune kan vi handle smidigt med hurtige beslutningsgange. Men vi kan blive bedre.

Vi søger en ny erhvervschef, som kan gå forrest i den lokale erhvervsservice. Det kræver evnen til at navigere i et farvand med mange forskellige aktører og mindste lige så mange forventninger.  Som erhvervschef får du en helt central rolle i udviklingen af Langelands fremtid. Du samarbejder med virksomhederne og kommer tæt på de politiske processer. Erhvervschefen får muligheden for at bringe vigtige områder som erhverv, myndigheder og kultur sammen i nye samarbejder. Det er et job med mange muligheder for at sætte sit præg på et helt samfund.

Du har indsigt i erhvervslivets vilkår, kulturlivets betydning for turismen og erfaring fra samarbejder med virksomheder. Du skal være opsøgende og nysgerrig i forhold til hvad virksomhederne er optaget af, og særligt hvordan deres problemer kan løses. Du er stærk til relationer og netværk. Dine resultater opnår du i samarbejde med kollegerne på tværs af administrationen, virksomhederne og politikerne.

Stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet i Stillingsbeskivelsen.

Tiltrædelse snarest muligt og senest 1. oktober 2020. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst (Cheflønsaftalen, forventet lønniveau – 650-700.000 + pension).

Samtaler vil blive afholdt den 7. august (1. samtale) og den 10. august 2020 (2. samtale). I forbindelse med samtalerne vil ansøgere bliver præsenteret for en case og der vil blive indhentet referencer.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kommunaldirektør Jani Hansen, tlf. 4013 5671.

Ansøgningsfrist:
Send ansøgning vedlagt relevante dokumenter via knappen "Send ansøgning" senest den 2. august 2020.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.