Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervsjurist til Facility Service industrien

Er du motiveret af at arbejde med en bred vifte af erhvervsjuridiske områder? Så er her muligheden for at være med helt fremme, hvor du vil yde rådgivning for en lang række af virksomhedens juridiske berøringsflader.

Vi søger nemlig en jurist til en nyoprettet stilling hos MTM Service – en Gazelle virksomhed i hastig udvikling. Hos MTM Service har vi fokus på kvalitet og god service, vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det vi leverer, også selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld at du får et job hvor du har mulighed for at udvikle kompetencer, og hvor der er højt til loftet.

Læs mere om MTM Service og vores brancheområde på mtmservice.dk

Om stillingen 

Du kommer med din kandidatgrad i jura (cand.jur, cand.merc.jur eller lignende) til at arbejde med en bred vifte af juridiske områder, bl.a.:

  • Udbuds- og kontraktjura.
  • Overenskomster og HR-jura.
  • Inkassojura og erhvervsret

 (Du behøver ikke have tidligere erhvervserfaring fra en lignende stilling, hvis du har et flot afgangsbevis fra din kandidatuddannelse!)

Personprofil

Hos MTM Service arbejder vi ud fra et kerneværdisæt, som alle virksomhedens medarbejdere står inde for. Værdisættet er fundamentet for hvordan vi omgås og behandler hinanden og vores mange kunder. Læs mere om værdigrundlaget her: mtmservice.dk/quality

For at kunne excellere i nærværende stilling, er du en erfaren eller nyuddannet jurist med en ambitiøs tilgang til dit erhverv. Du er drevet af altid at have overblikket, og din strukturelle arbejdstilgang medfører en naturlig ro, hvor selv ikke højt tempo i din arbejdsdag kan slå dig ud af kurs.

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en ung organisation i hastig udvikling, hvor du får mulighed for selv at sætte dit præg på tingene, samt får en vekslende arbejdsdag. MTM Service er blandt de mest vækstende virksomheder i Danmark, vi har modtaget Børsens Gazelle-pris to år i træk, og forventer endnu flere de kommende år. Med nærværende stilling får du muligheden for at være med på denne rejse – at udvikle dine personlige og erhvervsmæssige kompetencer sideløbende med virksomheden.

Ansøgning 

Vi afholder samtaler løbende.

CV med billede samt evt. cover letter bedes sendt til job@mtmservice.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.