Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervskonsulent med gode kommunikations kompetencer, Vesthimmerland

Kom indenfor i erhvervsfremmesystemet hos Erhverv Væksthimmerland.
Er du interesseret i at arbejde som erhvervskonsulent, hvor du kan blive en integreret del af et super spændende miljø og et lille men effektivt team, der er fuldt ud dedikeret til at løfte det lokale erhvervsliv i Vesthimmerlands Kommune?

Vi skal have løst følgende opgaver:

Kommunikation
Hjemmesideopdatering, nyhedsbrev opsætning og udsendelse, grafisk arbejde til invitationer og publikationer, sociale medier opdateringer (Facebook og LinkedIn), arbejde med udgivelse af erhvervsavis, kontaktled mellem virksomheder og de videregående uddannelser mhp. studiejob ordninger samt forefaldende marketing og kommunikationsopgaver.

Arrangementer
Planlægning, markedsføring og gennemførelse af fyraftensarrangementer, kurser, konferencer og lignende.

Grøn omstilling og klimaindsats
Du skal tage ansvar for den strategiske satsning på det "grønne" område. Der skal udvikles ydelser, projekter og samarbejdsrelationer til erhvervslivet, og du skal deltage i de kommunale projektindsatser NBE (Netværk for bæredygtig erhvervsudvikling Norddanmark) og CiP (Cirkulær Innovation i partnerskaber).

Tiltrækning af kvalificeret arbejdskraft
Du skal støtte op om vores strategiske indsats for at matche virksomheder med kvalificeret arbejdskraft. Dette sker i vores og kommunens projekt "Go Vest", hvor der bliver et tæt samarbejde med vores projektleder og to praktikanter.

Forefaldende erhvervsserviceopgaver
Du skal indgå i de generelle opsøgende og indkomne virksomhedsvejledninger og andre virksomhedsbetjeninger. I takt med at nye opgaver og projekter kommer ind fordeles opgaverne efter ressourcer, kompetencer og interesser, så der vil være mange opgaver, vi endnu ikke kan definere. Der er aldrig to dage, der er ens.

Dine kompetencer
Vi forventer, at du byder ind med en relevant erfarings- og/eller uddannelsesmæssig baggrund og en stor portion virkelyst og motivation til at være med til at skabe succes for Erhverv Væksthimmerland. Vi formoder, at du har eller har haft et særligt fokus på kommunikation og kontakt til erhvervslivet, måske som en del af erhvervsfremmesystemet, måske som professionel rådgiver eller via den uddannelse du har.

Du skal have en god portion faglig stolthed ved at levere gode resultater. Du skal også have erfaring med projektarbejde og gerne et "konsulent-gen", så du har det godt med at være opsøgende og snakke med virksomheder og samarbejdspartnere.

Du skal være selvdreven og ansvarsfuld samt en medspiller, der både kan bevare overblikket over egne opgaver, men også gribe bolden for os andre når der er behov for det. Vi er et lille kontor, og alle skal bidrage til, at vi når vores mål og har det godt sammen imens - også på de travle dage, hvor alle er meget ude af huset. Du skal gerne have godt humør, være en social omgængelig, udadvendt og åben person.

Det er ikke et krav at du kender erhvervsfremmesystemet på forhånd, men du skal have nysgerrighed og mod på at lære en masse nyt.

Vores "verden"
Erhvervsfremmesystemet består af offentlige og halvoffentlige aktører samt private erhvervsforeninger og interesseorganisationer, der alle arbejder for at skabe de bedst mulige betingelser for erhvervslivet. Erhverv Væksthimmerland arbejder i og for Vesthimmerlands Kommune og for fire lokale erhvervsforeninger, hvor vi som erhvervskontor både er leverandør af offentlig lokal erhvervsservice, sekretariatet for erhvervsforeningerne og er projektpartner i en række større strategiske projekter.

Ansøgningen
Du skal sende din ansøgning med CV og relevante bilag til Erhvervschef Dan Skovgaard via knappen "Send ansøgning".

Har du spørgsmål til stillingen rettes de også til erhvervschefen. på e-mail dan@vaeksthimmerland.dk eller telefon 21481034 .
I uge 27 og 28 kan han dog ikke besvare henvendelser grundet ferie, men kontorets andre konsulenter kan svare på generelle spørgsmål.

Ansøgningsfristen er fredag d. 24. juli og der afholdes samtaler i uge 31 og 32.

Se mere på www.vaeksthimmerland.dk og vores profiler på LinkedIn og Facebook.

Se mere på vores ansøgersite: https://vaeksthimmerland.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.