Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervskoordinator til Favrskov Kommune


Erhvervskoordinator til Favrskov Kommune

Vores nuværende erhvervskoordinator har fået nyt job i Favrskov Kommune, og derfor tilbyder vi nu en spændende stilling.

  • Vil du være med til at skabe gode resultater for virksomhederne i Favrskov Kommune?
  • Kan du bidrage til at forbedre den erhvervsfremmeindsats, som vi sammen med andre offentlige erhvervsaktører tilbyder virksomhederne?
  • Kan du samarbejde med nogle af de erhvervspolitiske interessenter, så vi kan skabe endnu bedre vilkår for vækst og udvikling i Favrskov?
  • Kan du videreudvikle vores tætte dialog med virksomhederne og forbedre kommunens erhvervsservice, så vi fastholder vores position som en af landets mest attraktive erhvervskommuner?

Du brænder for at være med til at skabe resultater gennem tværkommunale erhvervssamarbejder. Du kan se muligheder i at udvikle indsatsen på det lokale plan sammen med Favrskov Erhvervsråd og på det regionale  og tværkommunale plan i samspil med Væksthus Midtjylland, Business Region Aarhus, m.fl.

Kan du se dig selv i ovenstående, så har du mulighed for at få en spændende og udfordrende stilling som erhvervskoordinator i en velfungerende og dynamisk organisation i en vækstkommune.

Vi søger en erhvervskoordinator, der har en relevant videregående akademisk uddannelse – f.eks. i en erhvervsøkonomisk retning. Du har kendskab til erhvervslivets rammevilkår, og du har erfaring med virksomhedskontakt. Vi ser gerne, at du har kendskab til strategisk erhvervsudviklingsarbejde og erfaring fra arbejdet i en politisk organisation – gerne i en kommune.

I Favrskov Kommune har vi et godt erhvervsklima med en vedholdende og fokuseret indsats, der er målrettet erhvervslivets behov. Vi har stort fokus på at yde virksomhedsservice, der er kendetegnet ved en professionel og serviceorienteret sagsbehandling, ligesom vi prioriterer dialogen med kommunens erhvervsliv højt. 

Søg jobbet

Læs mere om stillingen og vores forventninger til dig i job- og personprofilen og søg jobbet på www.favrskov.dk/job


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her