Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervsministeriet søger proaktiv presse- og kommunikationschef

Har du evner og interesse for ledelse? Kan du sørge for, at erhvervsministerens og ministeriets budskaber brænder igennem i mediebilledet? Og har du forståelse for det politiske arbejde på Christiansborg?

Så er du måske den presse- og kommunikationschef, vi søger i Erhvervsministeriets departement.

Om jobbet

Som presse- og kommunikationschef har du ledelsesansvaret for syv engagerede og dygtige medarbejdere, der varetager Erhvervsministeriets presse- og kommunikationsarbejde.

Enheden varetager bl.a. dag-til-dag pressehåndtering, proaktivt og strategisk pressearbejde, taleskrivning samt rådgivning af ministeren og ministeriets ledelse i pressespørgsmål. Presseenheden er placeret i departementets ledelsessekretariat.

Du refererer til sekretariatschefen og dit arbejde vil ske i tæt samspil med både ministeren og departementschefen. Samtidig skal du være i stand til at indgå i et konstruktivt samarbejde med de mange dygtige medarbejdere og chefer i ministeriets faglige områder.

Om dig

Vi lægger vægt på, at du har erfaring med ledelse, eller at du har et talent for ledelse. Vi forventer, at du hurtigt kan skabe dig et overblik på tværs af ministerområdet og er proaktiv og opsøgende i forhold til kommende dagsordener og medierne.

Du er en dygtig formidler, og at du har erfaring med at vinkle og forklare komplicerede problemstillinger, så de kan forstås af en bred offentlighed. Du er god til at omsætte politiske dagsordener til nyheder, og du kan formidle de faglige indsatser, aftaler og udspil på en nærværende og relevant måde.

Vi forventer, at du har et indgående kendskab til pressens arbejdsmetoder og nyhedsformidling i en politisk kontekst. Vi lægger i den forbindelse vægt på, at du har stor forståelse for arbejdet på Christiansborg og erfaring fra en redaktion.

Ansættelse

Du ansættes efter gældende overenskomst.

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Katrine Mau på 2944 9907.

Send din ansøgning sammen med CV, eksamenspapirer og øvrige relevante dokumenter via linket eller på vores hjemmeside https://em.dk/job-og-karriere/ledige-stillinger/ senest d. 11. april 2021.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 15 og 16. Tiltrædelse hurtigst muligt og senest pr. 1.juni 2021. Vi benytter ledelsestest i forbindelse med rekrutteringen.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Om Erhvervsministeriets departement

I Erhvervsministeriet ønsker vi at skabe gode og konkurrencedygtige rammebetingelser, så dansk erhvervsliv også i fremtiden er i stand til at skabe solid vækst og velstand. Vi vil medvirke til at gøre det attraktivt at investere og udvikle virksomhed i Danmark.

På en bred vifte af ressortområder - fra boligfinansiering og forbrugerforhold til life science og digitalisering af erhvervslivet samt rammevilkår for finansielle virksomheder - er vi med fra de første diskussioner om nye initiativer og lovforslag til udviklingen og eksekveringen af dem. Aktuelt er der stort fokus på arbejdet med Covid-19, herunder hjælpepakker og genåbning af Danmark.

Vi er 200 ambitiøse og engagerede medarbejdere, men vores netværk og kontaktflade rækker langt uden for Slotsholmen. Vi arbejder tæt sammen med ministeriets syv styrelser og de selvstændige offentlige virksomheder, som vi har ansvar for. Og vi er i dialog med virksomheder, interesseorganisationer, EU og OECD. Vi værdsætter en arbejdsplads med en stejl læringskurve, og vi lægger vægt på faglig nysgerrighed, som skal gøre os i stand til at have blik for fremtidige forretningsmodeller. Samtidig er det en central kernekompetence hos os at have en forståelse for de muligheder, den digitale udvikling i og uden for ministeriet åbner for.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.