Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervsrådgiver Jutlander Bank, Randers


Intelligent Advice søger, for vores kunde Jutlander Bank, en engageret erhvervsrådgiver til bankens afdeling i Randers.

Afdelingen har et højt aktivitetsniveau og dækker et spændende geografisk område, der er i rivende udvikling. Tilfredse kunder, samt et stigende antal af nye kunder, er årsagen til banken nu søger en dygtig og engageret erhvervsrådgiver, der skal være med til at servicere eksisterende og nye kunder.

I samarbejde med dygtige og engagerede kolleger, skal du bidrage til at sikre fuld implementering og efterlevelse af bankens strategi på erhvervsområdet i Randers og omegn.

Om dig

Du evner at arbejde selvstændigt, og forstår samtidig vigtigheden af at være en god kollega i en teambaseret og flad organisation, hvor beslutningsvejene er præcis lige så korte som de syner.

Den ideelle kandidat er uddannet indenfor den finansielle sektor og har god forståelse og indsigt i økonomistyring, regnskab, kreditvurdering og forretningsudvikling.

Med din baggrund forstår du at komme "hele vejen rundt" omkring kunden. Du kan sætte dig ind i både virksomhedens- og virksomhedsejerens økonomiske forhold og muligheder i segmentet med mindre- og mellemstore virksomheder.

Du stortrives i en stilling, hvor du via pleje af eksisterende kunder og netværk, arbejder med at opsøge og tiltrække nye attraktive erhvervskunder i området.

Om Jutlander Bank i Randers

Afdelingen, som i dag beskæftiger 17 engagerede og motiverede medarbejdere, er ligesom resten af organisationen i en sund og spændende udvikling med mange nye forretningsmuligheder. I sær Erhverv er i stærk udvikling hvorfor der nu skal en ekstra erhvervsrådgiver med på holdet.

Jutlander Bank er synlige i nærområdet og deltager aktivt i diverse arrangementer.

Jutlander Bank tilbyder dig

Et selvstændigt og spændende job, hvor du vil indgå i erhvervskundeteamet, der er kendetegnet ved et uformelt arbejdsmiljø med fleksible og vide rammer.

Løn efter kvalifikationer.

Om Jutlander Bank

Jutlander Bank blev skabt i 2014 ved en stærk, ligeværdig fusion mellem Sparekassen Himmerland og Sparekassen Hobro.

Ved fusionen var det vigtigt, at den lokale handlefrihed og det lokale tilhørsforhold blev bevaret. Disse tanker udgør i dag fortsat en væsentlig del af Jutlander Banks værdier.

Jutlander er latin og betyder "jyde" - sådan er baggrunden i dag en del af deres navn.

Se mere på www.jutlander.dk

Bankens kundeløfter

Vi siger det som det er!

”Vi går målrettet efter at blive opfattet som værende Danmarks mest personlige og tilgængelige bank. Med ærlig og konstruktiv rådgivning, der er baseret på en personlig tilgang til den enkelte kunde, tror vi på, at vi kan lykkes med den ambitiøse vision”

Ansøgning og tidsplan

Ansøgningsfrist 21 januar - der bliver løbende afholdt samtaler


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:26. januar 2018

Erhvervsrådgiver Jutlander Banks Erhvervscenter, Århus

Intelligent Advice

Aarhus
Intelligent Advice søger, for vores kunde Jutlander Bank, en faglig velfunderet og engageret Erhvervsrådgiver til bankens Erhvervscenter i Århus. Erhvervscenteret dækker et spændende geografisk område der, ligesom afdelingen, er i rivende udvikling....
Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:14. marts 2018

Privatkunderådgiver til Viby afdeling

Jutlander Bank AS

Aarhus
Vi siger det som det er Vi går målrettet efter at blive opfattet som værende Danmarks mest personlige og tilgængelige bank. Med ærlig og konstruktiv rådgivning, der er baseret på en personlig tilgang til den enkelte kunde, tror vi på, at vi kan lykk...