Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervsrådgiver Jutlander Banks Erhvervscenter, Århus

Intelligent Advice søger, for vores kunde Jutlander Bank, endnu en faglig velfunderet og engageret Erhvervsrådgiver til bankens Erhvervscenter i Århus.

Erhvervscenteret, der er i kraftig vækst, dækker et spændende geografisk område der, ligesom afdelingen, er i rivende udvikling. Der er fokus på vækst og tilgangen af nye solide kunder er stødt stigende. Der ligges især vægt på gode relationer samt en høj grad af kundetilfredshed.

Til, i samarbejde med det nuværende engagerede team, at gennemføre væksten, søges en kompetent og engageret erhvervsrådgiver.

Om dig

  • Du evner at arbejde selvstændigt, og forstår samtidig vigtigheden af at være en god kollega i en teambaseret og flad organisation, hvor beslutningsvejene er præcis lige så korte som de syner.

  • Du er uddannet indenfor den finansielle sektor, har god forståelse og indsigt i økonomistyring, regnskab, kreditvurdering og forretningsudvikling.

  • Du forstår med din baggrund at komme "hele vejen rundt" omkring kunden. Du kan sætte dig ind i både virksomhedens- og virksomhedsejerens økonomiske forhold.

  • Du ser spændende og udfordrende muligheder i segmentet med mindre- og mellemstore virksomheder.

  • Du stortrives i en stilling, hvor du via pleje af eksisterende kunder, gode relationer og professionelt netværk, arbejder med at opsøge og tiltrække nye attraktive erhvervskunder i området.

Jutlander Bank tilbyder dig

  • Du tilbydes et selvstændigt og spændende job, hvor du vil indgå i et fagligt kompetent team, der er kendetegnet ved et godt uformelt arbejdsmiljø med fleksible og vide rammer.

  • Du vil have gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

  • Du bliver en del af Århus Erhvervscenter, der med afsæt i en stærk bonitet står godt rustet til den kommende vækst.

  • Du skal i samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer, bidrage til at sikre fuld implementering og efterlevelse af bankens strategi på erhvervsområdet i Århus.

  • Du tilbydes en god løn, der modsvarer dine kvalifikationer samt bl.a. parkering.

Om Jutlander Bank

Jutlander Bank blev skabt i 2014 ved en stærk, ligeværdig fusion mellem Sparekassen Himmerland og Sparekassen Hobro.

Ved fusionen var det vigtigt, at den lokale handlefrihed og det lokale tilhørsforhold blev bevaret. Disse tanker udgør i dag fortsat en væsentlig del af Jutlander Banks værdier.

Jutlander er latin og betyder "jyde" - sådan er baggrunden i dag en del af deres navn.

Se mere på www.jutlander.dk

Bankens kundeløfter er,

”Vi siger det som det er”!

”Vi går målrettet efter at blive opfattet som værende Danmarks mest personlige og tilgængelige bank. Med ærlig og konstruktiv rådgivning, der er baseret på en personlig tilgang til den enkelte kunde, tror vi på, at vi kan lykkes med den ambitiøse vision”

Tidsplan

Der bliver løbende afholdt samtaler


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her