Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervsstyrelsen søger en dygtig og ambitiøs kvalitetschef til kvalitetskontrol af PIE revisionsvirksomheder


Har du interesse for faglig ledelse, og trives du med at tage ansvar for at sikre en ressourceeffektiv prioritering og planlægning? Har du samtidig stor erfaring med revisionsområdet og ønsker du at indgå i et fagligt stærkt miljø med gode kolleger, faglig sparring og en brændende fælles interesse for at sikre efterlevelse af revisorlovgivningen? Så er du måske vores nye kvalitetschef.

Erhvervsstyrelsen er ansvarlig for det offentlige tilsyn med revisorer og revisionsvirksomheder herunder kvalitetskontrol og undersøgelser. Vores tilsyn er opdelt i tre teams med samme overordnede formål – at sikre at vi som samfund kan have tillid til kvaliteten af den information, som revisor leverer. Tilsyn og Kontrol er ét blandt flere midler til at sikre høj kvalitet ved udførelse af erklæringsopgaver. Vores tilsyns- og kontrolindsats dækker bredt med hensyn til proaktiv sikring af regelefterlevelse samt håndhævelse af reglerne, når disse ikke efterleves. Det er essentielt, at offentligheden har tillid til de finansielle informationer i selskabers årsregnskaber, som samfundsøkonomien bygger på. Revisors rolle som offentlighedens tillidsrepræsentant er en vigtig faktor til at sikre denne tillid.

Vi søger en kvalitetschef, som skal agere faglig teamleder til teamet for kvalitetskontrol af PIE revisionsvirksomheder. Vores arbejdsmiljø er dynamisk, spændende, uformelt og præget af stor ansvarsfølelse, da vi generelt arbejder meget selvstændigt. Selvom det til tider går stærkt, får vi tingene til at fungere med vilje og gensidig hjælp og samarbejde, gode kollegaer og højt humør. Alt i alt som en god gammeldags revision med løbende udfordringer, som altid skal løses med respekt for lovgivning og interessenter.

Om jobbet
Som kvalitetschef er du vores ansigt udadtil over for PIE revisionsvirksomhederne samt europæiske- og internationale netværk.  Du får en central rolle i teamet og sikrer, at de mange opgaver bliver prioriteret og eksekveret. Du sikrer, at kvalitetskontrollerne udføres i overensstemmelse med lovgivningens krav. Du skal således både have det overordnede og strategiske overblik for herved at sikre fremdrift i de igangværende kvalitetskontroller. En af dine fornemmeste opgaver vil være den løbende faglige sparring med teamets medlemmer.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

 • Planlægning og eksekvering af den strategiske retning for det lovpligtige tilsyn
 • Løbende faglig sparring med teammedlemmerne.  
 • Kvalitetssikring af teammedlemmernes arbejde.
 • Dialog med PIE revisionsvirksomhederne, inkl. indledende og afsluttede møder om kvalitetskontrol.
 • Deltagelse i europæiske- og internationale fora med henblik på at samarbejde og udveksle erfaring med andre landes tilsynsmyndigheder.
 • Samarbejde med øvrige teams omkring udarbejdelse af tilsynsplan, retningslinjer, redegørelse, mv.
 • Fortolkning af revisorlovgivningen i forhold til at vurdere om revisionsvirksomhederne og revisorerne efterlever kravene.

I Erhvervsstyrelsen har vi fokus på fagligheden og giver dig gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling. Du vil med garanti få et nyt og bredere perspektiv på revision og regnskaber. Derudover tilbydes du gode arbejdsvilkår, herunder flekstid, pension og en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv. Det er vigtigt for os, at den enkelte medarbejder mærker fleksibiliteten i arbejdstilrettelæggelsen og muligheden for medindflydelse på egne arbejdsopgaver.

Om dig
Du er statsautoriseret revisor og har praktiseret som revisor igennem en årrække. Du har derfor et stort praktisk kendskab til bl.a. revisorlovgivningen, revisionsstandarder og regnskabslovningen. Desuden vil det være en fordel, hvis du har erfaring med kvalitetsstyring i en større revisionsvirksomhed og samtidig har en rimelig juridisk forståelse.

Derudover forventer vi, at du:

 • har interesse for ledelse og fokus på at opnå resultater.
 • trives med at levere resultater og ser muligheder frem for begrænsninger.
 • er kendetegnet ved høj faglighed samt formår at bringe denne i anvendelse uanset hvilken kontekst, fagligheden indgår i.
 • har gode samarbejdsevner og er stærk i dialogen med både interne og eksterne interessenter om såvel faglighed som udvikling.
 • er god til at formulere dig og formår at kommunikere tydeligt til mange forskellige målgrupper – skriftligt såvel som mundtligt.

Om Erhvervsstyrelsen
Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 750 medarbejdere, som arbejder på fire forskellige lokationer i landet – Langelinie og Amagerfælledvej i København, Slotsgade i Nykøbing Falster og Ferskvandscenteret i Silkeborg. Denne stilling er placeret på Langelinie.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier, digitale løsninger og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

Om ansættelsen
Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for at forhandle tillæg. Indplacering vil være som chefkonsulent uden personaleansvar. Ud over basislønnen kommer pension og eventuelle tillæg.

Der er tale om 1 fast fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt.

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til kontorchef Susanne Thorhauge på tlf. 35 29 19 32. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på tlf. 91 33 70 38.

For at søge stillingen klikker du på knappen ”Send ansøgning” nederst i annoncen og følg instruktionerne. Din ansøgning, CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest tirsdag den 26. januar 2021.

Samtaler forventes afholdt i januar. Der vil blive anvendt test i rekrutteringsprocessen.

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.