Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervsstyrelsens Internationale Afdeling søger studentermedhjælpere

Studentermedhjælpere til Team Global Handel og Sikkerhed
I Team Global Handel og Sikkerhed arbejder vi for global frihandel. Det gør vi ved at administrere EU’s defensive handelsinstrumenter som f.eks. anti-dumpingtold og ved at sikre danske aftryk på EU’s frihandelsaftaler med 3. lande i forhold til tjenesteydelser.

Desuden arbejder vi for den globale sikkerhed ved at være ansvarlig for dual-use reglerne, herunder give tilladelser og afslag til eksport af dual-use produkter og administrere en række af EU’s økonomiske sanktioner mod tredjelande som f.eks. Rusland og Iran.

Som studentermedhjælper hos os vil du komme til at bistå teamets medarbejdere med forskelligartede opgaver inden for det handels- og sikkerhedspolitiske område. Dette vil blandt andet omfatte at bistå med udarbejdelse af statistik og opdatering af databaser, assistance med sagsbehandling, besvarelse af henvendelser fra interessenter, research og informationssøgning, opdatering af hjemmesider samt diverse ad-hoc opgaver såsom journalisering og praktisk hjælp.

Studerende med interesse for erhvervspolitik
Til stillingen lægger vi vægt på, at du:

• er i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse, f.eks. jura, HA.Jur., IBP, statskundskab/forvaltning eller lignende
• har et godt kendskab til Microsoft Office
• besidder gode engelskkundskaber
• arbejder struktureret, systematisk og selvstændigt
• løser opgaver grundigt og detaljeorienteret
• er initiativrig, ansvarsbevidst og servicemindet

Vi forventer, at du har en god forståelse for samspillet mellem erhvervsøkonomi og politik og har et godt kendskab til Excel. Derudover er det en forudsætning, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Vi kan tilbyde et varieret og udfordrende job med høj faglighed og mulighed for at arbejde selvstændigt i et stærkt fagligt miljø med gode kolleger. Vi bor i Dahlerups Pakhus ved Langelinie med udsigt over havnen.


Om os
Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 750 medarbejdere, som arbejder på fire forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Langelinie i København.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.


Om ansættelsen
Ansættelse sker efter overenskomst mellem HK-STAT og Finansministeriet. Stillingerne er på 15 timer om ugen. Der er tale om to stillinger og tiltrædelse ønskes januar-februar 2021.

Hvis du vil vide mere om stillingerne i Team Global Handel og Sikkerhed, er du velkommen til at kontakte Sofie Hansen på telefon 35 29 18 94 eller på e-mail sofsen@erst.dk. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Diana O. Jørgensen på telefon 91 33 71 39.

Interesseret?
For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stilling” i annoncen og følg instruktionerne. Din ansøgning, CV og dokumentation for studieaktivitet skal være modtaget senest søndag den 22. november 2020.

Samtaler forventes afholdt i uge 49.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.