Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ernæringsassistent 30 timer til daginstitutionen Stenbuen

Sætter du en ære i at sammensætte sunde spændende måltider i børnehøjde? Har du lyst til at indgå i et samarbejde om det pædagogiske måltid? og gør du dig mange tanker, om hvordan maden kan præsenteres på en spændende måde for vores børn i alderen 0-6 år?

Stenbuen har fået frokostordning i børnehaven, pr. 1. januar, 2021, og vi udvider derfor vores køkken kapacitet, så der kan laves mad til ca. 38 børnehavebørn og 24 vuggestuebørn.

Du kommer til at arbejde i et helt nyt køkken – vi begynder på en total ombygning indenfor kort tid.
Vores åbne køkken ligger centralt i huset, og besøges af både børn og voksne i løbet af dagen. Du skal derfor have lyst til besøg og kunne arbejde med ”forstyrrelser” i hverdagen.

Som ernæringsassistent forventer vi, at du:

  • Har erfaring fra et institutionskøkken
  • Sætter en ære i at varetage frokost til 57 børn og eftermiddagsmåltid til 24 vuggestue børn
  • Kan udarbejde ernæringsrigtige kostplaner, hvor ca. 70 % er økologisk
  • Kan kommunikere til og med forældre om kost
  • Er dygtig og engageret med en god portion faglig stolthed
  • Har ansvar for egenkontrol (vi bruger E-smiley)
  • Klarer elektronisk varebestilling, økonomistyring samt oprydning og rengøring i køkkenet.

Derudover sætter vi pris på, at du er smilende, imødekommende og besidder et positivt livssyn. Du skal være god til at samarbejde og skabe relationer i hele institutionen og på tværs af vores klynge, som består af 3 institutioner.

Du mestre at kommunikere tydeligt i skrift og tale; Det er dig, der står for at præsentere Stenbuens madplan til både børn, forældre og kollegaer.

Du sætter pris på at arbejde selvstændigt, have et godt overblik og selv planlægge din tid.

Om os i Stenbuen
I Stenbuen har vi høje ambitioner på alle børns vegne. Vi brænder for at arbejde med børn, og vi sigter hele tiden efter at have et dagtilbud af højeste kvalitet. Den daglige ernæring og kost er et vigtigt led heri.

Vi har i gennemsnit 24 vuggestuebørn og 38 børnehavebørn. Alle vuggestuebørnenes frokost og eftermiddagsmad er varieret og 80-90 % økologisk. Stenbuen er en del af en klynge bestående af 3 institutioner, og der er god mulighed for sparring om ernæringsopgaven med ernæringsassistenter i klyngens andre institutioner.

Vi er 14 ansatte, som har det rigtig godt sammen. Vi har mange års erfaring og udvikler os stadig sammen. Du bliver en del af et velfungerende team med kollegial opbakning og sparring. Vi er glade for at gå på arbejde og har en ambitiøs tilgang til både vores opgaver og arbejdslivet. Vi sørger sammen for at vi har god trivsel og et godt samarbejdsmiljø.

Stenbuen ligger tæt på de skønne naturområder i Hedeland, som vi benytter os meget af. Du kan læse mere om os og Stenbuen på http://stenbuen.htk.dk/.

Yderligere information
Jobbet er på 30 timer ugentligt. Mødetid kan variere. Der vil være mulighed for supplement med vikartimer, som medhjælper i institutionen. Ansættelse er pr. 1. januar, 2021.

Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra evt. tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Ansøgningsfrist er 18. oktober
Vi forventer at holde samtaler i uge 43.

Vil du vide mere er du meget velkommen til at kontakt pædagogisk leder, Charlotte Borgstrøm på 2999 9047. Du er også meget velkommen til at ringe og lave en aftale om at komme forbi og besøge os forud for din ansøgning.
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.