Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ernæringsassistent, kok eller PB i ernæring og sundhed til Bispebjerghjemmets produktionskøkken

Vil du være med til at sætte en bæredygtig dagsorden i køkkenet?
Kan du lide at tage ansvar og gå forrest og får det bedste ud af sæsonens råvarer?

Bispebjerghjemmet søger en ernæringsassistent, kok eller PB i ernæring og sundhed 37 timer om ugen fra 1. juni 2021 eller efter aftale.

Vi søger en dygtig kollega, der er stolt af sit fag, og som har stor lyst til at drive den kulinariske og grønne køkkenprofil, som vi er gået i gang med at udvikle. Bispebjerghjemmet deltager i et 4-årigt projekt, som sætter fokus på det gode velsmagende måltid, brug af lokale råvarer, og som samtidig sænker klimatrykket på madproduktion med 25%.

Vi er et økologiske centralkøkken, der producerer mad til husets 90 beboere og til husets spisetilbud i caféen. Vi har varmholdt produktion, og beboerne får varm mad til aften. Vi laver næsten al mad fra bunden. I samarbejde med etagerne har vi stort fokus på ernæring og dysfagi.

Køkkenet består af et team på fem fagpersoner samt elev og ufaglærte. Der er weekendvagter i to weekender fordelt på et 6 ugers rul, og vi har skiftende arbejdstider mellem kl. 7.30-18.00.

Det vil være et ekstra plus, hvis du har særlige kompetencer inden for et eller flere områder: erfaring med brug af kostprogrammet Xena, kvalitetssikring, vejledning i kost eller praktikvejledning overfor elever.

Bispebjerghjemmet er et særdeles velfungerende plejehjem. Huset summer af en venlig og imødekommende atmosfære, og her hersker en ånd af kreativitet, medmenneskelighed og faglig stolthed og identitet.

Vi har opbygget en stærk fælles kultur, hvor omdrejningspunktet er vores værdier:

At være Nysgerrig – At fremme Optimisme – At skabe Balance.

Huset er gennemgribende renoveret og genåbnede i 2009 med 90 to-rums boliger fordelt på seks etager. Vi har eget produktionskøkken, trænings-/aktivitetsenhed, gode fælleslokaler, en café og have. Her er ca. 80 fastansatte, og vi er uddannelsessted for ca. 20 elever om året. Ligeledes har vi et godt samarbejde med venneforening og andre frivillige.

Løn ifølge overenskomst samt forhandling.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Ninna Dyrberg Badenholt på 2479 3362.

Skriv en motiveret ansøgning, hvor du tydeliggør, hvad du kan bidrage med.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 13. april 2021
Første samtale afholdes den 19. april efter kl. 13 og anden samtale den 22. eller 23. april 2021.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om os på vores-hverdag.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.