Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ernæringsassistent til ÆblehavenDrømmer du om økologisk mad og køkkenhave? Er du madmodig både på egne og børnenes vegne? Bliver du motiveret af at lave sunde og indbydende måltider til vores ca. 122 sultne og nysgerrige børn? Er du knivskarp fagligt? Så bliv Majkens nye kollega i vores økologiske køkken!

Sølvmærke i økologi og stiler efter både guld- og måltidsmærke
Vi sætter en dyd i at have høje madstandarder og har sølvmærke i økologi. Vi skal i gang med arbejde med måltidsmærket, hvor vi bandt andet skal prøve at få flere bælgfrugter ind i vores menuplan, for eksempel som smørepålæg til mellemmåltiderne.

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor du kan afprøve og sætte din faglige viden i spil, når du skaber gode og inspirerende madoplevelser for de mindste. Vi tænker både på økologi og klima, når vi sammensætter menuplanen; vi sætter en ære i at spise efter årstiderne, spiser helst danske råvarer og har et minimum af madspild.

Sidste år fik vi en køkkenhave, som vi har udsigt til fra køkkenet. Vi vil gerne, med tiden, gøre køkkenhaven større og drømmer om at få et drivhus.

To i køkkenet
Du bliver kollega med Mejken, som har været i Æblehaven i to år, og hun glæder sig til at arbejde sammen med dig, der arbejder selvstændig og er faglig dygtig. Majken vil byde dig velkommen i køkkenet og vil hjælpe dig tilrette i huset.

”Du skal have humor og vi skal have det sjovt i køkkenet - jeg er jo ikke nogen tør kiks”
Majken – køkkenmedarbejder i Æblehaven


Vi arbejder med at lære børnene at være madmodige, vi spiser ”voksenmad”, som er tilegnet til børn – måske vi voksne også skal blive bedre til at prøve noget nyt og blive mere madmodige.

Vi savner dig der:

  • har relevant uddannelse
  • brænder for god mad og tør være innovativ også gerne ift. vegetariske retter
  • har erfaring med at producerer mad og bage brød til mange børn
  • kan arbejde selvstændigt og stå på egen ben
  • kan bidrage til menuplanlægning (Kræver blandt andet at du taler og skriver dansk)
  • måske har erfaring med eller vil lære at foretage egenkontrol

Bliv en del af et levende hus
Du bliver en del af et køkken, hvor I er to der primært arbejder sammen, men I samarbejder også med to andre institutioner, der er en del af en klynge med 3 institutioner i alt. I hver af de to andre institutioner er der en køkkenmedarbejder.

I dagligdagen samarbejder du også med medarbejderne på stuerne. Det er vigtigt for dig at indgå i et tæt og ligeværdigt samarbejde, hvor alle bidrager til at skabe en god institution med godt arbejdsmiljø og et godt samarbejde.

Du bliver en vigtig del af et dynamisk og spændende hus, med et ambitiøst køkken. Vi arbejder i et multikulturelt miljø med stor gensidig respekt og en imødekommende indstilling til alt det forskellige kulturer kan lære af hinanden,

Æblehaven er en kommunal daginstitution fra 0-5 år, der rummer både vuggestue og børnehave. Vores institution ligger i rolige omgivelser ikke langt fra offentlig transport.  

Ansøgningsfristen er søndag 16. august 2020
Vi holder samtaler er i uge 34.   

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.
Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Yderligere oplysninger
Stillingen er på 30 timer om ugen med tiltrædelse 1. oktober eller snarest.

Ansøgning, CV, uddannelsesbevis og evt. andre relevante dokumenter sendes elektronisk via kommunens e-rekrutteringssystem.

Hvis du er blevet nysgerrig og vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte pædago Betina Rasmussen på 43353210 eller 61169781  eller  betinara@htk.dk

Vores adresse er Vesterby Alle 17, 2630 Taastrup
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.