Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ernæringsassistent til Bronzealdervej

Vi søger en ernæringsassistent til plejeboligerne på

Bronzealdervej i OdderVi søger en ernæringsassistent eller en medarbejder med anden kostfaglig baggrund 30 – 35 timer pr. uge til at lave mad til beboerne på Bronzealdervej. Arbejdstiden er fortrinsvis dagvagt i hverdagene. Stillingen er ledig pr. 1. juli 2018 eller efter aftale.På Bronzealdervej er der 60 plejeboliger fordelt i 6 huse med 10 lejligheder i hver. Som ernæringsassistent vil du få ansvar for maden i 2 huse i tæt samarbejde med en køkkenmedhjælper. Køkkenpersonalet på Bronzealdervej samarbejder på tværs af Bronzealdervej og hjælper hinanden, når der er behov herfor.Vi arbejder ud fra filosofien i EDEN Alternative, som tager afsæt i et aktivt og værdigt liv. Der er husdyr i alle husene. Læs mere om EDEN på www.edenindenmark.dk/.

Vi har stort fokus på mulighederne i den tværfaglige indsats og samarbejder som ernæringsfagligt personale, sosu-personale, sygeplejersker, terapeuter og servicepersonalet om at skabe et godt og aktivt hverdagsliv for beboerne på Bronzealdervej.Personalets samarbejde bygger på vores grundlæggende værdier, som i alt sin enkelthed går ud på, at vi vil være ordentlige ved hinanden. Læs mere på www.odder.dk, hvor du finder information om plejeboligerne på Bronzealdervej.Vi har et velfungerende Fællesråd og en Aktivitetsforening med 45 frivillige, som aktivt tager del i at få skabt det hverdagsliv, som beboerne ønsker. De ernæringsfaglige har en del samarbejde med de frivillige om afholdelse af fester for beboerne, bagning med beboerne mm.Vi har stort fokus på madens betydning for det gode hverdagsliv. Vi udvikler hele tiden på at gøre maden og måltidet til en fælles oplevelse, og på at medinddrage beboerne i de beslutninger, der skal træffes.Vi søger en ernæringsassistent der har lyst til at lave god og sæsonpræget mad til beboerne med fokus på gode råvarer, madspild og lyst til at inddrage beboerne i menu planlægning, madlavning og bagning.Vækker ovenstående din interesse, vil vi opfordre dig til at sende en ansøgning senest kl. 8.00 mandag den 30. april 2018. Du ansøger ved at trykke på knappen ”ANSØG” til højre.Ønsker du at høre mere om stillingen, kan du kontakte:

  • Leder Bente Markfoged 24865515Løn i henhold til overenskomst

Ansættelsessamtaler finder sted tirsdag den 8/5-18 eller efter aftale.
Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her