Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ernæringsassistent til diæten i Mangfoldighedens Køkken på Herlev og Gentofte Hospital

Mangfoldighedens Køkken på Herlev og Gentofte Hospital søger en uddannet ernæringsassistent til diætteamet på Herlev Hospital, hvor der også indgår måltidsservering i de daglige opgaver.

Hvem er vi
Vi er 2 hospitalskøkkener i rivende udvikling der leverer velsmagende, god og varieret mad til ca. 1400 patienter dagligt. Foruden vore egne afdelinger på Herlev og Gentofte hospital leverer vi også mad til Psykiatrisk Center i Ballerup.

Vores ambition er at være Danmarks førende hospitalskøkken, der laver mad af høj gastronomisk kvalitet, som får patienterne op af sengene. Vi arbejder med økologi og har på nuværende tidspunkt sølvmærket. Vi tilbereder i videst muligt omfang al mad fra bunden af friske økologiske råvarer i sæson og målsætningen for 2018 er, at vi skal producere egen dysfagikost. Vi har eget detailslagteri og bageri og producerer alt pålæg og brød selv. Vi arbejder ambitiøst med vores ernæring og er bl.a. kendt for ”Herlevs Herligheder”, der serveres for ernæringstruede patienter.

Vores nye kollega som Måltidsvært i diætteamet:
På hverdage skal du op og servere på en til to afdelinger både til morgen og frokost, som udgangspunkt de samme afdelinger. Den resterende tid indgår du i diætteamet i køkkenet, hvor der smøres sandwich samt produceres diverse vegetar-, halal- og børneretter samt kost efter aftale.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen i dagvagt i hverdage, i tidsrummet kl. 6.00-14.30 og med weekendvagt hver 4. uge.

Dine kompetencer

  • Du er fagligt dygtig, effektiv og har lyst og er vant til at tilberede velsmagende mad fra bunde
  • Du har et højt serviceniveau, øje for detaljer og æstetik samt dygtig til at anrette
  • Du har faglig stor viden om sygdoms- og ernæringslære
  • Du kan arbejde selvstændigt, er refleksiv og samarbejdsvillig
  • Du er kvalitetsbevidst og giver din mening om mad og ernæring til kende
  • Du bidrager positivt til arbejdsmiljøet og er deltagende i udviklingen af teamet
  • Du møder patienten og samarbejdskollega i øjenhøjde med et naturligt højt serviceniveau


Vi tilbyder
  • Et stort fusioneret køkken i rivende udvikling med spændende faglige udviklingsmuligheder
  • Du får medindflydelse i udviklingen af afdelingen
  • En arbejdsplads med fokus på trivsel blandt medarbejdere med stort fremmøde
  • En sober tone i dagligdagen
  • Dygtige, stabile og samarbejdsvillige kollegaer

Stillingen er omfattet af gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til kulinarisk leder Jesper Vangdrup på telefon 29463007

Ansøgningsfrist senest: mandag den 23. april 2018 kl. 12.00
Samtaler afholdes torsdag d. 26. april fra kl. 12.00 til kl. 16.00

Ansættelse hurtigst muligt eller efter aftale.

Herlev Hospital er en røgfri arbejdsplads.




Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her