Ernæringsassistent til Kløvermarken i Koldby

Kløvermarken søger en ernæringsassistent. Hvis du ønsker at være en del af en arbejdsplads med høj faglighed og et godt arbejdsmiljø, så se her...

Kløvermarken er et somatisk plejecenter med 32 beboerlejligheder.
Her er også fisk, geder og inden længe også en plejehjemshund.
Kløvermarken er en del af Plejecenter Midt. Plejecenter Midt har fælles områdeledelse af de tre plejecentre: Kastaniegården i Snedsted, Kløvermarken i Koldby og Solgården i Hundborg. I Plejecenter Midt skaber vi rammerne for det gode hverdagsliv ud fra værdierne: Anerkendelse, Troværdighed, Åbenhed, Loyalitet og Tillid.

I Plejecenter Midt har vi fokus på at give det bedst mulige tilbud til vores beboere gennem fokus på både en tværfaglig synergi og udvikling af de monofaglige områder. I Plejecentre Midt arbejder vi med en mentaliserende tilgang til beboerne, pårørende, samarbejdspartnere og hinanden. Der arbejdes målrettet med I Sikre Hænder og rehabilitering.

Kløvermarkens køkken arbejder med udgangspunkt i beboernes behov og ønsker i forhold til måltiderne. Her arbejdes med bæredygtighed og reducering af madspild. Kløvermarken har sølvmærke i økologi, hvilket betyder, at 60-90% af maden er økologisk. Til foråret er der planer om kompetenceudvikling i forhold til dysfagiområdet. Det er et tværfagligt projekt, som involverer både køkken- og plejepersonale, samt diætist, ergoterapeuter og tandklinikassistent.


Vi søger medarbejdere, som kan genkende sig selv i følgende

  • Du kan omgås alle. Du har gode relationelle kompetencer, og forstår også at kommunikere med mennesker, der har tabt ordene.
  • Du er god til at skabe overblik, tager ansvar, er initiativtager og med til at understøtte med din faglighed det, der bidrager til beboernes trivsel, sundhed, værdighed og individualitet.
  • Med din faglighed, kompetencer og nysgerrighed samarbejder du med beboere, pårørende, brugere af huset og tværfagligt personale om at skabe måltidsstunder, der er vigtige for den enkelte beboer.
  • Du er positiv og ressourcefokuseret i samarbejdet, også på de dage, som i løbet af året vil være mere intense.

Kløvermarken tilbyder
  • Dygtige og engagerede kollegaer.
  • Et godt arbejdsmiljø.
  • Organisatorisk fokus på nedbringelse af sygefravær.
  • Medindflydelse gennem MED-systemet.
  • Mulighed for personlig og faglig udvikling med udgangspunkt i strategierne.

Om stillingen
30 timer/uge, der arbejdes hver tredje weekend.

Start 1. marts 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og principperne for Ny løn.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger ved henvendelse til teamleder Anne Såby, telefon 99 17 45 00 eller områdeleder Theresa Wollenberg, telefon 23 88 62 44.

Ansøgning
Ansøgningen indsendes via link i Signatur sammen med dit cv og relevante eksamensbeviser.

Ansøgningsfrist den 22. januar 2021 kl. 8.00.

Ansættelsessamtaler afholdes den 27. januar 2020.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.