Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ernæringsassistent/diætist med praktisk erfaring

Projekt Luftballonen søger ernæringsassistent med forstand på diæter eller diætist med køkkenerfaring til at deltage i sommercamp for børn og unge med astma, allergi eller eksem. Campen finder sted i sommerferien i perioden 27.07.18- 04.08.18

Vi har brug for en, som i samarbejde med køkkenlederen har lyst til at stå for tilberedning af diætmad. Campen finder sted i Glamsbjerg på Fyn (Glamsbjerg Efterskole), hvor der er mulighed for at overnatte på elevværelse.

Ansættelsen løber i 10 dage, hvor campperioden er 9 dage og køkkenpersonalet møder den 26. juli for at gøre klar til start.

Vi har brug for en person med kendskab til fødevarereaktioner, erfaring med tilberedning af diætmad, som er ikke-ryger og villig til at være duftneutral (vi tilbyder Neutral produkter til alle medarbejdere).

Vi kan tilbyde et spændende ophold i en god atmosfære, gode og sjove samarbejdspartnere og en flok meget taknemmelige, sultne børn og frivillige, som nyder friluftslivet og alle oplevelserne hermed. Vi forventer deltagelse af 65 børn og unge, samt 30-35 voksne.

For yderligere information kan du kontakte:

Ine Møller Hansen på info@luftballonen.dk eller tel. 4063 3552.

Læs mere om os på: www.luftballonen.dk

Ansøgning vedhæftet CV sendes til ovenstående mail senest 1. maj kl. 12.00.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her