Ernæringsassistentelever

Vil du være ernæringsassistent
– og have løn under din uddannelse?

Vi laver mad til patienter på Region Sjællands sygehuse - omkring 1700 måltider pr. dag.

Patienterne vælger på et menukort, hvad de vil have at spise efter et koncept kaldet Fritvalgs-menu. Vi leverer maden tilberedt og anrettet til patienterne, ligesom vi leverer mad til personale- og gæstekantiner og til møder.

Vi har brug for 3 nye elever: I Region Sjællands køkkener på Holbæks Sygehus og på Slagelse Sygehuse med ansættelse hhv. januar og august 2020.

Hos os får du:

- Oplæring i storproduktion.

- Oplæring i kantineproduktion.

- Praktikforløb i en af vores 11 kantiner, fx i Ringsted, Oringe eller Roskilde.

- Mange nye kollegaer, travle, men med godt humør.

- Et planlagt praktikforløb, med skriftlige opgaver i praktikken.

Vi forventer at du:

- Brænder for at lave mad i store portioner.

- Har praktisk sans og er klar til at arbejde sammen med mange forskellige mennesker.

- Er mødestabil og kan møde kl. 6.00.

- Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.


Du skal påregne at arbejde hver 4. weekend i nogle perioder. Mødetiderne ligger i tidsrummet fra kl. 6.00 til kl. 18.00

Du er velkommen til at henvende dig med spørgsmål om uddannelsesforløbet og om Køkkenet i Holbæk eller Slagelse på nr. 5948 4800 spørg efter Produktionsleder Susie Pedersen.

Ansøgningsfrist er d. 29. november 2019.

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 18.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330080107Phoenix-e6279d3012019-09-13T00:00:00Ernæringsassistentelever

Vil du være ernæringsassistent
– og have løn under din uddannelse?

Vi laver mad til patienter på Region Sjællands sygehuse - omkring 1700 måltider pr. dag.

Patienterne vælger på et menukort, hvad de vil have at spise efter et koncept kaldet Fritvalgs-menu. Vi leverer maden tilberedt og anrettet til patienterne, ligesom vi leverer mad til personale- og gæstekantiner og til møder.

Vi har brug for 3 nye elever: I Region Sjællands køkkener på Holbæks Sygehus og på Slagelse Sygehuse med ansættelse hhv. januar og august 2020.

Hos os får du:

- Oplæring i storproduktion.

- Oplæring i kantineproduktion.

- Praktikforløb i en af vores 11 kantiner, fx i Ringsted, Oringe eller Roskilde.

- Mange nye kollegaer, travle, men med godt humør.

- Et planlagt praktikforløb, med skriftlige opgaver i praktikken.

Vi forventer at du:

- Brænder for at lave mad i store portioner.

- Har praktisk sans og er klar til at arbejde sammen med mange forskellige mennesker.

- Er mødestabil og kan møde kl. 6.00.

- Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.


Du skal påregne at arbejde hver 4. weekend i nogle perioder. Mødetiderne ligger i tidsrummet fra kl. 6.00 til kl. 18.00

Du er velkommen til at henvende dig med spørgsmål om uddannelsesforløbet og om Køkkenet i Holbæk eller Slagelse på nr. 5948 4800 spørg efter Produktionsleder Susie Pedersen.

Ansøgningsfrist er d. 29. november 2019.

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 18.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Vil du være ernæringsassistent og have løn under din uddannelse? Vi laver mad til patienter på Region Sjællands sygehuse - omkring 1700 måltider pr. dag. Patienterne vælger på et menukort, hvad de vil have at spise efter et koncept kaldet Fritvalgs-menu. Vi leverer maden tilberedt og anrettet til patienterne, ligesom vi leverer mad til personale- og gæstekantiner og til møder. Vi har brug for 3 nye elever: I Region Sjællands køkkener på Holbæks Sygehus og på Slagelse Sygehuse med ansættelse hhv. januar og august 2020. Hos os får du: - Oplæring i storproduktion. - Oplæring i kantineproduktion. - Praktikforløb i en af vores 11 kantiner, fx i Ringsted, Oringe eller Roskilde. - Mange nye kollegaer, travle, men med godt humør. - Et planlagt praktikforløb, med skriftlige opgaver i praktikken. Vi forventer at du: - Brænder for at lave mad i store portioner. - Har praktisk sans og er klar til at arbejde sammen med mange forskellige mennesker. - Er mødestabil og kan møde kl. 6.00. - Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Du skal påregne at arbejde hver 4. weekend i nogle perioder. Mødetiderne ligger i tidsrummet fra kl. 6.00 til kl. 18.00 Du er velkommen til at henvende dig med spørgsmål om uddannelsesforløbet og om Køkkenet i Holbæk eller Slagelse på nr. 5948 4800 spørg efter Produktionsleder Susie Pedersen. Ansøgningsfrist er d. 29. november 2019. Om Region Sjælland Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 18.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.11jobnete6279d30100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-10-27T00:00:000000http://www.regionsjaelland.dk/JobOgKarriere/Sider/JobSide.aspx?nr=152470EuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandHolbæk3595790Region Sjælland11Smedelundsgade 604300HolbækDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent814274JobNet5036050503605010028-08-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e6279d30https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e6279d30https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e6279d30&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e6279d30&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Elev_og_trainee/4.jpgErnæringsassistentelever12008011Dansk3Læse/ tale15Elev & trainee362466910noreply@ofir.comDanmarkDanmarkda-DK