Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ernæringsassistentelever søges til Roskilde Kommune

Vil du være med på holdet der producerer en sund, økologisk og ernæringsrigtig kost til børn og voksne, så er det nu du skal sende din ansøgning.  
 
Vi søger elever der har interesse for at producerer mad. Du har lyst til at lære faget og lade dig udfordre i uddannelsens elementer. Du tiltrækkes af at være i et køkken. Du kan se dig selv tilberede mange forskellige måltider, og smage alle slags retter til.  
 
Vi giver dig kvalitet i praktikken. Overblik over dit forløb. Tryghed i uddannelsen. Gennem uddannelsen styrkes du i at koble den teoretiske viden, som du får fra skolen, med den praktiske viden og erfaring, som du får hos os. Vi har veluddannede vejledere, der sammen med dig sikrer, at du arbejder og kommer igennem praktikdelens mål.  
 
Dit praktikforløb sammensættes, så du arbejder ved mindst to produktionskøkkener. Alle elever har praktiktid ved et børnehus i op til 9 måneder. Den resterende praktiktid er enten ved et Madservicecenter, som producerer mad til ældre, eller ved en kantine, som producerer mad til medarbejdere. Du indgår aktivt med at lave den type mad som køkkenet producerer. Det kan være alt lige fra morgenmad, frokost, aftensmad, mellemmåltider, mødeforplejning m.m. 
 
Vi forventer, at du tager ansvar for din uddannelse. At du har mod til at lade dig udfordre og dygtiggøre dig indenfor faget. At du er indstillet på at indgå i samarbejder om madproduktionen. 
 
Vi søger elever der har bestået, eller forventer at bestå, grundforløb 2 til ernæringsassistent.  
 
Vi søger også elever der vil starte har, eller forventer at bestå, grundforløb 1, og som er klar til at starte på grundforløb 2 med en uddannelsesaftale til august. 
 
Løn og Ansættelsesforhold 
Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst. Du arbejder 37 timer om ugen på praktikstedet.  
 
Vi forventer start fra 1. august - september afhængig af uddannelsesbaggrund og forløb. 
 
 Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Dorte Theibel Østergaard, 4631 3209 eller på dorteth@roskilde.dk
 
Sidste frist for at sende os en ansøgning er den 30. april 2018.  
 
Søg via linket til højre på siden.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her