Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ernæringsassistentelever til Køkkenet på Sydvestjysk Sygehus, Esbjerg

2 ernæringsassistentelev stillinger ved Køkkenet på Sydvestjysk sygehus er ledig til besættelse. Stillingerne er  fuldtidsstillinger på 37 timer pr. uge, og uddannelsen varer 2½-3 år, som veksles mellem praktik i køkkenet og skoleophold på Rybners Esbjerg eller et andet sted, hvis du ønsker det. 
 
Tiltrædelse: 6-8-18 på skole eller 1-10-18 i praktik afhængig af skolebaggrund.
  
Om stillingen 
Som ernæringsassistentelev vil du blive oplært i alle produktionskøkkenets områder, etagekøkkenfunktionerne, mødeservering og kantineområdet. Du vil gennem hele praktikken få kyndig vejledning af en praktikvejleder, og  kostfaglig uddannet personale. Arbejdstiden ligger primært i tidsrummet kl 7.00-14.24. Der indgår weekendarbejde i slutningen af uddannelsen.  
  
Vi forventer, at du er engageret, mødestabil og vil indgå i det fælles teamsamarbejde. 
Til gengæld tilbyder vi et godt og trygt læringsmiljø, hvor du som elev vil blive prioriteret højt. Du vil få engagerede kolleger, som arbejder med at producere og servere godt mad, arbejder med kvalitet, udvikling, service, og hvor samarbejde er hjørnestene. 
Du har enten gennemgået grundforløbet på 20 uger eller starter på GF2 primo august. 
Som uddannet ernæringsassistent har du et praktisk godt springbræt til at vælge at arbejde i køkken eller at læse videre til f.eks professionsbachelor i ernæring og sundhed. 
 
Om køkkenet
SVS Køkkenorganisationen består at et produktionskøkkenet og etagekøkkener, modtagekøkken i Psykiatrien Esbjerg og modtagekøkken i Grindsted samt kantinefunktion de 3 steder. 
I alt tilberedes dagligt mad til ca. 600 patienter og ca. 500 medarbejdere. 
Produktionsformen i køkkenet er kølemadskoncept med fokus på, hvor vi selv kan producere mad, som har højere kvalitet, end vi kan købe færdiglavet, desuden arbejdes med forskellige kostformer/konsistenser samlet i en rationel drift. 
  
Vil du høre mere om stillingen så kontakt Susan Strebøl eller Lene Pedersen på 79182518 
 
Ansøgningsfrist
Fredag den 29. juni 2018.   


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329831173Phoenix-c1d723bb12018-06-13T13:00:30.150Ernæringsassistentelever til Køkkenet på Sydvestjysk Sygehus, Esbjerg
2 ernæringsassistentelev stillinger ved Køkkenet på Sydvestjysk sygehus er ledig til besættelse. Stillingerne er  fuldtidsstillinger på 37 timer pr. uge, og uddannelsen varer 2½-3 år, som veksles mellem praktik i køkkenet og skoleophold på Rybners Esbjerg eller et andet sted, hvis du ønsker det. 
 
Tiltrædelse: 6-8-18 på skole eller 1-10-18 i praktik afhængig af skolebaggrund.
  
Om stillingen 
Som ernæringsassistentelev vil du blive oplært i alle produktionskøkkenets områder, etagekøkkenfunktionerne, mødeservering og kantineområdet. Du vil gennem hele praktikken få kyndig vejledning af en praktikvejleder, og  kostfaglig uddannet personale. Arbejdstiden ligger primært i tidsrummet kl 7.00-14.24. Der indgår weekendarbejde i slutningen af uddannelsen.  
  
Vi forventer, at du er engageret, mødestabil og vil indgå i det fælles teamsamarbejde. 
Til gengæld tilbyder vi et godt og trygt læringsmiljø, hvor du som elev vil blive prioriteret højt. Du vil få engagerede kolleger, som arbejder med at producere og servere godt mad, arbejder med kvalitet, udvikling, service, og hvor samarbejde er hjørnestene. 
Du har enten gennemgået grundforløbet på 20 uger eller starter på GF2 primo august. 
Som uddannet ernæringsassistent har du et praktisk godt springbræt til at vælge at arbejde i køkken eller at læse videre til f.eks professionsbachelor i ernæring og sundhed. 
 
Om køkkenet
SVS Køkkenorganisationen består at et produktionskøkkenet og etagekøkkener, modtagekøkken i Psykiatrien Esbjerg og modtagekøkken i Grindsted samt kantinefunktion de 3 steder. 
I alt tilberedes dagligt mad til ca. 600 patienter og ca. 500 medarbejdere. 
Produktionsformen i køkkenet er kølemadskoncept med fokus på, hvor vi selv kan producere mad, som har højere kvalitet, end vi kan købe færdiglavet, desuden arbejdes med forskellige kostformer/konsistenser samlet i en rationel drift. 
  
Vil du høre mere om stillingen så kontakt Susan Strebøl eller Lene Pedersen på 79182518 
 
Ansøgningsfrist
Fredag den 29. juni 2018.   
2018-06-30T00:50:57.003 2 ernæringsassistentelev stillinger ved Køkkenet på Sydvestjysk sygehus er ledig til besættelse. Stillingerne er fuldtidsstillinger på 37 timer pr. uge, og uddannelsen varer 2½-3 år, som veksles mellem praktik i køkkenet og skoleophold på Rybners Esbjerg eller et andet sted, hvis du ønsker det. Tiltrædelse: 6-8-18 på skole eller 1-10-18 i praktik afhængig af skolebaggrund. Om stillingen Som ernæringsassistentelev vil du blive oplært i alle produktionskøkkenets områder, etagekøkkenfunktionerne, mødeservering og kantineområdet. Du vil gennem hele praktikken få kyndig vejledning af en praktikvejleder, og kostfaglig uddannet personale. Arbejdstiden ligger primært i tidsrummet kl 7.00-14.24. Der indgår weekendarbejde i slutningen af uddannelsen. Vi forventer, at du er engageret, mødestabil og vil indgå i det fælles teamsamarbejde. Til gengæld tilbyder vi et godt og trygt læringsmiljø, hvor du som elev vil blive prioriteret højt. Du vil få engagerede kolleger, som arbejder med at producere og servere godt mad, arbejder med kvalitet, udvikling, service, og hvor samarbejde er hjørnestene. Du har enten gennemgået grundforløbet på 20 uger eller starter på GF2 primo august. Som uddannet ernæringsassistent har du et praktisk godt springbræt til at vælge at arbejde i køkken eller at læse videre til f.eks professionsbachelor i ernæring og sundhed. Om køkkenet SVS Køkkenorganisationen består at et produktionskøkkenet og etagekøkkener, modtagekøkken i Psykiatrien Esbjerg og modtagekøkken i Grindsted samt kantinefunktion de 3 steder. I alt tilberedes dagligt mad til ca. 600 patienter og ca. 500 medarbejdere. Produktionsformen i køkkenet er kølemadskoncept med fokus på, hvor vi selv kan producere mad, som har højere kvalitet, end vi kan købe færdiglavet, desuden arbejdes med forskellige kostformer konsistenser samlet i en rationel drift. Vil du høre mere om stillingen så kontakt Susan Strebøl eller Lene Pedersen på 79182518 Ansøgningsfrist Fredag den 29. juni 2018.10Phoenixc1d723bb101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-06-29T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=198&ProjectId=204328&DepartmentId=6622&MediaId=5598&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandEsbjerg3285331Køkken11Finsensgade 356700EsbjergDKDanmarkORS/c1d723bb_logo.pngORS/Small/c1d723bb_logo.png155.473928708.45625360DKDanmarkDanmark8Fuldtid46Permanent589471RegionSyddanmarkMinimum2043280001https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c1d723bbhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c1d723bbhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c1d723bb&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c1d723bb&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Elev_og_trainee/7.jpgØnsker du et spændende job med varierende arbejdsopgaver? Hos Køkken er dette netop hvad du bliver mødt af.12008001Dansk3Læse/ tale15Elev & trainee355608368susan.strebol@rsyd.dkDanmarkDanmarkda-DK