Gem job

Ernæringsassistentelev/gastronom med speciale i smørrebrød og catering med lyst til at lave mad med hjertet

Bliv en del af vores fabelagtige elev team
Som elev hos Henriksdal fælleskøkken får du en spændende elevplads, hvor du selv har stor indflydelse på din arbejdsdag og får mulighed for at udvikle dine evner i tæt samarbejde med engagerede og dygtige kolleger.

Hos os bliver du en del af et superdedikeret team. Engagementet er højt og vi har fokus på kvalitetsråvarer og ærligt håndværk. Vi ønsker at udvikle vores køkken til glæde for vores beboere og mange gæster. Det gør vi med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder og nye smagssammensætninger, der overrasker - og hvor smagen er i højsædet.

Vi leverer mad til ca. 250 beboere på døgnforplejning, fordelt på fire plejecentre, fire cafeer og et Sundhedscenter. Vi er en arbejdsplads i stor udvikling med flad struktur og glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. Vi har et samarbejde med kantinen på Høje-Taastrup rådhus, hvor en del af din uddannelse vil foregå.

Teamplayer med passion for mad
Du har bestået grundforløb 1 og 2 som enten gastronom eller ernæringsassistent. Du er positiv, servicemindet og frem for alt er du en teamplayer. Du har passion for mad, sans for kvalitet synes det er spændende at arbejde med økologi. Det er vigtigt, at du er mødestabil, er god til at arbejde selvstændig, målrettet og er god til at tage ansvar.

Vi tilbyder dig:

  • Indflydelse på din arbejdsdag og stor medbestemmelse
  • Individuelt tilrettelagt elevplan
  • Personlige og engagerede praktikvejledere
  • Evaluerende samtaler og opfølgning under hele forløbet
  • Mulighed for at kombinere teori og praksis
  • Engagerede kolleger som prioriterer at give rum til eleverne
  • En uformel omgangstone i et dynamisk team
  • Medansvar for menuplanlægning sammen med dine kolleger
  • Indsigt i maden og borgere
Arbejdstid
Din ugentlige arbejdstid er 37 timer med arbejdstider fortrinsvis i dagtimerne. Løn under uddannelse i henhold til relevant overenskomst. Opstart hurtigst mulig, når vi har den rette elev.

Ansøgningsfristen er 18 april 2021
Vi holder samtaler tirsdag den 27 april, så send din ansøgning allerede i dag.
Elevplads opstart maj/juni 2021.

Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte køkkenchef Eva Bojsen 23 84 13 83 på hverdage i tidsrummet 9-15.




 


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.