Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ernæringsassistenter/Kokke/Pbes søges til Regionshospitalet Herning og HOlstebro

Ernæringsenheden Hospitalsenheden Vest søger fire dygtige ernæringsassistenter/kokke/pbes til vores køkkener og kantiner i Hospitalsenheden Vest. En til køkken og kantine på Regionshospitalet i Herning og tre til Køkken og kantine Regionshospitalet Holstebro.

I Hospitalsenheden Vest er der tre produktionskøkkener. Et på Regionshospitalet Herning, et på Regionshospitalet Holstebro og et på Regionshospitalet Gødstrup. Sammen er vi et hospitalskøkken, som arbejder innovativt med mad til syge, og som vil lave Danmarks bedste hospitalsmad til totalt ca. 450 indlagte patienter. Derudover laver vi dagligt mad til ca. 650 spisende i vores personalekantiner.

Vi arbejder med mad til syge, og vi forsøger hele tiden at blive dygtigere til at lave lige netop den mad, syge har behov for og lyst til at spise. Vi vægter kulinarisk og ernæringsmæssig kvalitet højt. Vi arbejder så vidt muligt med friske, bæredygtige og økologiske råvarer.

Det daglige arbejde i køkkenerne består af:
Produktion af kolde og varme retter til patienter, pårørende, personale.
Færdigtilberedning, anretning og servering i afsnitskøkkener (a la carte køkkener)

Vi forventer at du:

  • Har en faglig uddannelse inden for kost- og ernæringsområdet, fx ernæringsassistent, kok eller professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i fødevarer og ledelse.
  • Kan arbejde med mad til syge helt tæt på patienten og indgå i arbejdet i vores a la carte køkkener, som i Regionshospitalet Gødstrup ligger centralt i de enkelte kliniske sengeafdelinger.
  • Handler professionelt og med overblik i pressede situationer.
  • Forholder dig reflekterende i forbindelse med opgaveløsning og er i stand til at følge en opskrift og dokumentere efter gældende praksis.
  • Bidrager til konstruktivt teamsamarbejde til gavn for patienten, de pårørende og vores ansatte.
  • Forholder dig åbent i forskellige situationer, så disse gøres til genstand for læring.
  • Reflekterer over egne handlinger, både i gængse og uforudsete situationer, og justerer om nødvendigt.
  • Kan lide at arbejde i en organisation med mange faggrupper og mange typer af opgaver.
  • Er indstillet på at arbejde i pressede situationer og med forandring som et grundvilkår.
  • Udviser selvindsigt og tager ansvar for egne handlinger, opgaver og udfordringer og medansvar for fælles beslutninger.
  • Udviser opmærksomhed, empati, situationsfornemmelse og respekt for andre, deres funktioner og opgaver og tager ansvar for at skabe et godt samarbejde og arbejdsmiljø.
  • Respekterer forskelligheder og bidrager til god tone og koordinering af arbejdsprocessen.
  • Har IT-kompetencer på brugerniveau

Det drejer sig om fire faste stillinger pr. 1. februar 2021 eller snarest herefter.


Arbejdstider:
Arbejdstiden er i tidsrummet 06.00-21. Der skal påregnes arbejde i weekender og helligdage. 12 timers vagter skal også påregnes.

Løn- og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst.

Yderligere oplysningerne om stillingerne kan fås ved henvendelse til
Koordinator for mad og måltider Regionshospitalet Holstebro Hanne Vennevold på telefonnr.: 21835097,
Koordinator for mad og måltider Regionshospitalet Herning Conny Storgaard på telefonnr. 30472445
Ernæringschef Lone Viggers på telefonnr.: 7843 4510/2222 8938


Ansættelsen er betinget af tilfredsstillende børneattest.

Du kan søge jobbet ved at klikke på “Søg job”. Vedhæft din ansøgning og dit CV.

Stillings- og funktionsbeskrivelse findes her.

Ansøgningen skal være os i hænde senest 14. januar 2021
Der vil blive holdt ansættelsessamtaler uge 3 2021

Ernæringsenheden har ansvaret for den kliniske ernæring, mad og måltider i Hospitalsenheden Vest. Vi er inde i en markant udvikling, og vi arbejder målrettet frem mod indflytning i det nye Regionshospital i Gødstrup efteråret 2021.
I Ernæringsenheden er der ansat ca. 80 medarbejdere, heriblandt ernæringsassistenter, professionsbachelorer i ernæring og sundhed, kandidater i klinisk ernæring, kliniske diætister, bagere, slagter, kokke m.v.

I Ernæringsenheden er det vores mission at behandle, pleje, helbrede og skabe glæde gennem ernæring, mad og måltider.

Læs mere om et job med drive, dygtige kolleger og muligheder på vest.rm.dk/job



Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.