Vi søger en ernæringsassistent/kok til kantinen pr. 1. marts 2021 eller snarest, 37 timer.
Arbejdstiden ligger i tidsrummet kl. 06.30 – 15.00 med arbejde hver 5 weekend.
Aftenvagter til kl. 20.00 kan forekomme. Arbejdsopgaverne er tilberedning af kantineretter til vores buffet, servicering af kunder samt daglig rengøring. Derudover tilberedes der mad til mødeforplejning, kurser og receptioner m.m.
Kantinen hører organisatorisk under Patientkøkkenet.
Kantinen servicerer ca. 400 kunder om dagen fordelt på morgen, middag og aften 365 dagen om året. Personalet består af kantineleder, ernæringsassistenter og kokke.
DET ER KENDETEGNENE FOR KANTINEN AT:
- vi arbejder med en økologisk og bæredygtig tankegang og har opnået det økologiske
spisemærke i guld
- vi arbejder i team ud fra Lean principper
- vores mad er hjemmelavet og produceres af årstidens friske råvarer
- vi har stor fokus på servicering af vores kunder
- vi har fokus på madspild og bærerdygtighed
DU ER:
- faglig dygtig
- kreativ, serviceminded og ansvarsbevidst
- positiv, fleksibel og har et godt humør
- åben for nye tiltag og god til at samarbejde
- kvalitetsbevidst og har et godt overblik
ER DU INTERESSERET, KAN VI TILBYDE:
- en travl arbejdsplads i udvikling med mange opgaver og udfordringer
- engagerede og motiverede medarbejdere der sætter kvalitet højt.
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst efter principperne om Lokal Løndannelse.
Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Kantineleder Kristian Thomsen tlf. 78 42 26 30 eller Cheføkonoma Mona Carøe Jensen tlf. 78 42 26 01.
Dokumentation for evt. uddannelse og tidligere beskæftigelse vedlægges.
Sidste ansøgning 18. januar 2021.
Ansættelsessamtaler foregår d. 26. januar 2021.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.