ERP-konsulent til XAL

Har du solid erfaring med Microsoft XAL?

Vil du have en selvstændig og udfordrende stilling som XAL konsulent hos en visionær it-virksomhed?

GREAT-IT er en virksomhed i vækst, og vi er altid på udkig efter kompetente folk, der vil være en del af vores team. Vi har rigtig travlt i øjeblikket og søger derfor konsulenter med erfaring i Microsoft XAL til vort kontor i Odense. Vi glæder os til at høre fra dig snarest muligt.

Din Profil
Du har en solid erfaring fra IT-konsulentbranchen og som person er du resultatorienteret, energisk, målrettet og går selvstændigt efter at nå dine mål.
Du er åben og udadvendt og forstår at etablere langvarige relationer til dine kunder. Du er struktureret og trives med at arbejde i en travl og dynamisk virksomhed. Samtidig er du forretningsorienteret, udadvendt og har en god portion humor, ligesom du er ambitiøs og sætter en ære i at have tilfredse kunder.

Vi tilbyder
I GREAT-IT mener vi, at hjørnestenene i et godt samarbejde er tillid, tryghed og troværdighed. Vore kunder skal derfor altid blive mødt af kompetente og troværdige medarbejdere, som har den nødvendige indlevelse, og hvor evnen til at lytte er i højsædet.

Vores konsulenter har stor forretningsforståelse, gennemslagskraft og evnen til at motivere andre. Vi er frem for alt praktikere, der får tingene til at fungere – også efter, at vi er gået ud af døren.

Lad os høre, hvor dine kompetencer ligger, og hvad du mener, du kan bidrage med. For GREAT-IT er udvikling, kompetencer og innovation nøgleord, og vi søger derfor ansatte, der kan bidrage til den videre udvikling i vor organisation.

Erfaren XAL konsulent med solid forretningsindsigt:

  • Du har solid erfaring som konsulent med XAL kombineret med en god forretningsforståelse.
  • Du har gode sociale kompetencer, solide kommunikationsevner, og du forstår kundernes behov.
  • Du elsker at lære nye ting, men vil gerne have en god og tryg arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig i jobbet.
  • Du er selvstændig, proaktiv og får tingene løst. Og du trives i et miljø med korte beslutningsveje, hvor du selv er med til at præge dit job.

Er du vores nye XAL konsulent?
Så send din ansøgning og CV til:
GREAT-IT ApS
Vandværksvej 24
DK-5000 Odense C
Att: Kurt Christensen
eller via mail til: kch@g-it.dk
Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:10. marts 2018

IT-ADMINISTRATOR - Int. orienteret produktionsvirksomhed

TARGET Headhunting ApS

- med reference til CFO VIRKSOMHEDEN Virksomheden er en mellemstor teknisk produktionsvirksomhed med hovedsæde i Syddanmark. Virksomheden er systemleverandør af tekniske komponenter til mange forskellige industrier, heriblandt automobilindustrien. V...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Systemkonsulent søges til Tachodata i Odense

Recruit IT ApS

For vores kunde, Tachodata A S i Odense, søger vi en dygtig Microsoft Systemkonsulent til implementering af nye kunder på onsite og hostede driftsaftaler. Din rolle Tachodata leverer drift og udvikling til en række kunder i hele Danmark og er inde i...
Indrykket:12. januar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

CompuSoft A/S sucht einen deutschsprachigen IT-Systemberater (w/m) / German speaking IT-supporter

COMPUSOFT A/S

Bist du der die Nächste in unserem Team? CompuSoft A S sucht einen deutschsprachigen Mitarbeiter im IT-Support in der IT-Beratung (w m) in Dänemark Hast du Lust auf etwas Neues, bist bereit, Verantwortung zu übernehmen und uns dabei zu unterstützen,...