Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Et barselsvikariat som organist ved Lyngby Kirke, Kgs. Lyngby sogn er ledig pr. 1. april 2018

Et barselsvikariat som organist ved Lyngby Kirke, Kgs. Lyngby Sogn er ledig pr. 1. april 2018 til 17. marts 2019 med mulighed for forlængelse. Stillingen er på 70%.

Organisten skal varetage følgende opgaver: Højmesser, andre gudstjenester, kirkelige handlinger, konfirmandandagter, sognearrangementer og børnekor.

 

Vi forventer, at du i samarbejde med den anden fuldtidsansatte organist fordeler opgaverne imellem jer.

Kgs. Lyngby Sogn har 8.789 folkekirkemedlemmer og 15 ansatte ved kirken. 

Orglet i Lyngby Kirke er et Frobenius orgel (1960) med 20 stemmer. 

Ansættelse sker ved Kgs. Lyngby Sogns Menighedsråd, Kongens Lyngby Provsti, Helsingør Stift.

Ansættelse af en kirkemusiker vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 og organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 – Centralorganistionen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kirkemusikere.

 

Ansættelse af en uddannet organist vil være omfattet af Overenskomst mellem Kirkeministeriet, CO10 – Centralorganistionen af 2010 og Dansk Organist og Kantor Samfund (DOKS) for organister.

 

Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk

 

Nuværende tjenestemandsansatte organister har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Årslønnen for en kirkemusiker aftales indenfor intervallet 270.327 kr. – 395.092 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 277.257,80 kr. (nutidskroner). Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 20.836,75 kr. (nutidskroner). Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Dansk Kirkemusiker Forening inden ansættelsen.


Årslønnen for ansøgere med en kirkemusikalsk kandidateksamen (DOKS) aftales i henhold til ny løn/AC-skalaen. Det vil sige en bruttoløn mellem 301.699 kr. – 367.627 kr. årligt (nutidskroner). Der ydes rådighedstillæg i stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt mellem 38.817,70 kr. – 60.289 kr. (nutidskroner). Indplacering og rådighedstillæg ydes efter anciennitet.

Årslønnen for ansøgere med eksamen i orgel- og korledelse (tidligere PO-organist) aftales i henhold til det aftalte basisløntrinssystem. Basistrin 1 udgør kr. 291.121 årligt (nutidskroner) og basisløntrin 2 udgør kr. 304.983 årligt (nutidskroner). Indplacering sker efter anciennitet.

Rådighedstillægget udgør årligt 22.634,91 kr. (nutidskroner) for tjeneste ved 1 kirke.

Løn samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til organist Aleksander Krejniuk tlf. 3162 7120 eller mail: kejniuk@gmail.com

Ansøgningen med relevante bilag sendes til formand for menighedsarådet Karen Hornshøj Møller mail:  kongenslyngby.sogn@km.dk

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest fredag den 16. februar 2018 kl. 12:00

Ansættelsessamtaler samt prøvespil forventes at finde sted i uge 8.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her