Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Et fantastisk dagtilbud søger en fantastisk leder

Genopslag - For at udvide ansøgerfeltet genopslås stillingen som dagtilbudsleder i Krudthuset.

Krudthuset i Jonstrup er et DGI-certificeret dagtilbud, der ligger med nyrenoverede lokaler i naturskønne omgivelser i lokalsamfundet Jonstrup i Furesø Kommune. Medarbejderne i Krudthuset har et stort engagement og en høj pædagogisk faglighed. Krudthuset er et integreret dagtilbud med 60 børnehavebørn og 30 vuggestuebørn.

Krudthusets leder skal fra den 15. november starte et nyt dagtilbud op i Jonstrup, og derfor søger vi efter en ny leder, der brænder for at sikre børns trivsel, læring og udvikling, og som kommer med stærke kompetencer inden for ledelse og pædagogik.

Vores profil er natur, bæredygtighed og bevægelse.
Krudthuset arbejder ud fra en grøn profil. Det betyder, at natur, bæredygtighed og bevægelse sammen med den styrkede pædagogiske læreplan er udgangspunktet for vores pædagogiske praksis.

Krudthusets pædagogiske profil er omdrejningspunktet i valg af pædagogisk strukturerede temaer og emner; vi har blik for, at børnene skal bevæge sig hver dag og tilegne sig bevidsthed om egen krop, opleve udelivet på tæt hold, mærke jord under neglene og samtidig passe på vores natur og miljø.

Krudthuset har implementeret 100 % affaldssortering og genanvendelighed i børnehøjde, som børnene er en aktiv del af. Krudthuset har i flere år samarbejdet med de grønne spirer under Friluftsrådet om den pædagogiske naturforståelse, og Krudthuset er flere år i træk blevet hædret med det grønne spireflag. Krudthuset er DGI certificeret, og vi arbejder målrettet med en idræts- og bevægelsesbaseret hverdag, hvor børnene tilbydes kropslig udfoldelse i trygge rammer, og hvor der tages højde for den enkeltes udviklingsniveau.

I Krudthuset forstår vi læring som en proces, der foregår overalt i børnenes hverdagsliv set i forhold til tre læringsrum; aktiviteter planlagt af de voksne, rutinerne som udgør den daglige struktur samt børnekulturen, hvor børnenes egne aktiviteter og leg er i fokus. Vi har fokus på at lave inspirerende og stimulerende læringsmiljøer hvor inderum, uderum og udeliv har lige stor værdi. 

I sammenhængen mellem hjem og dagtilbud arbejder vi også med at skabe tæt tilknytning og dialog i trygge rammer. Det betyder fx at vi tilbyder hjemmebesøg før opstart, og vi prioriterer det nære samarbejde med forældrene højt.

I Furesø Kommune er vi godt i gang med arbejdet med den nye styrkede læreplan, som er lavet med stor inddragelse af medarbejderne i Krudthuset, og ligger færdig den 1. oktober. Vi arbejder med Tidlig opsporing, Fælles læringssyn 0-18 år og en Dannelsesrejse for dagtilbud og skoler. Vi bruger PAF som er refleksionsmodel, som understøtter faglig refleksion i forhold til udvikling af læringsmiljøer med deltagelsesmuligheder for alle børn. Vi har netop vedtaget at styrke sprogarbejdet gennem at flytte sprogvurderingen til 2 års alderen. Vi har et tæt samarbejde med skoler og fritidstilbud, og vi har et stærkt tværfagligt samarbejde med PPR og det sociale område gennem vores tværfaglige team, som samles i dagtilbuddet seks gange om året med leder, relevante pædagoger, PPR pædagog, psykolog, sundhedsplejerske og dagtilbudssocialrådgiver.

Dagtilbudslederen har ansvaret for, at børnehuset fungerer i hverdagen. Du varetager den pædagogiske ledelse, personaleledelsen og den administrative ledelse, herunder økonomistyring.  
Du skal sikre et godt dagligt samarbejde og dialog med forældrene, forældrekommunikation via vores digitale platform INFOBA og sikre et velfungerende samarbejde med forældrene i bestyrelsen.
Som dagtilbudsleder i Furesø Kommune refererer du direkte til dagtilbudschefen.

Vi kan tilbyde:
En hverdag i et pædagogisk miljø, hvor alle betragtes som en vigtig del af fællesskabet, store som små.

 • Mulighed for at stå i spidsen for udviklingen af det pædagogiske læringsmiljø.
 • En aktiv og engageret forældregruppe.
 • En gruppe fagligt engagerede medarbejdere, som arbejder løsningsorienteret, og som deltager i udviklingen af dagtilbuddet.
 • Et fagligt sparringsnetværk med lederkolleger, der også fungerer som stedfortrædergruppe. Her giver du og dine kolleger hinanden sparring i hverdagen og træder til ved ferie og andet fravær.
 • Et stærkt samarbejde på tværs af hele dagtilbudsledergruppen, med gode muligheder for at påvirke udviklingen på børneområdet i Furesø. 
 • Support fra stærke faglige pædagogiske og administrative kompetencer i Center for Dagtilbud og Skole og vores søstercentre i forvaltningen, hvor du får hjælp og sparring til stort og småt.
 
Vores forventninger til dig:
 • Du brænder for at sikre de yngste børns læring, trivsel, udvikling og deltagelsesmuligheder.
 • Du stiller krav til og har visioner for den pædagogiske kvalitet.
 • Du har ledererfaring og en pædagogisk uddannelse.
 • Du er tydelig og anerkendende.
 • Du arbejder procesorienteret og medinddragende.
 • Du har fokus på at involvere medarbejderne og styrke fællesskabsfølelsen i huset.
 • Du kan begå dig i krydsfeltet mellem de fælleskommunale opgaver og ledelsesrummet i eget dagtilbud.
 • Du byder aktivt ind i samarbejdet med lederkolleger.
 • Du fremstår synlig og tydelig, bruger dit overblik og kan træffe beslutninger – også i pressede situationer.
 • Du har basisviden indenfor administrativ ledelse og økonomistyring.

Vil du vide mere om jobbet som dagtilbudsleder i Furesø?
Du er meget velkommen til at ringe til dagtilbudschef Anna Fosdal på telefon 7216 5838 eller nuværende dagtilbudsleder Pia Rosa Jørgensen på telefon 7216 5523, hvis du vil høre mere om dagtilbudslederstillingen og gerne vil besøge Krudthuset.

Ansøgningsfrist er torsdag den 22/10 kl. 12.00.
Vi forventer at holde første runde ansættelsessamtaler tirsdag den 27/10 og anden runde torsdag den 29/10. Begge dage fra kl. 12.30.
Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.
Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. 
Ved tilbud om ansættelse indhentes også børne- og straffeattest.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.