Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Et stærkt kokketeam

Et stærkt kokketeam
chefkok, kok og tjener til køkken og restaurant

Har du og måske din dygtige kollega mod på en ny udfordring som kokketeam i vores ambitiøse køkken? Vi søger både en chefkok, der skal stå i spidsen for et dygtigt team, OG en ny kok. Derudover mangler vi en serviceminded tjener.

Måske arbejder I sammen allerede og mangler nye udfordringer? Måske kender I hinanden, eller måske føler DU dig bare fristet til at prøve noget nyt? Uanset hvad, vil du blive en aktiv del af en udfordrende og uformel arbejdsplads med gode kollegaer, som alle samarbejder og gør sit ypperste for at servere lækker og moderne mad for vores gæster.

Kystvejens Konferencecenter
Hotellet er beliggende på Djursland i naturskønne omgivelser kun 45 minutters kørsel fra Århus og Randers. Et stenkast fra en af Danmarks reneste strande og med Grenaa Plantage i baghaven.

På Kystvejens Konferencecenter arbejder et engageret team på 18 fastansatte og op til 60 deltidsansatte, som alle tager ansvar, ønsker indflydelse og tænker kreativt. Vi sætter en ære i, at vores konferencegæster – såvel lokale, nationale som internationale får en uforglemmelig oplevelse med nærværende og professionel sparring. Alle kursus- og konferenceforløb skræddersyes og tilrettelægges, så hver enkelt gæsts unikke behov opfyldes.

Du kan læse mere om os på www.kysthotellet.dk

stillingerne
Chefkokken går forrest for sit team og samarbejder med restauranten om at finde de bedste løsninger for gæsterne. Du vil have ansvaret for:
• Kommunikation til hele staben og på tværs af afdelinger
• Synlighed og deltagelse i det daglige arbejde
• Udvikling, planlægning, indkøb og optimering
• af arbejdsgange i køkkenet
• Vagtplanlægning for både køkken og opvask
• Lagerstyring og månedlig vareoptælling samt rapportering
• At sikre overholdelse af sundheds- og miljø-
• mæssige standarder
• At vi når de aftalte mål

Som tjener og kok ved du, hvad en konferencegæst forventer - både hvad angår kvalitet og service. Du vil have ansvaret for:
• Udførelse af alle fagets opgaver med stor
• dygtighed, præcision og orden
• Indsigt i moderne og sund mad samt positiv
• servering med god karma
• Sans for detaljer og evne til at agere som
• blæksprutte
• Med smil og overskud giver du World Class Service og imødekommer både gæsternes behov og kollegaernes ønske om et godt samarbejde


Om dig
Som chefkok er du udlært kok og har minimum 3 års ledelseserfaring fra lignende stilling.
• Du kan lide at motivere, instruere, lede og fordele opgaverne både til faste – og deltidsansatte
• Du er udadvendt, positiv og har et godt humør
• Du trives i en hverdag med både praktiske og administrative opgaver
• Vi ser gerne, du kender til Picasso og arbejder naturligt med Office-pakken – ellers lærer vi dig det

Som kok og tjener er du udlært inden for faget og har minimum 2 års erfaring fra et travlt køkken og en serviceminded restaurant.
• Du er positiv og har et godt humør
• Du sætter pris på at tilberede/servere lækre,
• moderne og kreative måltider
• Tjenerarbejdet kræver naturligvis en
• udadvendt personlighed


For alle stillinger forventer vi:
• I er engagerede, servicemindede, fleksible og præcise - også når det går stærkt
• I har overblik og tager ansvar for jeres opgaver
• og fuldfører det, I starter
• I motiveres af at have travlt og evner at holde mange bolde i luften på samme tid
• I ser muligheder og løsninger og er gode til at samarbejde
• I har gode dansk – og/eller engelskkundskaber
• og ser det som en naturlig del af branchen at arbejde med mange forskellige nationaliteter.



Du vil opleve
• En dynamisk organisation, der når de opsatte mål gennem samarbejde, kreativitet og energi.
• At du bliver en del af et travlt, ungt og uformelt arbejdsmiljø, hvor der bliver lyttet til dig, og hvor der er fokus på DIN personlige udvikling, uddannelse og trivsel.
• En forventning om, at du ønsker at gøre en
• forskel
• Et spændende og udadvendt job i en udpræget gæste- og performancekultur med engagerede kolleger, der kommunikerer og samarbejder om at skabe den gode oplevelse for vores gæster.
• Alsidige arbejdsuger på 37 timer primært mandag til fredag. Dog må du påregne aften-, weekend- og helligdagsarbejde afhængig af hotellets arbejdsflow.

Hvis du har brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte direktør, Laila Qvist på tlf.: 25 39 85 03.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her