Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

EUC Nord søger en kvalitets- og udviklingschef

EUC Nord har stort fokus på kvalitet, udvikling og innovation for at skabe de bedste uddannelsesmuligheder for unge og voksne. Udviklingen er forankret i en kvalitets- og udviklingsafdeling med personalemæssig reference til skolens rektor, men også et tæt samarbejde med skolens vicedirektør.

Til afdelingen er knyttet personale med forskellige uddannelser og kompetencer, og økonomiafdelingen støtter afdelingen i forhold til projektadministration, budgetlægning og regnskabsaflæggelse.

Til chefstillingen søger vi en akademiker med specialistviden og erfaring inden for erhvervsskolesystemet. Chefen samarbejder tæt med skolens direktion og chefgruppe.

Dit ansvarsområde Du bidrager til og arbejder med skolens strategiske indsatser, hvor udvikling af undervisning og undervisernes kompetencer har høj prioritet, men også udvikling af andre områder som understøtter gennemførelse af skolens uddannelsesudbud. Kompetenceudvikling er et væsentligt element i alt udvikling.

Du initierer ansøgninger om projektmidler til medfinansiering af udviklingsindsatserne. Projekter og udviklingsaktiviteter gennemføres ofte i samarbejde med andre erhvervsskoler, og der er derfor tæt kontakt til andre skoler både i regionen og på landsplan.

Du deltager selv i gennemførelsen af projekterne i tæt samarbejde med såvel ansatte i udviklingsafdelingen som chefer, ledere og øvrige ansatte. Du har det overordnede ansvar for projektledelsen, fremdrift og afrapportering samt opfølgning på økonomi og intern vidensdeling om resultater.

Kvalifikationer, kompetencer og erfaring Vi ønsker en chef med erfaringsbaserede og uddannelsesmæssige kompetencer fra tidligere chefstilling i erhvervsskolesystemet samt akademisk uddannelse. Gerne masteruddannelse, projektlederuddannelse og –erfaring samt undervisningserfaring. Kendskab til både erhvervsuddannelser, erhvervsgymnasiale uddannelser, erfaring med ansøgning og gennemførelse af projekter samt kvalitetsprocesser fx elev- og virksomhedstilfredshedsundersøgelser samt skolens selvevaluering vil blive prioriteret højt i vurderingen af kandidater.

Der forventes gode formuleringsevner i både skrift og tale. Ansøger skal være initiativrig, arbejde selvstændigt og være samarbejdsorienteret og systematisk. Interesse for unge mennesker og kompetenceudvikling er vigtig.

Løn og ansættelsesforhold Der er tale om en ansættelse på overenskomstvilkår efter den nye chefaftale for området (Modst. nr. 045-19) Cirkulære om aftale om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning og uddannelse på Undervisningsministeriets område (2019).

Arbejdsstedet er Hjørring med aktiviteter på andre af EUC Nords adresser og hos samarbejdspartnere.

Yderligere oplysninger Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til direktør A. Neil Jacobsen, tlf. 2535 6600

Tiltrædelse Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Ansættelsessamtale Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag d. 19.08.2020 eller efter nærmere aftale.

Ansøgning Jobbet søges via vores hjemmeside: eucnord.dk. eller på nedenstående link.

Ansøgningsfrist Ansøgningen skal være modtaget senest fredag den 14.08.2020.

Alle interesserede med relevant ansøgerprofil uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.