EUC Nordvest søger gymnasielærer til afsætning og markedskommunikation

Gymnasielærer i afsætning og markedskommunikation til Thisted og Morsø Handelsgymnasium – barselsvikariat

Har du styr på afsætningsøkonomi? Brænder du for at dele af din viden med unge, lærelystne elever? Så er du måske lige netop dén, vi med lys og lygte søger.

Thisted og Morsø Handelsgymnasium har et stærkt og engageret team af dygtige undervisere. Vi er så heldig at have unge undervisere, som hjælper med at holde befolkningstallet i vores område ved lige – og som derfor går på barsel. Det betyder, at vi fra august mangler en motiveret, ambitiøs og knivskarp afsætningslærer.

Vi søger en person, der brænder for sit fag og som motiveres af at ”flytte” vores elever og gøre en forskel. Du er vild med at bringe virkeligheden ind i klasselokalerne i form af praksisnær undervisning, og du underviser med både stor faglighed, indlevelse og smittende energi. 

Du er naturligvis Cand. Merc. og herudover er det kun et plus, hvis du samtidig kan undervise i markedskommunikation eller et andet fag, der er relevant for den merkantile studentereksamen. Har du samtidig erhvervserfaring og undervisningskompetence inden for dine fag, vil vi nærmest ikke kunne få armene ned igen.

Har du lyst til at blive en del af vores fantastiske team, og er du det rette match for os, kan vi tilbyde en spændende, udfordrende og alsidig hverdag som fuldtidsbarselsvikar på Thisted og Morsø Handelsgymnasium. Du vil primært skulle undervise i afsætning og markedskommunikation, men afhængig af hvad du ellers har med i din faglige ”rygsæk, vil vi forsøge at skræddersy den helt rette jobprofil i samarbejde med dig.

Tiltrædelse 6. august 2018.

Fratrædelse ca. 1. oktober 2019

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomster og aftaler med Finansministeriet. Alle interesserede uanset alder, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgning og relevante eksamensbeviser sendes til HR@eucnordvest.dk senest d. 18. maj 2018


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

EUC Nordvest søger ny underviser i dansk og engelsk til EUD og EUX Business

EUC NORDVEST Lerpyttervej 52

Vi søger en dynamisk og inspirerende underviser i dansk og engelsk til undervisning på EUX-studieåret og EUD. Du skal brænde for dine fag, og du skal være indstillet på at arbejde tværfagligt i et team af dygtige og engagerede undervisere, som har l...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

EUC Nordvest søger gymnasielærer til virksomhedsøkonomi og afsætning

EUC NORDVEST Lerpyttervej 52

Gymnasielærer i virksomhedsøkonomi og afsætning til Thisted og Morsø Handelsgymnasium årsvikariat Er virksomhedsøkonomi dit speciale? Har du styr på afsætningsteorien? Brænder du for at dele din viden med unge, lærelystne elever? Så er du måske lige...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:22. maj 2018

Skyum Idrætsefterskole søger matematik- / fysiklærer med IT-kompetencer

SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE

Thisted
Skyum Idrætsefterskole søger matematik- fysiklærer med IT-kompetencer Vi søger en fagligt kompetent efterskolelærer den 1. august 2018. Vil du være med til at sætte dit præg på en idrætsefterskole i udvikling og med en skarp profil? Så send os din a...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Undervisere til hhx og htx

EUC NORD

EUC Nord søger undervisere som adjunkt eller lektor på de erhvervsgymnasiale uddannelser. Vi søger en kandidat i dansk og historie til hhx i Hjørring. Vi søger to civilingeniører eller tilsvarende til undervisning i fagrækkerne med digital informati...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018