Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

EUC Nordvest søger ny underviser i dansk og engelsk til EUD og EUX Business

 

Vi søger en dynamisk og inspirerende underviser i dansk og engelsk til undervisning på EUX-studieåret og EUD. Du skal brænde for dine fag, og du skal være indstillet på at arbejde tværfagligt i et team af dygtige og engagerede undervisere, som har lysten til at nå fælles mål. Du skal kunne tiltræde stillingen 1. august 2018.

Du skal have lyst til at arbejde med såvel unge som lidt mere voksne elever på en imødekommende og anerkendende måde, ligesom du skal være i stand til at opbygge en god relation til den enkelte elev. Vi tilbyder dig at blive en del af en god samarbejdskultur og et godt arbejdsklima, og du får egen arbejdsplads stillet til rådighed.

Din ansættelse vil gælde undervisning på flere forskellige hold og niveauer i vores afdeling i Thisted såvel som i Nykøbing.

Kvalifikationer

Du har en kandidateksamen i dansk og engelsk. Ansøgere med erhvervserfaring og undervisningskompetence/-erfaring inden for dansk og engelsk vil blive foretrukket.

Ansættelsesvilkår

Vi opfordrer alle uanset alder, køn og religion eller etnisk tilhørsforhold at søge stillingen. Aflønning i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Finansministeriet.

Ansøgning

Ansøgning samt relevante bilag sendes til HR@eucnordvest.dk senest den 1. maj 2018. For yderligere information er du velkommen til at kontakte Anne Mose på telefon 99191919.

Om EUD og EUX Business:
EUD og EUX Business hører under hovedområdet Kontor, handel og forretningsservice og er en del af EUC Nordvest, som også udbyder HHX, HTX og tekniske erhvervsuddannelser. Vi har på EUC Nordvest ca. 275 ansatte fordelt på flere adresser i Thisted, Nykøbing Mors, Fjerritslev og Thyborøn.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her