EUC Nordvest søger ny underviser i dansk og engelsk til EUD og EUX Business

 

Vi søger en dynamisk og inspirerende underviser i dansk og engelsk til undervisning på EUX-studieåret og EUD. Du skal brænde for dine fag, og du skal være indstillet på at arbejde tværfagligt i et team af dygtige og engagerede undervisere, som har lysten til at nå fælles mål. Du skal kunne tiltræde stillingen 1. august 2018.

Du skal have lyst til at arbejde med såvel unge som lidt mere voksne elever på en imødekommende og anerkendende måde, ligesom du skal være i stand til at opbygge en god relation til den enkelte elev. Vi tilbyder dig at blive en del af en god samarbejdskultur og et godt arbejdsklima, og du får egen arbejdsplads stillet til rådighed.

Din ansættelse vil gælde undervisning på flere forskellige hold og niveauer i vores afdeling i Thisted såvel som i Nykøbing.

Kvalifikationer

Du har en kandidateksamen i dansk og engelsk. Ansøgere med erhvervserfaring og undervisningskompetence/-erfaring inden for dansk og engelsk vil blive foretrukket.

Ansættelsesvilkår

Vi opfordrer alle uanset alder, køn og religion eller etnisk tilhørsforhold at søge stillingen. Aflønning i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Finansministeriet.

Ansøgning

Ansøgning samt relevante bilag sendes til HR@eucnordvest.dk senest den 1. maj 2018. For yderligere information er du velkommen til at kontakte Anne Mose på telefon 99191919.

Om EUD og EUX Business:
EUD og EUX Business hører under hovedområdet Kontor, handel og forretningsservice og er en del af EUC Nordvest, som også udbyder HHX, HTX og tekniske erhvervsuddannelser. Vi har på EUC Nordvest ca. 275 ansatte fordelt på flere adresser i Thisted, Nykøbing Mors, Fjerritslev og Thyborøn.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

EUC Nordvest søger gymnasielærer til afsætning og markedskommunikation

EUC NORDVEST Lerpyttervej 52

Thisted
Gymnasielærer i afsætning og markedskommunikation til Thisted og Morsø Handelsgymnasium barselsvikariat Har du styr på afsætningsøkonomi? Brænder du for at dele af din viden med unge, lærelystne elever? Så er du måske lige netop dén, vi med lys og l...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:18. maj 2018

EUC Nordvest søger gymnasielærer til virksomhedsøkonomi og afsætning

EUC NORDVEST Lerpyttervej 52

Thisted
Gymnasielærer i virksomhedsøkonomi og afsætning til Thisted og Morsø Handelsgymnasium årsvikariat Er virksomhedsøkonomi dit speciale? Har du styr på afsætningsteorien? Brænder du for at dele din viden med unge, lærelystne elever? Så er du måske lige...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:22. maj 2018

Skyum Idrætsefterskole søger matematik- / fysiklærer med IT-kompetencer

SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE

Thisted
Skyum Idrætsefterskole søger matematik- fysiklærer med IT-kompetencer Vi søger en fagligt kompetent efterskolelærer den 1. august 2018. Vil du være med til at sætte dit præg på en idrætsefterskole i udvikling og med en skarp profil? Så send os din a...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Undervisere til hhx og htx

EUC NORD

Hjørring
EUC Nord søger undervisere som adjunkt eller lektor på de erhvervsgymnasiale uddannelser. Vi søger en kandidat i dansk og historie til hhx i Hjørring. Vi søger to civilingeniører eller tilsvarende til undervisning i fagrækkerne med digital informati...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Underviser indenfor det sundheds- og sygeplejefaglige område

Social- og Sundhedsskolen Skive - Thisted - Viborg, Thisted afd.

Thisted
Social- og Sundhedsskolen Skive Thisted Viborg søger undervisere Har du uddannelse og erfaring inden for det sundheds- og sygeplejefaglige område og vil du være med til at uddanne fremtidens faglærte inden for social- og sundhedsområdet? Grundet øge...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018