Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

EUC Nordvest søger økonomielev

Har du lyst til at uddanne dig inden for økonomi i en dynamisk og innovativ organisation? Så bliv økonomielev hos EUC Nordvest.

Vi søger en dygtig økonomielev med tiltrædelse den 15. august 2018. Stillingen har arbejdssted på Kronborgvej i Thisted.

Vi tilbyder dig en 2-årig kontoruddannelse med speciale i økonomi.

Beskrivelse af stillingen

Som økonomielev hos EUC Nordvest vil du komme rundt i skolens økonomi- og lønafdeling. Du kommer til at beskæftige dig med diverse bogholderifunktioner, kreditorer, salgsfakturering, bankafstemninger, lønadministration, projektregnskaber og årsregnskab mm. Du vil også blive tilknyttet skolens reception, så der er tale om en alsidig stilling, hvor du kommer til at arbejde med mange forskellige opgaver og funktioner.

Vi er en travl arbejdsplads, der er i konstant udvikling – bl.a. arbejder administrationen med digitalisering og LEAN. Vi har, som ansatte på EUC Nordvest en uformel omgangstone, en bred kontaktflade og gode, engagerede kollegaer.

Vi lægger vægt på at

du kan arbejde struktureret og selvstændigt

arbejdet med tal og IT er helt naturlig for dig

du er ansvarsbevidst

du er serviceminded og god til at samarbejde

du er fleksibel og i besiddelse af godt humør

du har bestået EUX Business eller HHX (suppleret med 5 ugers USF kursus)

Ansættelse

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Laila Holm Vesterby tlf. 92729851 eller lhv@eucnordvest.dk.

Aflønning sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK. Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge den opslåede stilling.

Ansøgningsfristen er d. 1. marts 2018. Ansøgning med CV sendes til pr. mail til lhv@eucnordvest.dk.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her