Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Event- og frivilligmedarbejder

   

Er du Utzon Centers nye Event- og frivilligmedarbejder 


Har du praktisk erfaring med eventproduktion og tidligere arbejdet med frivillige? Har du blik for at skabe oplevelser for det brede publikum, men også for dem, der knus-elsker arkitektur? Så kan du måske komme til at skabe store oplevelser på Utzon Center. 


Utzon Center er et oplevelseshus for arkitektur og design, hvor vi sammen leger arkitekturen ind i alle aldre – fra børn til voksne – og gør arkitekturen mere håndgribelig. Vi viser, hvordan arkitektur hænger sammen med vores hverdag og måden, vi lever på. Vi formidler arkitektur i form af udstillinger, events, foredrag, konferencer og workshops for hele familien. Desuden har vi også Restaurant JØRN i huset og et værksted for arkitekt- og designstuderende.

Vi leder efter en event- og frivilligmedarbejder, der kan bidrage til den gode energi i vores lille kompetente team. Du skal være med til at igangsætte frivillighedsprogrammet ’Fælles om Utzon’ og afvikle foredrag, debatarrangementer, live stream-events, familieworkshops og meget mere.

Vi er et lille hus og forventer, at du er klar til at påtage dig meget ansvar. Vi hjælper hinanden på kryds og tværs og motiverer hinanden til at være ultraskarpe i det, vi laver. Her er højt til loftet og høje ambitioner for at sprede vores kærlighed til arkitektur.


Skal du være med på holdet?


Din hverdag på Utzon Center

Du skal primært være med til afvikle events. Du får derfor en masse hands-on oplevelser med arbejdsopgaver, der omfatter:


 • Ansvarlig for at afvikle events, der vil variere meget i form og indhold
 • Udvikling af det strategiske eventprogram i samarbejde med husets øvrige ansatte
 • Opstart af frivillighedsprogrammet ’Fælles om Utzon’ samt iværksætte et frivillighedskorps i samarbejde med frivilligkoordinator Sine Jensen
 • Koordinere den daglige frivillig-indsats samt være bindeled mellem de frivillige og det faste personale
 • Vejlede, støtte, opmuntre og supervisere de frivillige
 • Bidrage til at skabe det gode værtskab
 • Udarbejdelse af event-beskrivelser/-procedurer og tjeklister til intern brug
 • Kontakte relevante samarbejdspartnere
 • Søge fondsmidler til ’Fælles om Utzon’ og events generelt
 • Diverse ad hoc-opgaver i forbindelse med afvikling af arrangementer også indeholdende praktisk hjælp på tværs af huset - vi er et lille team, så vi hjælpes ad med stort og småt

Du vil indgå i et tæt samarbejde med direktionssekretær og frivilligkoordinator Sine Jensen, som indtil nu har varetaget størstedelen af disse opgaver. I vil sammen være med til at definere rolle og ansvar for hele frivillighedsprogrammet.


Din profil

Vi forventer en udadvendt, selvstændig og initiativrig person, som med positiv energi og imødekommenhed samt god menneskelig forståelse formår at skabe kontakt og relation til andre. Du vil med dit store engagement gå struktureret til arbejdsopgaverne og nå i mål med de planer, der er igangsat.


Vi søger derfor dig, som:


 • har et par års erfaring med planlægning og afvikling af arrangementer. Erfaring med arkitektur- og designevents er en fordel – men ikke et krav
 • har erfaring med at arbejde med frivillige – måske som coach eller supervisor
 • har kendskab til budgetlægning og økonomi
 • er serviceminded og kan give ”den gode gæste-oplevelse’
 • er god og hurtig til at skabe løsninger, når ting ikke går som planlagt
 • har gode kommunikationsevner i skrift og tale – også gerne engelsk på brugerniveau, som vil være en fordel, men ikke et krav
 • har et stort overblik og evner at jonglere med mange opgaver på en gang, men samtidig også har sans for detaljen
 • er god til at gribe ideer og føre dem ud i livet. På Utzon Center opstår mange kreative ideer, som ofte hurtigt skal sættes i gang
 • er tværorganisatorisk og arbejder godt i såvel teams som individuelt
 • har It-flair og kan håndtere AV-udstyr
 • viser interesse som en naturlig del af din ansættelse og gør dig bekendt med Utzon Centers historie og Jørn Utzons væsentligste værker

 

Kan du se dig selv hos os?

Projektansættelsen som Event-og frivilligmedarbejder er for en 30 timers stilling i en 10 måneders periode fra 15. februar 2021 til december 2021 med mulighed for forlængelse frem til 2023. Lønnen aftales på baggrund af erfarings niveau. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Formidlings- og udstillingsdirektør Malene Abildgaard på 3197 1610 eller Frivilligkoordinator Sine Jensen 2520 0405.

 

Ansøgning

CoMate er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning senest den 21. januar 2021 kl. 12.00 via linket nederst indeholdende CV, et mini-portfolio med de tre bedste events, du har afviklet, samt andre relevante bilag. Der vil blive afholdt løbende telefoninterviews under hele rekrutteringsperioden. Ansættelsessamtalerne bliver afholdt 04. februar 2021. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Pernille Jakobsen på 2022 4778.


Gør dig klar på at blive #Utzonized


Ansøgningsfrist: 21/01/2021


Søg nuMere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.