Event- og kommunikationskonsulent til ZBC Ringsted

 

Er du holdspiller og skarp til at koordinere og planlægge mellemstore uddannelsesmesser og besøg i grundskolerne? Får du energi af at stå foran 25 unge mennesker eller deres forældre og tale om, hvorfor et uddannelsesvalg er meget mere end et blik på karakterbladet. Så er du den nye kollega, vi glæder os til at møde!

 
Din opgave bliver helt overordnet at skabe drømme hos folkeskoleelever og unge og at være klar til at udfordre de holdninger og fordomme, der står i vejen for, at unge vælger en erhvervsrettet uddannelse. Du skal hjælpe med at synliggøre mulighederne med en erhvervsrettet uddannelse overfor primært grundskoleelever i 7., 8. og 9. klasse, deres forældre og grundskolelærere. Derfor vil en del af din tid gå med at besøge grundskolerne i Region Sjælland.

En stor del af dit ansvar bliver at koordinere ca. 10 store årlige uddannelsesmesser og -dage. Konkret skal du sørge for tilmelding til messerne, koordinere hvilke uddannelser, der skal præsenteres, rekruttere de rette elev-ambassadører hos vores lokale skoler og tænke i hvordan vi på bedst mulig måde skaber en oplevelse, som målgruppen husker. Her håber vi, at du forstår vigtigheden af kommunikations- og koordineringsarbejdet, der understøtter principperne om før, under og efter kontakt.

Du skal også være klar til at pakke udstyr og være med til opsætning og oprydning. Vi søger altså dig, der med et smil og på eget initiativ smøger ærmerne op, hvis du kan se, at dine kolleger har travlt, og dine egne opgaver er klaret.
 

Kreativt kommunikations og koordinationstalent
Som tidligere skrevet bliver din rolle at koordinere og pleje vores interne samarbejdsrelationer og eksterne samarbejder med fx kommunernes UU-vejledere og grundskoler. Du kommer også til at bidrage til at udvikle koncepter - vi arbejder nemlig ikke med PowerPoint. Vi synes, at det er meget sjovere for målgrupperne fx at samle et kæmpe uddannelsespuslespil eller deltage i uddannelses Jeopardy, når vi skal gøre de unge klogere på deres uddannelsesmuligheder.
Når det er sagt, kan du udfordre det, vi som afdeling gør nu og komme med forslag til, hvordan vi kan gøre det på en anden måde. Det vil vi nemlig meget gerne også høre.

 

Ekstrovert performer med gennemslagskraft
Som person har du god energi, let til smil, tænker altid i løsninger, ser på udfordringer med nysgerrighed og så har du personlig gennemslagskraft. Du er altså ekstrovert og kan lide at skabe og pleje netværk både internt i ZBC og til eksterne samarbejdspartnere. Du tager initiativ og sidder ikke på hænderne, hvis du er færdig med dine opgaver før end forventet, og du forstår vigtigheden og den enorme værdi af at være en del af et team og samtidig planlægge din egen arbejdsdag. Samtidig er det vigtigt, at du er transparent omkring de opgaver, du sidder med, både overfor dine nærmeste kollegaer og dine ledere. Du tør handle og fejle og tror på, at vi og du kan planlægge 80 procent og de sidste 20 procent, dem griber vi og løser med et smil - for målgrupperne kender heldigvis ikke vores køreplan.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være alt fra formidler, eventkoordinator, kommunikationsblæksprutte eller vejleder til salgskoordinator eller måske folkeskolelærer. Måske har du allerede kendskab til erhvervsuddannelserne og grundskolen, hvilket er en fordel.

 

En dynamisk afdeling

Du bliver en del af eventteamet i Kommunikation og Event, hvor du får i alt ni fantastiske kolleger, som alle brænder for at skabe synlighed om ZBC’s mange uddannelsestilbud. Vi sætter pris på hinandens forskellige krogede og strategiske hoveder. Og netop derfor sætter vi en ære i at give hinanden en larmende klapsalve, når vi sammen fejrer dagligdagens små og store succeser.

Ansættelse

ZBC ser frem til at byde dig velkommen i starten af april 2021. Stillingen er på 37 timer. Ansættelsesområdet er ZBC i Ringsted. Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Du skal være indstillet på, at der i få perioder -særligt over efteråret - kan forekomme aftenarbejde. Derudover er det nødvendigt, at du har kørekort B og egen bil, da jobbet kræver, at du er mobil på det meste af Sjælland.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.
 

Er ovenstående job noget for dig?
Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser. Du må også meget gerne uploade en kort video på 15 - 30 sekunder, hvor du fortæller om én af dine personlige succeser. Vær dog opmærksom på, at den samlede tilladte filstørrelse for vedhæftede filer i ansøgningsskemaet er 26 MB. Når du har uploadet din ansøgning, vil du modtage en mail med mulighed for at uploade yderligere filer til din ansøgning - her er den  makimale filstørrelse 20 MB. Vi skal have din ansøgning senest den 5. marts 2021. Ansættelsessamtaler gennemføres den 10. marts og den 16. marts.  
Vi opfordrer alle interesserede med relevant ansøgerprofil til at søge jobbet uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold.


Vil du vide mere?

Kontakt  kommunikationschef, Maria Post-Kallenbach, på 2535 5287 eller mpka@zbc.dk

eller souschef i Kommunikation og Event, Marianne Marie Andersen, på 4133 4810 eller mman@zbc.dk.

 

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab. Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i undervisningen og i driften af ZBC.  Når vi sætter fokus på verdensmålene, lærer vores elever og kursister om globalt medborgerskab og bæredygtig udvikling. Områder, der kommer til at definere fremtidens arbejdsmarked og medarbejdere.

ZBC

Vær med. Verden er til at forandre


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.