Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Eventkoordinatorelev til Det Danske Filminstitut

Brænder du for at koordinere, organisere og være den der har det store overblik for vores events? Og har du gå-på-mod og sans for at give gæsten den bedste service? Så er det dig, vi søger, som eventkoordinatorelev på Det Danske Filminstitut. Vi tilbyder en spændende og vekslende arbejdsdag i en levende kulturinstitution. 
 
Som eventkoordinatorelev vil du indgå i Cinematekets team, som står for mange typer af arrangementer: Filmvisninger og afholdelse af filmfestivaler, seminarer og events, samt både interne og eksterne kundearrangementer. 
 
Du vil blive tilknyttet vores eventkoordinator og være med til forberedelse og afvikling af arrangementer, udarbejdelse af pristilbud og dialog med vores kunder, praktiske opgaveløsning i forbindelse med arrangementer og opfølgning efterfølgende. Du skal være forberedt på vekslende arbejdstider, herunder aften og weekend, i forbindelse med afholdelse af arrangementer. 
 
Vi tilbyder en uddannelse i et alsidigt og lærerigt miljø med engagerede kollegaer. I takt med din faglige udvikling vil dine arbejdsopgaver naturligt blive mere komplekse og udfordrende, og du vil få mere ansvar. Der er under uddannelsen mulighed for at deltage i kurser, der er relevante for din uddannelse. Praktikperioden er 2-årig med 8-11 ugers teoretisk undervisning på den relevante fagskole, der afsluttes med en fagprøve.

 
Som eventkoordinatorelev skal du bl.a. være med til at: 

 • Stå for kontakten til vores kunder, herunder tilbud og salg 
 • Afvikling af arrangementer  
 • Koordinering af events som fx Kulturnatten og Open Air 
 • Koordinering på filmfestivaler, vi samarbejder med 
 • Koordinering af vores firmamedlemskaber 
 • Diverse ad hoc arbejdsopgaver 

Vi lægger vægt på at du: 

 • Er udadvendt, engageret og god til at samarbejde  
 • Kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt 
 • Er positiv, serviceminded og præsentabel 
 • Er struktureret og organiseret 
 • Taler og skriver flydende dansk og engelsk 
 
Du har derudover bestået højere handelseksamen (HHX) + 5 ugers grundforløb med event som speciale eller bestået højere teknisk eksamen (HTX), højere forberedelseseksamen (HF), studentereksamen (STX) suppleret med 10 ugers handelsgrundkursus (HGS), med event som speciale” eller du har en merkantil grunduddannelse, Hg2 eller etGF2 bevis med event som speciale efter reformen. 
Som eventkoordinatorelev refererer du til eventkoordinator Marie-Claire Schat, som du også kan rette henvendelse til, hvis du har spørgsmål i forbindelse med elevpladsen: mariem@dfi.dk eller 2256 7018. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår er efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Statsansattes Kartel med tilhørende organisationsaftale med HK Stat. Stillingen vil blive besat ud fra uddannelsesmæssig baggrund, erfaring og kvalifikationer. Det Danske Filminstitut opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge. 
 
Ansøgning, eksamenspapirer, kopi af seneste terminskarakterer og CV sendes via knappen "Søg stillingen" nedenfor. Ansøgningsfristen er mandag den 26. februar 2018 kl.12.00.  
 
Det Danske Filminstitut er en statsinstitution under Kulturministeriet. Filminstituttet har ca. 140 engagerede medarbejdere, der arbejder for at skabe de bedst mulige vilkår for, at dansk film, spil og billedbårne fortællinger vedblivende udgør en bærende kulturfaktor med høj kunstnerisk kvalitet og kulturel værdi og fastholder dansk films stærke position i både ind- og udland. Du kan læse mere på http://www.dfi.dk. ;


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her