EVENTUDVIKLER TIL SLIPSTRØM - MIDT I KULTUREN I AARHUS

Ønsker du at udnytte og udvide dit netværk? Er du ikke bange for at gå forrest, gå egne veje og i det hele taget tænke ud af boksen? Ønsker du høje frihedsgrader og resultatbaseret løn? Og sidst men ikke mindst vigtigt - Kan du udvikle og sikre afvikling af events, der er centreret omkring kultur og medskabelse, hos vores kunder ?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, er du nok vores nye kollega.

 

BAG OM SLIPSTRØM

Slipstrøms mission er at styrke og udvikle vækstlaget af kulturproducerende virksomheder og vores vision er, at vi, i samarbejde med vores partnere, skaber øget synlighed og omsætning for vores kunder. Vores team spænder bredt i forhold til uddannelse, køn og alder, og du kan trække på mange kompetencer, ligesom vi forventer, at du både vil og kan spille ind på banen.

Målet med vores services er således at skabe opmærksomhed, aktivitet og “brand awarenes” omkring vores kunders virksomheder, der primært består af restauranter, barer og caféer i Aarhus. Det gør vi bl.a. ved at skabe events og markedsføring baseret på kultur.

 

HVEM ER DU

Vi søger en kollega, som har lysten, talentet, modet og viljen til at blive krumtappen i Slipstrøms eventudvikling. Hvis du skal være den rigtige person for Slipstrøm synes både du selv og dine omgivelser allerede, at du er en god ide- og projektmager. 

Vi forventer, at du elsker at snakke med vores kunder og drøfte muligheder og perspektiver med dem og, at du er både udadvendt, kreativ og empatisk. Da vores kundegruppe omfatter mange forskellige mennesker, er det vigtigt, at du kan sætte dig selv i deres sted og finde løsninger, der øger deres forretning.

Endeligt er det vigtigt, at du prioriterer deadlines, resultater og samarbejde højt.

 

HVORDAN SER JOBBET UD

Der er som udgangspunkt tale om et deltidsjob (fx studiejob), hvor du udvikler, planlægger og sikrer afvikling af events, som Slipstrøms kunder har bestilt. Der er tale om et job med store frihedsgrader og metodefrihed uden faste mødetider, og den fælles base udgøres af Slipstrøms nye kontor. Det eneste krav vi reelt stiller er, at du skaber resultater og tilfredshed hos både kunderne, aktører, teamet og dig selv.

 

HVAD TILBYDER VI

Slipstrøm tilbyder, udover frie arbejdsforhold, ansvar, en innovativ servicepakke, resultatløn, gode kolleger og ”højt til loftet” til den rigtige person.

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Er du interesseret, så send os snarest dit CV og et par ord om, hvorfor du er interessant for Slipstrøm, til fm@slipstrøm.dk. Har du spørgsmål, kontakter du bare Flemming på tlf. 71 72 70 81.

Absolut sidste ansøgningsfrist er den 5. maj, men hvis den rigtige kandidat viser sig inden da, er vi klar på at lave en aftale.

Du kan læse mere om Slipstrøm på: www.slipstrøm.dk/food


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Projektutvecklare - H+H Sverige

UnikRecruitment

Byggmaterial - Projektf rs ljning Key Account Management i Stockholmsområdet H H Sverige AB r ett dotterbolag i H H International A S, som r en ledande koncern i Europa inom utveckling och f rs ljning av l ttbetong. Koncernen r b rsnoterad och har u...
Indrykket:9. marts 2018
Udløbsdato:8. maj 2018

Projektleder - produktionsoptimering

Uni Consulting

Erfaren projektleder med erfaring i produktionsoptimering Opgave: Optimering af flere prouktionslinjer. Projektlederen skal stå for et længerevareende projekt, hvor man ønsker at optimere og effektivisere på flere produktionslinjer og processer. Kon...
Indrykket:15. marts 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Telia og TMPO søger salgsorienteret teamleder til Aarhus C

TMPO A/S

Vil du være med til at starte en hel ny afdeling op med ca. 15-20 medarbejdere, og til daglig være ansvarlig for ledelsen? Er du klar til, i fællesskab med resten af afdelingen, at skabe enestående resultater for vores kunder? TMPO Aarhus i samarbej...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:10. juni 2018

Produktionsplanlægger

JOHNSON CONTROLS DENMARK ApS

Aarhus
Hvad du vil lave Johnson Controls Denmark udvikler, producerer og markedsfører komplette køle- og styringssystemer til industrielle og maritime formål, under det velrenommerede navn Sabroe. Til fabrikken i Aarhus søger vi lige nu en planlægger, der ...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:13. juni 2018

Entrepriseleder søges til grøn drift Jylland/Fyn

Forstas A/S

Aarhus
FORSTAS A S har rigtig travlt og vi har lige vundet en større opgave for Banedanmark, hvor vi skal vedligeholde arealerne langs alle banestrækninger i Jylland og på Fyn. Derfor søger vi en entrepriseleder til at indgå i vores driftsafdeling for Jyll...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:15. juni 2018