Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Eventyrlysten og relationelt stærk pædagogmedhjælper til Æblehavens vuggestue

Brænder du for det nærværende arbejde med vuggestuebørn? Er du passioneret omkring din faglighed, som du bidrager med, når vi sammen udvikler gode læringsmiljøer for børnene – både inde og ude? Så bliv en del af Æblehavens vuggestue og vær med til at:

  • Understøtte det gode børneliv
  • Indgå i et fagligt og socialt stærkt fællesskab
  • Skabe struktur og arbejde relationelt

Bliv en del af en kultur, hvor vi tager hånd om hinanden
Vi har en inkluderende og åben arbejdskultur med plads til grin. Vi gør en dyd ud af skabe en god opstart for dig, hvor du blandt andet bliver tilknyttet en mentor, bliver præsenteret for vores arbejdsmetoder (ICDP) og bliver inkluderet i vores faglige udviklingsrejse.  

Vær med til at skabe smittende engagement
Æblehaven er en grøn spirer institution for børn i 0-6 årsalderen, hvor vi skaber læringsmiljøer som understøtter børnenes udvikling både udendørs og indendørs – og i alt slags vejr. Der er 9 stuer i vores hus og en stor legeplads. Vi arbejder i familiegrupper, og du bliver en del af et team på 9 kollegaer fordelt på 3 stuer.   

Vi har en god sund børnekultur, hvor man hjælper, drager omsorg, er venner og passer på hinanden. En vigtig del af Æblehuset er vores fælles engagement, som binder voksne og børn sammen i hele huset. Vi bruger hinanden og sparrer om både fælles problemstillinger og hinandens udfordringer.

Vores motto er, at vi er ambitiøse på alle børns vegne
Hvis du drives af at skabe sproglig udvikling hos børn, er du kommet til det rigtige sted. Vi arbejder målrettet på at styrke børnenes sproglige udvikling ved blandt andet dialogisk læsning og gennem længerevarende hands-on projektbaserede læringsforløb.

Nærvær, samarbejde og forstyrrelse
Det er essentielt, at du brænder for at være der for børnene. Målet er, at børnene har en god hverdag, hvor de har en positiv udvikling og læring, som de kan tage med og bygge videre på. Sammen med dine kolleger skal du kunne lide at reflektere over praksis, forstyrre med din nysgerrighed og invitere andre til at være nysgerrige på din praksis. Du byder ind med din faglighed og tager ansvar for at følge opgaverne til dørs. Du kan læse mere i vores stillingsprofil for pædagogmedhjælpere.

Min filosofi som pædagogisk leder er at være med i hverdagen. Jeg nyder at være sammen med børnene og glemme tiden. Jeg er ambitiøs på alle børns vegne, og derfor er jeg også ambitiøs på mine medarbejderes vegne. Jeg tror på, at vi lykkes bedst, når vi sammen bakker op, så vi alle bliver den bedste udgave af os selv.

Yderligere oplysninger  
Den ledige stilling på 37 timer om ugen. Tiltrædelse er pr. 1. marts 2021 – med mulighed for tidligere opstart.

Ansøgningsfristen er søndag den 17. januar 2021
Vi holder løbende samtaler.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne i Ny Løn. Ved ansættelse indhentes der børne- og straffeattest.
 
Interesseret? Så spørg endelig
Du har sikkert mange spørgsmål til jobbet, miljøet og den slags, og jeg vil meget gerne svare på dine spørgsmål. Du kan ringe til mig på 2960 4025. Du kan også læse mere om Æblehaven her.
 
Vi ser frem til at høre fra dig.
 
Med venlig hilsen
Medarbejderne og Henriette (leder) i Æblehaven
 Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.