Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Executive Chef/Køkkenchef søges til Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329830094Phoenix-4e792e5b12018-06-12T00:00:00Executive Chef/Køkkenchef søges til Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Executive Chef/Køkkenchef søges til Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus


Aarhus største konferancehotel, Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus søger en Executive Chef der, med sit naturlige lederskab og passion for sit fag, er klar for byens mest spændende job. Du er en hands-on og coachende leder, yderst struktureret, kreativ og nytænkende. Du er samtidig drevet af spændende og varieret opgaver og er teamets inspirator. Foruden det rent kvalitetsmæssige og madfaglige kundskab forventer vi at du har god interesse for køkkenøkonomi, og at du forstår helheden i hoteldrift. Du vil indgå i hotellets ledergruppe og agere som sparrings- og businesspartner overfor det øvrige lederteam på hvad gastronomi og køkkendrift angår.


Hotellet har lige åbnet det nye brasserie ”RAA Nordic Brasserie & Bar” i flotte og imponerende designerrammer. Konceptet stiler til det nordiske ’simplicitet’ og er med de bedste råvarer blevet vel modtaget af alle vores gæster. Det bliver din opgave at bringe dette konceptet til nye højder sammen med et dygtig og engageret team.


Med 33 mødelokaler og vores kongressal, Scandinavian Congress Center, er der spændende muligheder for dig til at skabe de bedste og aller mest inspirerende gastronomiske oplevelser for afvikling af møder, koncerter og kongresser for alle vores gæster.


Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus tilbyder: 

En unik mulighed for at være med at tage Radisson Blu Scandinavia Hotel til nye højder og en god og oplevelsesrig arbejdsdag, med masser af udfordringer og varierende arbejdsopgaver ledelsesmæssige såvel som praktiske 

At du bliver en del af Radisson Hotel Group, et dynamisk og hurtigt voksende koncern, der giver plads til kreativitet og egne ideer samt med rigtig gode udviklingsmuligheder 

Plads i en engageret ledergruppe der interesserer sig for hinandens arbejdsområder og et team af Passionerede kolleger, der trives på deres arbejdsplads og arbejder mod de samme mål, nemlig at give vores gæster en fantastisk oplevelse 

Et godt arbejdsmiljø og løn efter kvalifikationer

Din profil:

Du er en first-mover og en leder. Vi ser for os at du kommer fra en lignende stilling eller er en stærk Souschef klar til det næste skridt på din karriererejse. Du kender og er fortrolig med branchens mange facetter, og er en fremragende motivator for dine medarbejdere

Du har god forståelse for økonomien i et køkken, erfaring med køkkenadministration og er en rutineret PC-bruger 

Du er engageret, målrettet og med stærk fokus på gæsternes smagsoplevelse og dine medarbejderes udvikling 

Du er vant til at favne bredt med fokus både på a la carte, konferencemenuer og selskaber og du brænder for de gode råvarer, god kvalitet og et exceptionelt højt serviceniveau

Har vi fanget din interesse hører vi gerne fra dig snarest. Send venligst kortfattet ansøgning sammen med dit CV til General Manager Helene Hallre: Helene.Hallre@radissonblu.com

Der vil løbende blive afholdt samtaler. Har du brug for yderligere oplysninger er du velkomme til at kontakte hotellet på: 86 12 86 65 og spørge efter Helene Hallre

 

2018-07-30T16:53:41.593 Executive Chef Køkkenchef søges til Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus Aarhus største konferancehotel, Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus søger en Executive Chef der, med sit naturlige lederskab og passion for sit fag, er klar for byens mest spændende job. Du er en hands-on og coachende leder, yderst struktureret, kreativ og nytænkende. Du er samtidig drevet af spændende og varieret opgaver og er teamets inspirator. Foruden det rent kvalitetsmæssige og madfaglige kundskab forventer vi at du har god interesse for køkkenøkonomi, og at du forstår helheden i hoteldrift. Du vil indgå i hotellets ledergruppe og agere som sparrings- og businesspartner overfor det øvrige lederteam på hvad gastronomi og køkkendrift angår. Hotellet har lige åbnet det nye brasserie RAA Nordic Brasserie Bar i flotte og imponerende designerrammer. Konceptet stiler til det nordiske simplicitet og er med de bedste råvarer blevet vel modtaget af alle vores gæster. Det bliver din opgave at bringe dette konceptet til nye højder sammen med et dygtig og engageret team. Med 33 mødelokaler og vores kongressal, Scandinavian Congress Center, er der spændende muligheder for dig til at skabe de bedste og aller mest inspirerende gastronomiske oplevelser for afvikling af møder, koncerter og kongresser for alle vores gæster. Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus tilbyder: En unik mulighed for at være med at tage Radisson Blu Scandinavia Hotel til nye højder og en god og oplevelsesrig arbejdsdag, med masser af udfordringer og varierende arbejdsopgaver ledelsesmæssige såvel som praktiske At du bliver en del af Radisson Hotel Group, et dynamisk og hurtigt voksende koncern, der giver plads til kreativitet og egne ideer samt med rigtig gode udviklingsmuligheder Plads i en engageret ledergruppe der interesserer sig for hinandens arbejdsområder og et team af Passionerede kolleger, der trives på deres arbejdsplads og arbejder mod de samme mål, nemlig at give vores gæster en fantastisk oplevelse Et godt arbejdsmiljø og løn efter kvalifikationer Din profil: Du er en first-mover og en leder. Vi ser for os at du kommer fra en lignende stilling eller er en stærk Souschef klar til det næste skridt på din karriererejse. Du kender og er fortrolig med branchens mange facetter, og er en fremragende motivator for dine medarbejdere Du har god forståelse for økonomien i et køkken, erfaring med køkkenadministration og er en rutineret PC-bruger Du er engageret, målrettet og med stærk fokus på gæsternes smagsoplevelse og dine medarbejderes udvikling Du er vant til at favne bredt med fokus både på a la carte, konferencemenuer og selskaber og du brænder for de gode råvarer, god kvalitet og et exceptionelt højt serviceniveau Har vi fanget din interesse hører vi gerne fra dig snarest. Send venligst kortfattet ansøgning sammen med dit CV til General Manager Helene Hallre: Helene.Hallre@radissonblu.com Der vil løbende blive afholdt samtaler. Har du brug for yderligere oplysninger er du velkomme til at kontakte hotellet på: 86 12 86 65 og spørge efter Helene Hallre11Jobnet4e792e5b100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-08-07T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3284218Radisson Blu Scandinavia Hotel11Margrethepladsen 18000Aarhus CDKDanmark0
helene.hallre@radissonblu.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent588394JobNet48389751000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4e792e5bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=4e792e5bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4e792e5b&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4e792e5b&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/7.jpgMed et job indenfor Hotel og restauration får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 12008001Dansk3Læse/ tale933122Køkkenchef18Hotel og restauration355589542Helene Hallrehelene.hallre@radissonblu.comDKDanmarkDKDanmarkda-DK