Gem job

Executive Researcher

Har du lyst til at blive del af en førende, international search-virksomhed?

Som Executive Researcher hos Mercuri Urval
har du masser af kunde- og kandidatkontakt. I samarbejde med konsulenterne er du med til at definere kandidatprofilen til en given stilling, og du tager lead på udarbejdelse af search-strategi. Du identificerer, kontakter og motiverer relevante kandidater og er med til at screene og vurdere dem. Du får logistikken til at gå op, når kandidaterne skal møde os og kunderne. Dit arbejdssted bliver kontoret i Hellerup.

Din baggrund
Du har nogle års relevant erfaring med Executive Research, og du har erfaret, at de opgaver og det ansvar, der ligger i rollen, passer godt til dig. Du har forventeligt en videregående uddannelse, taler og skriver engelsk flydende og har gode it-kundskaber.

Du drives af nysgerrighed og lyst til at udvikle dig, og du sætter en ære i at tage ansvar, være proaktiv og levere høj kvalitet.

Er du klar til at fortsætte din udvikling hos os?
Vi er stolte, af det vi laver, og den måde vi hjælper vores kunder på. Vi lægger vægt på at have de rigtige værktøjer og processer, og vi er som en af de eneste virksomheder i vores branche ISO-certificeret. Endnu vigtigere er det, at vi selv er de rigtige mennesker i vores organisation. Det er afgørende for, at vi kan tilføre vores kunder stor værdi med vores indsigt og indsats. Det er her, du kommer ind i billedet.

Har du lyst til at blive Executive Researcher hos Mercuri Urval, så søg denne stilling ved at uploade ansøgning og CV.
Referencenummer: DK-08243

Du er også velkommen til at ringe til Mercuri Urval, Thomas Iversen på telefon +45 2067 6617 eller Simon Bach på telefon +45 6013 1010, hvis du har spørgsmål til stillingen. Vi behandler de indkomne ansøgninger løbende.


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.