experienced Kitchen worker

We are looking for an experienced worker for the kitchen, who can work independant. We make food from the hole world, from bottom up, so you need to know your way round a busy restaurant kitchen. 

Qualifications:

- knowledge of proffesional food production. 

- Fluent in spanish and/or english and/or danish

we offer:

- Good working conditions

- Good collegues

- salary according to qualifications

- low rate loging 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Café Sofa1 søger køkkenmedhjælper med lyst til at imponere

Sofa1

Café Sofa1 søger køkkenmedhjælper med lyst til at imponere Hos Sofa1 præsenterer vi gæsterne for et familievenligt miljø i en hyggeligt indrettet og intim forretning som matcher vores ambitioner om at efterlade vores gæster med en mindeværdig opleve...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Køkkenmedhjælper søges

Chili - Restaurant / Café / Bar

Restaurant Chili er en lille travl restaurant beliggende i Gilleleje. Vi søger en medhjælper på fuld tid. Ansøgere med bopæl i geografisk nærhed fra Gilleleje foretrækkes. Send en ansøgning og fortæl hvem du er!
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:25. marts 2018

køkkenmedhjælper søger

Pad Thai Take Away

En Thai Take Away i Stenløse søger 2 køkkenmedhjælper. Start så hurtigt som muligt. Arbejdstid ligger man-lør fra kl.14-21. Hvis du er: thailandsk mad ekspert, fleksibel, stabil og ærlig. Så send ansøgning til n.horthong@live.dk med et kort beskrive...