Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

EXPERIS ACADEMY søger Sales Manager


Experis er et af nordens og verdens største konsulent- og rekrutteringsvirksomheder. Vi tilbyder højt kvalificerede konsulenter og rekruttering indenfor fagområderne Finance og IT. Blandt vores kunder finder du nogle af verdens største selskaber. Experis er en del af ManpowerGroup som bla. er kåret til et af verdens mest etisk korrekte selskaber de seneste år.

Har du lyst til at blive en afgørende og central medspiller på teamet som arbejder målrettet for at opbygge Experis Academy til at blive Danmarks førende aktør indenfor vores område? Vores erklærede mål er at tage en både synlig og ledende position i markedet i at kunne tilbyde efterspurgt, opdateret og relevant kompetence med et højt teknisk niveau til IT Danmark.

Det danske arbejdsmarked efterspørger, ligesom resten af de europæiske markeder, i høj grad relevante it-kompetencer. Hos Experis Academy rekrutterer og efteruddanner vi dedikerede mennesker med relevant teknisk uddannelse, for at møde denne efterspørgsmål. Det gør os til et attraktivt alternativ for virksomheder til konsulentvirksomheder og virksomheders egne graduate-programmer.

Sammen med vores dygtige samarbejdspartner NOROFF er Experis Academy nu etableret og i fuld gang med gennemførslen af vores første 15 måneders program for Full Stack Java-udviklere og har planlagt en lang række flere programmer de kommende år.

For at lykkes med vores ambitiøse planer, er vi nu på jagt efter en Sales Manager med hovedansvar for både kortlægning, kommunikation og salg.Som Sales Manager hos os vil du:

 • få ansvar for alle dele af Salgsprocessen og levere iht. mål og budget
 • få ansvar for den samlede kundeportefølje
 • få ansvar for at identificere potentielle kunder i både privat og offentlig sektor
 • få ansvar for en effektiv mødeplan / mødestruktur / møder med kunder og interne samarbejdspartnere samt evne til effektivt at kunne afdække behov og se muligheder og potentiale
 • få ansvar for at styre alle salgsprocesser internt / eksternt og som en del af dette at sørge for god og afstemt koordinering og uddannelse af andre enheder internt
 • sørge for alle formaliteter knyttet til kontraktindgåelse mod kunder og kandidater og opdatere CRM
 • deltage i interne forbedringsprocesser, ledermøder, samt andre værdiøgende initiativer og projekter
 • i høj grad bidrage til at udvikle og styrke vores koncept og produkt
 • blive en vigtig del af Academys ledelse

Ønskede kvalifikationer og personlige egenskaber
Du er en person med et solidt professionelt netværk som både behersker og trives i en salgsrolle og hvor de eksterne interessenter vil være beslutningstagere på både strategisk og højt operationelt niveau hos vores kunder. Du er både struktureret og målrettet og har en høj arbejdskapacitet med tydelig dokumenterede evner til både at sælge og lede dig selv og andre.

Som type er du både positiv, kreativ og proaktiv. Du lader dig heller ikke knække af modgang og arbejder hårdt og målbevidst for at opnå egne mål hver dag. Du er nysgerrig og udholdende og evner hurtigt at sætte dig ind i ukendte problemstillinger. Du bidrager til god stemning og trives godt med et højt arbejdstempo. Du er også fortrolig med en atmosfære med stor frihed og fokus på samarbejde.

Det er afgørende at du er en dygtig kommunikator i både en-til-en og en-til-mange situationer, da det bliver en vigtig del af din succes, at du evner at inspirerer andre og få et budskab igennem, både internt og eksternt.

Uddannelsesmæssigt ser vi gerne at du har en kommerciel uddannelse indenfor økonomi, markedsføring eller salg, men dette er absolut ikke et krav. Det vigtigste er, at du har erfaring med salg og trives med at blive målt på dine indsatser og resultatet af disse.

Experis Academy er et forretningsområde der bliver satset på i ManpowerGroup både lokalt og globalt og det er derfor vigtigt at du kan se dig selv brænde for opgave.Rekrutteringsprocessen:
Når vi opstiller en case istedet for at bede om CV og ansøgning, så er det for at give dig en fair chance for at vise, om dine faglige kompetencer matcher jobbet, uanset hvad der står på dit CV.

Formålet er samtidig at give dig et indblik i typen og niveauet af opgaver i stillingen, ligesom det giver os et billede af din tilgang til opgaveløsning.

Kandidater som leverer en stærk case-løsning vil blive bedt om at gennemføre en cut-e personlighedstest og derefter blive inviteret til et interview med Head of Academy, Daniel Bell.

Du vil få feedback på din besvarelse, uanset om du går videre til en personlig samtale eller ej.

Vi evaluerer løbende cases og inviterer til samtale og vi ansætter den rette kandidat, så snart vi finder vedkommende. Smid derfor din løsning i puljen så hurtigt som muligt.

For at se casen skal du blot logge ind med navn og e-mail, trykke på Event info og Open case, så vil du se den.

Skulle der være spørgsmål, kan de rettes til:
Head of Experis Academy Daniel Bell (2510 1549) / daniel.bell@dk.experis.com

Mere information
Hos os vil du:

 • Blive en del af et ambitiøst team, der arbejder hårdt, men har det sjovt samtidig
 • Få muligheden for at udvikle dig yderligere indenfor salg, ledelse og IT fagområder
 • Få et unikt indblik i dansk erhvervsliv og bidrage til dine kunders succes
 • Blive en del af Experis Academys ledelsesteam og spille en vigtig rolle for vores fremtidige succes

Opstart: J**anuar 2021**

Hvis ovenstående lyder som en spændende mulighed for dig, hører vi meget gerne fra dig. Du er velkommen til at kontakte Head of Experis Academy Daniel Bell (2510 1549) / daniel.bell@dk.experis.com, hvis du har spørgsmål til stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.