Export Manager

For Jørgen KRUUSE A/S søger vi en rejsevant Eksport Manager med solid erfaring fra eksportsalg via lokale distributører - ideelt Afrika / Mellemøsten / Asien.


Virksomheden
Jørgen KRUUSE A/S leverer produkter og værdiskabende løsninger, så dyrlæger får de mest optimale betingelser i forhold til diagnostik og behandling af dyr. Vi er drevet af en sand passion for dyr og vores fokus er på dyrenes velbefindende før, under og efter besøget hos dyrlægen.

KRUUSE indgår i den amerikanske koncern Covetrus, der er en af verdens største udbydere af animalcare produkter og services til veterinærklinikker, og koncernen beskæftiger i alt 5.500 medarbejdere world wide. Vores hovedkontor ligger i Langeskov på Fyn og har totalt 250 ansatte inklusive datterselskaber i Sverige, Norge, England, Polen og Kina.

Læs mere på www.kruuse.com


Stillingen
Stillingen indgår i den gren af KRUUSEs kommercielle organisation, hvor samhandelspartnerne er lokale distributører. Reference er til virksomhedens salgsdirektør, og du indgår i et team med tre andre Export Managers samt kundeservice med 9 kolleger. Pt. er der ikke direkte personaleansvar tilknyttet stillingen.

Fra KRUUSEs omfattende program af produkter og services er fokus især på forbrugsartiklerne.

Du får ansvaret for ledelse, drift og udvikling af markederne: Mellemøsten (minus Israel), Afrika (Sub-saharan + SA) samt Japan, Korea og Taiwan. Der er etablerede distributøraftaler på de fleste markeder, og på kort sigt er det primære fokus rettet mod at øge omsætningen via et tæt og proaktivt distributør-samarbejde samt aktiv deltagelse i udviklingen af distributørens forretning og lokale markedsbearbejdning.

De centrale ansvars- og arbejdsområder er:

 • Tæt og synligt distributørsamarbejde bl.a. omkring lokal markedsbearbejdning, sambesøg, markedsføring, brug salgsværktøjer, messer osv.
 • Sikre maksimal synlighed og tilstedeværelse hos den enkelte distributør - herunder inkludering af KRUUSEs produkter, nyhedslanceringer, kampagner mv. i distributørens aktivitetsplaner - så KRUUSE får størst mulig prioritet, markedsudnyttelse og udvikling af brandposition på markedet.
 • Løbende opfølgning på distributørens performance og resultater.
 • Løbende uddannelse af distributørens medarbejdere og nøglekunder.
 • Indhente, analysere og anvende markedsdata og -indsigter fra de enkelte markeder / regioner.
 • Sikre generel effektiv operation - herunder kommunikation, ordreafvikling og logistik - i tæt samarbejde med det interne personale.
 • Udarbejde og tage ansvar for budgetter og planer for egne markeder.


Kandidaten
For at få succes i stillingen, er det vigtigt, at du har solid erfaring med eksportsalg via lokale distributører og er fortrolig med rollen som markedsansvarlig. Det er samtidig afgørende, at du evner at analysere og forstå den enkelte distributørs forretning og de lokale markedsstrukturer og -mekanismer, og kan anvende denne indsigt i dit proaktive samarbejde med distributøren.

Konkret lægges der vægt på, at du:

 • Har nogle års erfaring fra en lignende stilling med fokus på eksportsalg via lokale distributører.
 • Har erfaring med salgsprocesser styret af årshjul med kampagner, nyhedslanceringer o.lign. og er vant til at inkorporere marketing aktivt i dit salgsarbejde.
 • Er vant til rollen som overall kundeansvarlig med budgetansvar for egne markeder.
 • Har erfaring med at opbygge og følge op på aktivitetsplaner og målsætninger for og med eksterne samarbejdspartnere.
 • Kan begå dig i og sælge til mange forskellige kulturer.
 • Er vant til systematisk brug af data og markedsindsigt som en naturlig del af dit arbejde samt er fortrolig med at arbejde med pipeline-management og løbende rapportering.
 • Er en stærk kommunikatør og af natur opsøgende og proaktiv i forhold til dine kunder.
 • Er rutineret bruger af moderne IT (særligt stærk excel-bruger).
 • Er rejsevant og rejseklar.
 • Kandidater med mellemlang eller længere kommerciel uddannelse foretrækkes.

Som person er du energisk, ambitiøs og selvstændig, og du må meget gerne se stillingen som et naturligt ”next step” i din karriere. Det er afgørende, at du er drevet af at skabe resultater via et tæt og proaktivt samarbejde med nøglekunder samt at du motiveres af at identificere markedsmuligheder, kvalificere dem via indsigt og analyse og sikre den bedst mulige eksekvering på dem.

Den ideelle kandidat har både udadvendte og proaktive salgs- og kommunikationskompetencer og er samtidig fokuseret på grundighed, struktur, opfølgning og eksekvering. Der lægges endvidere vægt på, at du er vant til at agere meget selvstændigt og kan samarbejde med chef og kolleger over distancen.


Sprog
Dansk og engelsk i skrift og tale.
Kendskab til fransk og/eller arabisk vil være en fordel, men er ikke et krav.

Arbejdstid og rejsedage
Arbejdstiden er 37 timer pr. uge, men overarbejde i rimeligt omfang anses som indregnet i lønnen.
Der må påregnes varierende arbejdstider samt op til 90 rejsedage årligt.

Løn m.m.
Konkurrencedygtig fast løn, pension, bonus mv.
Firmabil er en mulighed.

Bopæl og personlige forhold
Ideelt max en times kørsel fra HQ - kan fraviges for rette kandidat.
Private forhold, der tillader stor rejseaktivitet.

Vedr. beskyttelse af persondata
Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender i.fbm. din ansøgning ikke indeholder følsomme persondata som f.eks. dit CPR-nummer eller oplysninger om helbredsforhold, etnisk baggrund, politisk eller religiøs overbevisning, seksuelle forhold mv.

For at beskytte dine persondata modtager vi ikke CV, ansøgning mv. via mail.
Klik på "søg stillingen" nedenfor for at fremsende relevante dokumenter.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.