Få Danmarks bedste efteruddannelse


Har du ambitioner om at være med til at ændre byggebranchen samtidig med, at du tilegner dig Danmarks bedste efteruddannelse? Er din motivation stor for samarbejdet på tværs af fag og brancher? Så er svaret TRUST.

DOMINIA er en del af det strategiske partnerskab TRUST, hvor du fra dag 1 sidder med rundt om bordet sammen med bygherren, totalentreprenøren og arkitekterne. I fungerer som ét team med en række fælles mål; At ændre måden branchen samarbejder på. At skabe langvarige, gode relationer. Og, nå ja, at lave nogle usædvanligt gode projekter.

Du bliver en succes i jobbet, når du i løbet af det første år:

 • Udvikler dig gennem den nye samarbejdsform, hvor indflydelse når nye højder og hvor kommandovejene er ultrakorte. Du får en vigtig rolle i at vedligeholde og udvikle det gode samarbejde på TRUST.
 • Fungerer selvstændigt på projekteringsopgaver på TRUST samtidig med, at du er mentor for de yngre konstruktionsingeniører i teamet.
 • Kandiderer til en rolle som projekteringsleder, der ellers ikke i udgangspunktet ligger hos ingeniørerne, men arkitekterne, fordi du, med din tværfaglige forståelse og dit fokus på alle parters udfordringer og succeskriterier, bliver det naturlige valg.
 • Træffer hurtige, men gode faglige beslutninger og besidder overblikket over konstruktionsdesignet.
 • Opleves som en del af både TRUST og DOMINIA. Derfor har du også deltaget i både den faglige udvikling og de sociale arrangementer hos DOMINIA.

 • På den lange bane er det oplagt, at du udvikler dig i rollen som enten projekt- eller projekteringsleder, eller som konstruktionsspecialist. Du bringer din værdifulde erfaring fra TRUST projektet med ind i konstruktionsteamet og skubber til den faglige udvikling i afdelingen. Måske drømmer du om at blive anerkendt statiker, har en stor interesse for IKT og derfor kunne blive teamleder for et hold af tekniske designere eller noget helt tredje. På den lange bane er mulighederne åbne.

  Vi forestiller os, at du:
  Er uddannet konstruktionsingeniør og besidder den erfaring, der skal til, for at du kan fungere selvstændigt i projekterne, være i stand til at træffe hurtige, kvalificerede beslutninger om konstruktionsprincipper og -design og tage yngre ingeniører under din vinge. Og så brænder du helt sikkert for dit fag.

  DOMINIA Rådgivende Ingeniører…
  …bygger på mere end 80 års erfaring med teknisk rådgivning inden for boliger, institutioner og erhverv og har bidraget til byggeriet af mere end 60.000 boliger gennem årene. DOMINA’S speciale er alment boligbyggeri og institutionsbyggeri med et bæredygtigt fokus. Og ikke mindst er DOMINIA en værdiorienteret organisation med fokus på arbejdsglæde, sociale aktiviteter – som fx filmklub, spilaftener, vinsmagning, kunstforening, skitur og meget mere.

  Stadig nysgerrig?
  Så vil vi meget gerne høre fra dig. mind står for rekrutteringsprocessen og CV og ansøgning sendes via nedenstående link. Samtaler afholdes løbende.

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her