Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Få praksis på teorien - stud.jur. søges til Hvidovre Kommune

Center for Politik og Ledelse søger en stud.jur. som har lyst til at prøve kræfter med en bred vifte af juridiske problemstillinger.

Vores opgaver er spændende og mangfoldige. Vi står for alt fra køb og salg af fast ejendom, leje og udleje, udbud og diverse typer af kontrakter til forvaltningsret, kommunalret og socialret.

Vi har særligt brug for, at du hjælper sekretæren for beboerklagenævnet og huslejenævnet med partshøringer efter forvaltningsloven, besvarelse af aktindsigtsanmodninger og klargøring samt udsendelse af mødemateriale.

Du vil også komme til at arbejde med forskelligartede juridiske områder, hvor du skal bidrage til notater, foretage informationssøgning, overvåge lovgivning og praksis på udvalgte lovområder. Du må også regne med at skulle arrangere møder og varetage andet forefaldende kontorarbejde.

Om os:
Center for Politik og Ledelse betjener Kommunalbestyrelsen, de politiske udvalg og resten af administrationen i Hvidovre Kommune. Centret består af en række forskellige enheder, herunder Jura, hvor vi er seks jurister med forskellig erfaring fra offentlig administration. Vi dækker hele det juridiske område i kommunen og har en bred kontaktflade. Vi har travlt, men humøret er højt. Vi er gode til at sparre med hinanden om den konkrete opgaveløsning, og vi har fokus på fælles udvikling.

Om dig:
Du er en fagligt dygtig jurastuderende og har som minimum bestået 1. årsprøve. Du har gode kommunikative evner og er serviceminded. Du kan arbejde selvstændigt, er ansvarsfuld og mødestabil.

Du ansættes med et gennemsnitligt ugentligt timetal på 10 timer inden for tidsrummet kl. 9-16. Arbejdstiden tilrettelægges afhængig af travlheden i centret og vi tager naturligvis hensyn til dit studium og dine eksaminer.

I perioder kan der efter nærmere aftale være behov for 15 timer/uge.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst.

Vedlæg karakterudskrift og CV.

Du er velkommen til at ringe og stille spørgsmål omkring jobbet til chefjurist Thomas Tækker på tlf. 3639 3033.

Generel information om kommunen og dette opslag findes på hvidovre.dk

Ansøgningen skal være os i hænde senest mandag den 7. maj 2018 kl. 12.

Samtaler afholdes i uge 20 med henblik på tiltræden efter nærmere aftale.

Send ansøgning via dette link: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1065&departmentId=18956&ProjectId=144789


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her