Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fabriksarbejder til natursten

Vi skal bruge en person der har hænderne skruet rigtigt på, samt god til at samarbejde og er mødestabil. Du skal lave stenbordplader samt fliser, der er ingen tunge løft da der er maskiner til dette.

Arbejdspladsen har et behageligt arbejdsmiljø, og der vil blive taget godt om dig.

Erfaring med natursten er ikke et krav, da du vil blive oplært.

Løn 150kr. pr. time


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329790632Phoenix-74031a4e12018-04-10T14:04:10.997Fabriksarbejder til natursten

Vi skal bruge en person der har hænderne skruet rigtigt på, samt god til at samarbejde og er mødestabil. Du skal lave stenbordplader samt fliser, der er ingen tunge løft da der er maskiner til dette.

Arbejdspladsen har et behageligt arbejdsmiljø, og der vil blive taget godt om dig.

Erfaring med natursten er ikke et krav, da du vil blive oplært.

Løn 150kr. pr. time

2018-04-17T10:53:11.783 Vi skal bruge en person der har hænderne skruet rigtigt på, samt god til at samarbejde og er mødestabil. Du skal lave stenbordplader samt fliser, der er ingen tunge løft da der er maskiner til dette. Arbejdspladsen har et behageligt arbejdsmiljø, og der vil blive taget godt om dig. Erfaring med natursten er ikke et krav, da du vil blive oplært. Løn 150kr. pr. time11Jobnet74031a4e100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-06-05T00:00:0000010EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynKerteminde3211317MinMedarbejder.dk IVS11Fabers Alle 465300KertemindeDKDanmark0
info@minmedarbejder.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent552356JobNet48069361000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=74031a4ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=74031a4ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=74031a4e&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=74031a4e&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/4.jpgØnsker du et spændende job som Fabriksarbejder? Hos MinMedarbejder.dk IVS tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12008001Dansk3Læse/ tale934567Fabriksarbejder28Industri354282424Morten Friisinfo@minmedarbejder.dkDKDanmarkDKDanmark329925775Pakkeoperatør til fast natturRobot VKAREN.DK søger for kunde i Kerteminde Kommune, 2 pakkeoperatører til nattur. Der er tale om 2 faste stillinger med opstart i januar. Jobbet: Du bliver en del af et team på i alt 12 mand på natholdet, og de primære opgaver er: Pakning ved maskiner Kvalitetskontrol af produkter Forefaldende opgaver i produktionen Du indgår i en rotationsordning, så du bliver oplært i at pakke og betjene flere forskellige maskiner. Der findes sterile områder i produktionen, hvorfor der er stor fokus på hygiejne og særlige regler i den forbindelse. Arbejdstiden er søndag til torsdag kl. 22.00-06.00, så der er tale om en 5 dages uge. Henover året er der enkelte fridage om søndagen. Oplæring vil foregå på daghold ca. 2 uger. Vi forventer: Din uddannelse og baggrund er ikke afgørende, men vi ser gerne, at du har erfaring som pakkeoperatør eller har prøvet andre former for produktionsarbejde. Vigtigst er det, at du trives med natarbejde og foretrækker dette. Vi forventer, at du taler, læser og skriver dansk. Du kan fremvise en straffeattest. Din profil: Du er selvkørende og samtidig en teamplayer, der forstår vigtigheden i at løfte i flok. Du har et godt overblik og et smil på læben, også når der er travlt. Som kollega har du et humør og en energi, der smitter positivt af på dine omgivelser. Vi tilbyder: 2 faste stillinger i en spændende virksomhed med ordnede forhold. Miljøet i produktionen er kendetegnet ved en uformel tone og godt samarbejde. Løn og tillæg ifølge overenskomst. Ansøgning: Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send en kort ansøgning og dit CV mærket Pakkeoperatør til jobfyn@vkaren.dk. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Maria Hemmingsen på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage kl. 9.00-16.00.

VKAREN.DK søger for kunde i Kerteminde Kommune, 2 pakkeoperatører til nattur. Der er tale om 2 faste stillinger med opstart i januar.

Jobbet:

Du bliver en del af et team på i alt 12 mand på natholdet, og de primære opgaver er:

 • Pakning ved maskiner
 • Kvalitetskontrol af produkter
 • Forefaldende opgaver i produktionen

Du indgår i en rotationsordning, så du bliver oplært i at pakke og betjene flere forskellige maskiner. Der findes sterile områder i produktionen, hvorfor der er stor fokus på hygiejne og særlige regler i den forbindelse.

Arbejdstiden er søndag til torsdag kl. 22.00-06.00, så der er tale om en 5 dages uge. Henover året er der enkelte fridage om søndagen.

Oplæring vil foregå på daghold ca. 2 uger.

Vi forventer:

Din uddannelse og baggrund er ikke afgørende, men vi ser gerne, at du har erfaring som pakkeoperatør eller har prøvet andre former for produktionsarbejde. Vigtigst er det, at du trives med natarbejde og foretrækker dette. Vi forventer, at du taler, læser og skriver dansk. Du kan fremvise en straffeattest.

Din profil:

Du er selvkørende og samtidig en teamplayer, der forstår vigtigheden i at løfte i flok. Du har et godt overblik og et smil på læben, også når der er travlt. Som kollega har du et humør og en energi, der smitter positivt af på dine omgivelser.

Vi tilbyder:

2 faste stillinger i en spændende virksomhed med ordnede forhold. Miljøet i produktionen er kendetegnet ved en uformel tone og godt samarbejde. Løn og tillæg ifølge overenskomst.

Ansøgning:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send en kort ansøgning og dit CV mærket ”Pakkeoperatør” til jobfyn@vkaren.dk. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Maria Hemmingsen på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage kl. 9.00-16.00.

VKAREN ApSKerteminde2018-12-10T00:00:002019-01-10T00:00:00
329925771Teamleder til fast natturRobot VKAREN.DK søger for kunde i Kerteminde Kommune, en teamleder til nattur. Der er tale om en fast stilling med opstart medio januar. Jobbet: Du bliver teamleder for i alt 12 mand på natholdet og får en koordinerende rolle i forhold til fordelingen af arbejdsopgaver. De primære opgaver er: Pakning ved maskiner Kvalitetskontrol af produkter Forefaldende opgaver i produktionen Som teamleder har du ikke deciderede ledelsesbeføjelser som ansættelser, opsigelser, osv., men du bliver produktionschefens højre hånd på natholdet. Alle på natholdet indgår i en rotationsordning, så du bliver oplært i at pakke og betjene flere forskellige maskiner. Der findes sterile områder i produktionen, hvorfor der er stor fokus på hygiejne og særlige regler i den forbindelse. Arbejdstiden er søndag til torsdag kl. 22.00-06.00, så der er tale om en 5 dages uge. Henover året er der enkelte fridage om søndagen. Oplæring vil foregå på daghold ca. 4-5 uger. Vi forventer: Din uddannelse og baggrund er ikke afgørende, men vi ser gerne, at du har erfaring med ovennævnte opgaver fra en produktionsvirksomhed. Det er klart en fordel, hvis du tidligere har haft en funktion som teamleder eller lignende, hvor du har været vant til at koordinere arbejdsopgaverne i et team. Det er naturligvis vigtigt, at du trives med natarbejde og foretrækker dette. Vi forventer, at du taler, læser og skriver dansk. Du kan fremvise en straffeattest. Din profil: Som person har du pondus, går helst forrest og tager gerne ansvar. Du har gennemslagskraft, og tager hånd om evt. konflikter og kan tage den svære samtale , når dette er nødvendigt. Du har et godt overblik og et smil på læben, også når der er travlt. Som teamleder har du et humør og en energi, der smitter positivt af på dine omgivelser. Vi tilbyder: En fast stilling i en spændende virksomhed med ordnede forhold. Miljøet i produktionen er kendetegnet ved en uformel tone og godt samarbejde. Løn og tillæg ifølge overenskomst. Ansøgning: Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send en kort ansøgning og dit CV mærket Teamleder til jobfyn@vkaren.dk. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Maria Hemmingsen på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage kl. 9.00-16.00.

VKAREN.DK søger for kunde i Kerteminde Kommune, en teamleder til nattur. Der er tale om en fast stilling med opstart medio januar.

Jobbet:

Du bliver teamleder for i alt 12 mand på natholdet og får en koordinerende rolle i forhold til fordelingen af arbejdsopgaver.

De primære opgaver er:

 • Pakning ved maskiner
 • Kvalitetskontrol af produkter
 • Forefaldende opgaver i produktionen

Som teamleder har du ikke deciderede ledelsesbeføjelser som ansættelser, opsigelser, osv., men du bliver produktionschefens højre hånd på natholdet.

Alle på natholdet indgår i en rotationsordning, så du bliver oplært i at pakke og betjene flere forskellige maskiner. Der findes sterile områder i produktionen, hvorfor der er stor fokus på hygiejne og særlige regler i den forbindelse.

Arbejdstiden er søndag til torsdag kl. 22.00-06.00, så der er tale om en 5 dages uge. Henover året er der enkelte fridage om søndagen.

Oplæring vil foregå på daghold ca. 4-5 uger.

Vi forventer:

Din uddannelse og baggrund er ikke afgørende, men vi ser gerne, at du har erfaring med ovennævnte opgaver fra en produktionsvirksomhed. Det er klart en fordel, hvis du tidligere har haft en funktion som teamleder eller lignende, hvor du har været vant til at koordinere arbejdsopgaverne i et team. Det er naturligvis vigtigt, at du trives med natarbejde og foretrækker dette. Vi forventer, at du taler, læser og skriver dansk. Du kan fremvise en straffeattest.

Din profil:

Som person har du pondus, går helst forrest og tager gerne ansvar. Du har gennemslagskraft, og tager hånd om evt. konflikter og kan tage ”den svære samtale”, når dette er nødvendigt. Du har et godt overblik og et smil på læben, også når der er travlt. Som teamleder har du et humør og en energi, der smitter positivt af på dine omgivelser.

Vi tilbyder:

En fast stilling i en spændende virksomhed med ordnede forhold. Miljøet i produktionen er kendetegnet ved en uformel tone og godt samarbejde. Løn og tillæg ifølge overenskomst.

Ansøgning:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send en kort ansøgning og dit CV mærket ”Teamleder” til jobfyn@vkaren.dk. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Maria Hemmingsen på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage kl. 9.00-16.00.

VKAREN ApSKerteminde2018-12-10T00:00:002019-01-10T00:00:00
329915345VKAREN.DK søger friske vikarer til OdenseRobot Jobbet: Er du klar på at prøve kræfter med lidt af hvert og kan du springe til med kort varsel, er det lige DIG, vi mangler! VKAREN.DK kan tilbyde dig arbejde hos flere forskellige virksomheder i Odense. Typisk er der tale om produktionsarbejde, hvor opgaverne kan være alt fra pakning af blomster til overvågning og pakning af produkter på samlebånd i fødevarevirksomheder. Din profil: Hvad vi forventer af dig: Du kan arbejde minimum 3 hele hverdage pr. uge Du kan arbejde dag og aften og gerne nat Du møder til tiden og overholder altid dine aftaler Du kan møde op med kort varsel Du trives med fysisk arbejde og kan lide at bruge din krop Du er positiv og kan lide at kaste dig ud i nye oplevelser Hvis du har kørekort og eller bil er dette en stor fordel, men ikke et krav. Måske har du taget et sabbatår, men du kan også sagtens være studerende, der ønsker at supplere studiet med gode penge og nye oplevelser. Du skal dog have flere hele hverdage pr. uge, hvor du kan arbejde fuldtid. Det er en fordel, hvis du har nogle års erhvervserfaring. Hvad du har prøvet er ikke afgørende, men det viser os, at du forstår vigtigheden af at være ansvarsfuld og mødestabil. Vi tilbyder: Vikariater hos flere spændende virksomheder i Odense og du bestemmer altid selv, hvornår det passer dig at arbejde. Du kommer bag om virksomhederne og øger dit netværk og dine kontakter og får en bred erhvervserfaring. Din ansøgning: Har du lyst til at blive vikar og opfylder du ovenstående kriterier, så send en ansøgning og dit cv til os allerede i dag. Skriv til jobfyn@vkaren.dk, mrk. Vikar Odense . Har du spørgsmål, kan du ringe på 70 15 20 10 alle hverdage kl. 09.00-16.00.

Jobbet:

Er du klar på at prøve kræfter med lidt af hvert og kan du springe til med kort varsel, er det lige DIG, vi mangler!

VKAREN.DK kan tilbyde dig arbejde hos flere forskellige virksomheder i Odense. Typisk er der tale om produktionsarbejde, hvor opgaverne kan være alt fra pakning af blomster til overvågning og pakning af produkter på samlebånd i fødevarevirksomheder.

Din profil:

Hvad vi forventer af dig:

 • Du kan arbejde minimum 3 hele hverdage pr. uge
 • Du kan arbejde dag og aften og gerne nat
 • Du møder til tiden og overholder altid dine aftaler
 • Du kan møde op med kort varsel
 • Du trives med fysisk arbejde og kan lide at bruge din krop
 • Du er positiv og kan lide at kaste dig ud i nye oplevelser

Hvis du har kørekort og/eller bil er dette en stor fordel, men ikke et krav. Måske har du taget et sabbatår, men du kan også sagtens være studerende, der ønsker at supplere studiet med gode penge og nye oplevelser. Du skal dog have flere hele hverdage pr. uge, hvor du kan arbejde fuldtid.

Det er en fordel, hvis du har nogle års erhvervserfaring. Hvad du har prøvet er ikke afgørende, men det viser os, at du forstår vigtigheden af at være ansvarsfuld og mødestabil.

Vi tilbyder:

Vikariater hos flere spændende virksomheder i Odense – og du bestemmer altid selv, hvornår det passer dig at arbejde. Du ”kommer bag om ” virksomhederne og øger dit netværk og dine kontakter og får en bred erhvervserfaring.

Din ansøgning:

Har du lyst til at blive vikar og opfylder du ovenstående kriterier, så send en ansøgning og dit cv til os allerede i dag. Skriv til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”Vikar Odense”. Har du spørgsmål, kan du ringe på 70 15 20 10 alle hverdage kl. 09.00-16.00.

VKAREN ApSOdense2018-11-20T00:00:002019-01-15T00:00:00
329924565SavværksarbejderRobot Medarbejder søges til opskæring af møbelemner, samt sortering af træ.

Medarbejder søges til opskæring af møbelemner, samt sortering af træ.

DAVINDE SAVVÆRK A/SOdense2018-12-07T00:00:002019-01-20T00:00:00
329915715Produktionsmedarbejdere til SBS Friction A/S i SvendborgRobot Jobbet: For SBS Friction A S i Svendborg søger VKAREN.DK erfarne produktionsmedarbejdere. Der er tale om længerevarende vikariater, og for de rette personer kan en fastansættelse blive en mulighed. Opstart primo januar 2019. Der er tale om skifteholdsarbejde på både dag-, aften- og nathold i Sinter-afdelingen. Vi forventer: Du er: Kvalitetsbevidst Lærenem og fiks på fingrene Du er fortrolig med IT og har ingen problemer med at anvende det i din dagligdag God til at læse tegninger I fysisk god form, da du står meget op i løbet af dagen. Det er en stor fordel, hvis du har epoxycertifikat. Det vil være muligt at tage et kursus i december, hvor du kan erhverve certifikatet. VKAREN.DK vil være behjælpelig med tilmeldingen til kurset. Vi ser gerne, at du har lettere maskinkendskab, men det er ikke et krav. Det er en fordel, hvis du har erfaring med pakkeri produktionsarbejde. Du taler, læser og skriver dansk. Du kan fremvise en straffeattest. Det er en fordel, hvis du har erfaring med skifteholdsarbejde og trives med det. Din profil: Du er positiv af sind og sætter en ære i at løse dine opgaver både omhyggeligt og effektivt. Som medarbejder og kollega er du loyal og fleksibel og kendt for at være n, man altid kan regne med. Vi tilbyder: Længerevarende vikariater. SBS Friction A S er en spændende international virksomhed og en arbejdsplads, hvor du bliver en del af et engageret og uformelt miljø med ordnede forhold. Din ansøgning: Kan du se dig selv i denne stilling, så send en ansøgning og cv til jobfyn@vkaren.dk, mrk.: Produktion SBS . Har du evt. spørgsmål, kan du kontakte Mai-Britt Bærentsen eller Maja Tulsgaard på 70 15 20 10 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00. Virksomheden: SBS Friction A S udvikler, producerer og afsætter bremsedele, primært klodser, og friktionsløsninger til motorcykler, scootere og andre køretøjer. Læs mere om SBS Friction A S på www.sbs.dk

Jobbet:

For SBS Friction A/S i Svendborg søger VKAREN.DK erfarne produktionsmedarbejdere. Der er tale om længerevarende vikariater, og for de rette personer kan en fastansættelse blive en mulighed. Opstart primo januar 2019.

Der er tale om skifteholdsarbejde på både dag-, aften- og nathold i Sinter-afdelingen.

Vi forventer:

Du er:

 • Kvalitetsbevidst
 • Lærenem og fiks på fingrene
 • Du er fortrolig med IT og har ingen problemer med at anvende det i din dagligdag
 • God til at læse tegninger
 • I fysisk god form, da du står meget op i løbet af dagen.

Det er en stor fordel, hvis du har epoxycertifikat. Det vil være muligt at tage et kursus i december, hvor du kan erhverve certifikatet. VKAREN.DK vil være behjælpelig med tilmeldingen til kurset.

Vi ser gerne, at du har lettere maskinkendskab, men det er ikke et krav. Det er en fordel, hvis du har erfaring med pakkeri/produktionsarbejde.

Du taler, læser og skriver dansk.

Du kan fremvise en straffeattest.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med skifteholdsarbejde og trives med det.

Din profil:

Du er positiv af sind og sætter en ære i at løse dine opgaver både omhyggeligt og effektivt. Som medarbejder og kollega er du loyal og fleksibel og kendt for at være én, man altid kan regne med.

Vi tilbyder:

Længerevarende vikariater. SBS Friction A/S er en spændende international virksomhed og en arbejdsplads, hvor du bliver en del af et engageret og uformelt miljø med ordnede forhold.

Din ansøgning:

Kan du se dig selv i denne stilling, så send en ansøgning og cv til jobfyn@vkaren.dk, mrk.: ”Produktion SBS”. Har du evt. spørgsmål, kan du kontakte Mai-Britt Bærentsen eller Maja Tulsgaard på 70 15 20 10 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00.

Virksomheden:

SBS Friction A/S udvikler, producerer og afsætter bremsedele, primært klodser, og friktionsløsninger til motorcykler, scootere og andre køretøjer.

Læs mere om SBS Friction A/S på www.sbs.dk

VKAREN ApSSvendborg2018-11-21T00:00:002018-12-28T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Pakkeoperatør til fast nattur

VKAREN ApS

Kerteminde
VKAREN.DK søger for kunde i Kerteminde Kommune, 2 pakkeoperatører til nattur. Der er tale om 2 faste stillinger med opstart i januar. Jobbet: Du bliver en del af et team på i alt 12 mand på natholdet, og de primære opgaver er: Pakning ved maskiner K...
Indrykket:10. december 2018
Udløbsdato:10. januar 2019

Teamleder til fast nattur

VKAREN ApS

Kerteminde
VKAREN.DK søger for kunde i Kerteminde Kommune, en teamleder til nattur. Der er tale om en fast stilling med opstart medio januar. Jobbet: Du bliver teamleder for i alt 12 mand på natholdet og får en koordinerende rolle i forhold til fordelingen af ...
Indrykket:10. december 2018
Udløbsdato:10. januar 2019

VKAREN.DK søger friske vikarer til Odense

VKAREN ApS

Odense
Jobbet: Er du klar på at prøve kræfter med lidt af hvert og kan du springe til med kort varsel, er det lige DIG, vi mangler! VKAREN.DK kan tilbyde dig arbejde hos flere forskellige virksomheder i Odense. Typisk er der tale om produktionsarbejde, hvo...
Indrykket:20. november 2018
Udløbsdato:15. januar 2019

Savværksarbejder

DAVINDE SAVVÆRK A/S

Odense
Medarbejder søges til opskæring af møbelemner, samt sortering af træ.
Indrykket:7. december 2018
Udløbsdato:20. januar 2019

Produktionsmedarbejdere til SBS Friction A/S i Svendborg

VKAREN ApS

Svendborg
Jobbet: For SBS Friction A S i Svendborg søger VKAREN.DK erfarne produktionsmedarbejdere. Der er tale om længerevarende vikariater, og for de rette personer kan en fastansættelse blive en mulighed. Opstart primo januar 2019. Der er tale om skiftehol...
Indrykket:21. november 2018
Udløbsdato:28. december 2018