Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fabriksmedarbejdere søges

JKS søger friske og fleksible fabriksmedarbejdere til både kortere og længerevarende vikariater i Viborg og omegn.Arbejdsopgaver:
Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:

 • Indstilling og betjening af maskiner
 • Overvågning af anlæg/produktionsudstyr
 • Kvalitetskontrol
 • Pakning og håndtering
 • Småreparationer
 • Forefaldende arbejde

 • Faglige kompetencer:
 • Du har praktisk erfaring fra produktionsvirksomhed
 • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
 • Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Du er ansvarsbevidst og pålidelig

 • Personlige egenskaber:
 • Du er omgængelig og imødekommende
 • Du er engageret og fleksibel
 • Du er stabil og møder til tiden
 • Du kan fremvise straffeattest
 •  
  Du bliver ansat af JKS på overenskomstmæssige vilkår.

  Ansøgning:
  Lyder dette som noget for dig, så opret hurtigst muligt dit CV på www.jks.dk/cv.
   
  Vi glæder os til at høre fra dig. 


  Mere af samme slags?

  Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

  330027742Phoenix-e797d91012019-05-21T00:00:33.280Fabriksmedarbejdere søgesJKS søger friske og fleksible fabriksmedarbejdere til både kortere og længerevarende vikariater i Viborg og omegn.Arbejdsopgaver:
  Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:
 • Indstilling og betjening af maskiner
 • Overvågning af anlæg/produktionsudstyr
 • Kvalitetskontrol
 • Pakning og håndtering
 • Småreparationer
 • Forefaldende arbejde

 • Faglige kompetencer:
 • Du har praktisk erfaring fra produktionsvirksomhed
 • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
 • Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Du er ansvarsbevidst og pålidelig

 • Personlige egenskaber:
 • Du er omgængelig og imødekommende
 • Du er engageret og fleksibel
 • Du er stabil og møder til tiden
 • Du kan fremvise straffeattest
 •  
  Du bliver ansat af JKS på overenskomstmæssige vilkår.

  Ansøgning:
  Lyder dette som noget for dig, så opret hurtigst muligt dit CV på www.jks.dk/cv.
   
  Vi glæder os til at høre fra dig. 
  2019-06-25T08:50:05.460 JKS søger friske og fleksible fabriksmedarbejdere til både kortere og længerevarende vikariater i Viborg og omegn.Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder: Indstilling og betjening af maskiner Overvågning af anlæg produktionsudstyr Kvalitetskontrol Pakning og håndtering Småreparationer Forefaldende arbejde Faglige kompetencer: Du har praktisk erfaring fra produktionsvirksomhed Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst Du er ansvarsbevidst og pålidelig Personlige egenskaber: Du er omgængelig og imødekommende Du er engageret og fleksibel Du er stabil og møder til tiden Du kan fremvise straffeattest Du bliver ansat af JKS på overenskomstmæssige vilkår. Ansøgning: Lyder dette som noget for dig, så opret hurtigst muligt dit CV på www.jks.dk cv. Vi glæder os til at høre fra dig.10Phoenixe797d910101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-25T00:00:000000https://www.jks.dk/cv0EuropaDanmarkJyllandMidtjyllandSilkeborgEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandViborg3530738JKS A/S11Jernbanegade 18800ViborgDKDanmarkORS/e797d910_logo.pngORS/Small/e797d910_logo.png0DKDanmarkDanmark8Fuldtid47Tidsbegrænset764141JksHrManagerSpecialpakke 114406700120-05-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e797d910https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e797d910https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e797d910&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e797d910&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonFabriksmedarbejdere søges1Dansk3Læse/ tale722106Smed28Industri361844218tsa@jks.dkDanmarkDanmark330140347Smed/tillært smed søgesRobot Da vi har travlt, søger vi en dygtig smed til montage og diverse smedeopgaver. Vi er en mindre smedevirksomhed, der montere, servicerer og fremstiller løsninger til korn-og foderstof-industrien. Desuden fremstiller vi carporte, overdækninger mm. for firmaet Uderum. Vi har også et samarbejde kørende med JC Engineering i Randers hvor vi fremstiller løsninger til betonindustrien. Du vil møde spændende faglige og håndværksmæssige udfordringer med alsidige opgaver. Hos os er omgangstonen fri og hierarkiet lavt. Profilen vi søger: Du skal være udadvendt, selvstændig og fleksibel. Du skal have gode samarbejdsevner og se muligheder frem for begrænsninger. Du skal besidde en stor portion faglig stolthed og være med til at præsentere firmaet udadtil. Det er et krav at du kan tale og forstå dansk, samt erhvervet gyldig kørekort. Du skal være stabil, loyal og kan møde til tiden. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Henrik Lajgaard på telefon: 30717018 Send en kortfattet ansøgning til os på mail: henrik@hlsmede.com

  Da vi har travlt, søger vi en dygtig smed til montage og diverse smedeopgaver.

  Vi er en mindre smedevirksomhed, der montere, servicerer og fremstiller løsninger til korn-og foderstof-industrien. Desuden fremstiller vi carporte, overdækninger mm. for firmaet Uderum. Vi har også et samarbejde kørende med JC Engineering i Randers hvor vi fremstiller løsninger til betonindustrien.

  Du vil møde spændende faglige og håndværksmæssige udfordringer med alsidige opgaver.

  Hos os er omgangstonen fri og hierarkiet lavt.

  Profilen vi søger:

  Du skal være udadvendt, selvstændig og fleksibel.

  Du skal have gode samarbejdsevner og se muligheder frem for begrænsninger.

  Du skal besidde en stor portion faglig stolthed og være med til at præsentere firmaet udadtil.

  Det er et krav at du kan tale og forstå dansk, samt erhvervet gyldig kørekort.

  Du skal være stabil, loyal og kan møde til tiden.

   

  Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til 

  Henrik Lajgaard på telefon: 30717018

  Send en kortfattet ansøgning til os på mail: henrik@hlsmede.com

  HL Smede og Montage ApSRoslev2019-12-12T00:00:002020-02-01T00:00:00
  330152657Kirkegårdsmedarbejdere søgesRobot Give Sogns Kirkegårde søger 2 nye medarbejdere til sognets 3 kirkegårde. Som medarbejder vil du skulle indgå i den daglige pasning og vedligeholdelse af gravsteder og fællesarealer, samt varetage gravning og dækning ved begravelser på vores 3 kirkegårde. Jobbet er en fast fuldtidsstilling 9 måneder om året - 3 måneder om vinteren er på nedsat tid, men stadig med fastansættelse. Du vil skulle indgå i turnusordning med de øvrige medarbejdere omkring lørdagsbegravelser og vintertjenester. Sammen med kirkens øvrige personale indgår kikregårdens personale i et større arbejdsfællesskab, hvor en uformel og kollegial tone vægtes meget højt. Ansvarlighed, faglighed og teamwork er andre vigtige værdier på kirkegården. Endelig lægger vi stor vægt på at udvise den nødvendige diskretion i forhold til kirkegårdens brugere. Der søges 1 medarbejder pr. 01-03-2020 og 1 medarbejder pr. 01-04-2020 Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Samtaler forventes afholdt i uge 8.

  Give Sogns Kirkegårde søger 2 nye medarbejdere til sognets 3 kirkegårde.

  Som medarbejder vil du skulle indgå i den daglige pasning og vedligeholdelse af gravsteder og fællesarealer, samt varetage gravning og dækning ved begravelser på vores 3 kirkegårde.

  Jobbet er en fast fuldtidsstilling 9 måneder om året - 3 måneder om vinteren er på nedsat tid, men stadig med fastansættelse. Du vil skulle indgå i turnusordning med de øvrige medarbejdere omkring lørdagsbegravelser og vintertjenester.

  Sammen med kirkens øvrige personale indgår kikregårdens personale i et større arbejdsfællesskab, hvor en uformel og kollegial tone vægtes meget højt. Ansvarlighed, faglighed og teamwork er andre vigtige værdier på kirkegården. Endelig lægger vi stor vægt på at udvise den nødvendige diskretion i forhold til kirkegårdens brugere.

  Der søges 1 medarbejder pr. 01-03-2020 og 1 medarbejder pr. 01-04-2020

  Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

  Samtaler forventes afholdt i uge 8.

   

  GIVE SOGNS KIRKEGÅRDGive2020-01-09T00:00:002020-02-07T00:00:00
  330160298Deltidsmedarbejder til timelønnet weekend- og tilkaldevagter samt ferieafløsning til lager- og køleterminal.Robot Intercargo Scandinavia A S er et internationalt transportfirma, der dagligt beskæftiger 300 biler, overalt i Europa. Vi er specialiseret i transport af produkter, der er afhængige af temperatur, men tilbyder også løsninger til transport af tørgods. Vi har selskaber i Danmark, Norge, Polen og Rumænien. Vi tilbyder individuelle transportløsninger og vi skræddersyer løsninger, der gør hverdagen lettere for vores kunder. Det kræver en professionel og fleksibel tilgang til opgaverne altid at sikre optimale og individuelle løsninger. Vi søger derfor en fleksibel og ansvarsbevidst medarbejder til vores lager- og køleterminal som er en del af vores hovedkontor i Hadsten. Stillingen er timelønnet og dermed beregnet på weekend- og tilkalde vagter samt ferieafløsning. Vagterne kan variere mellem 4-8 timer ad gangen. Erfaring er ikke et krav, da oplæring vil finde sted. Kørekort er en nødvendighed, da der køres med gårdtrækker. Arbejdsopgaver kan være: Læsning og losning af trailer. Kørsel med stabler Tjek af trailere. Kørsel med gårdtrækker Pak og pluk Tjek og udlevering af korrekte dokumenter Forefaldende lageropgaver Dine kvalifikationer: Du er mødestabil og har en god fysik. Du er fleksibel, indstillet på weekend og aften arbejde. Du er teamplayer, hjælpsom og vælger positivt at bidrage til fællesskabet. Du er udadvendt, trives med kontakt til mennesker med forskellig baggrund og sprog. Krav: Kørekort Basiskendskab til IT Dansk - tale, læse og skrive Engelsk - tale, læse og skrive Vi tilbyder: Løn og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer Sikkerhed i dit arbejde Flere medarbejdergoder Hvem er vi: Du vil blive en del af et internationalt, alsidigt og stærkt team samt en del af en virksomhed, der altid har kunden i fokus. Virksomheden har en sund økonomi og vi har stort fokus på udvikling og vækst, virksomhedens såvel som medarbejderens. Vi har et godt socialt miljø, hvor der i en travl hverdag også er tid til at have det sjovt og der tilbydes flere medarbejdergoder. Er du interesseret? Ansættelse ønskes hurtigst muligt, og ansøgninger behandles løbende. Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at tage kontakt til vores lagerchef, Theis Munk Kristensen på 45 50 49 37 75. Send din ansøgning, cv og andre relevante dokumenter til job@intercargo-scandinavia.dk.

  Intercargo Scandinavia A/S er et internationalt transportfirma, der dagligt beskæftiger 300 biler, overalt i Europa. Vi er specialiseret i transport af produkter, der er afhængige af temperatur, men tilbyder også løsninger til transport af tørgods. Vi har selskaber i Danmark, Norge, Polen og Rumænien.

  Vi tilbyder individuelle transportløsninger og vi skræddersyer løsninger, der gør hverdagen lettere for vores kunder. Det kræver en professionel og fleksibel tilgang til opgaverne altid at sikre optimale og individuelle løsninger. Vi søger derfor en fleksibel og ansvarsbevidst medarbejder til vores lager- og køleterminal som er en del af vores hovedkontor i Hadsten. 

  Stillingen er timelønnet og dermed beregnet på weekend- og tilkalde vagter samt ferieafløsning. Vagterne kan variere mellem 4-8 timer ad gangen. Erfaring er ikke et krav, da oplæring vil finde sted. Kørekort er en nødvendighed, da der køres med gårdtrækker. 

  Arbejdsopgaver kan være:

  • Læsning og losning af trailer. Kørsel med stabler
  • Tjek af trailere. Kørsel med gårdtrækker
  • Pak og pluk
  • Tjek og udlevering af korrekte dokumenter
  • Forefaldende lageropgaver

  Dine kvalifikationer:

  Du er mødestabil og har en god fysik.

  Du er fleksibel, indstillet på weekend og aften arbejde.

  Du er teamplayer, hjælpsom og vælger positivt at bidrage til fællesskabet.

  Du er udadvendt, trives med kontakt til mennesker med forskellig baggrund og sprog. 

  Krav:

  • Kørekort
  • Basiskendskab til IT
  • Dansk - tale, læse og skrive
  • Engelsk - tale, læse og skrive

  Vi tilbyder: 

  • Løn og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer
  • Sikkerhed i dit arbejde
  • Flere medarbejdergoder 

  Hvem er vi: Du vil blive en del af et internationalt, alsidigt og stærkt team samt en del af en virksomhed, der altid har kunden i fokus. Virksomheden har en sund økonomi og vi har stort fokus på udvikling og vækst, virksomhedens såvel som medarbejderens. Vi har et godt socialt miljø, hvor der i en travl hverdag også er tid til at have det sjovt og der tilbydes flere medarbejdergoder.

  Er du interesseret?

  Ansættelse ønskes hurtigst muligt, og ansøgninger behandles løbende. 

  Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at tage kontakt til vores lagerchef, Theis Munk Kristensen på +45 50 49 37 75.

  Send din ansøgning, cv og andre relevante dokumenter til job@intercargo-scandinavia.dk.

  INTERCARGO SCANDINAVIA A/SHadsten2020-01-20T00:00:002020-03-12T00:00:00
  330159321Smed til fremstilling af bygningsstål søgesRobot Smed til fremstilling montage af bygningsstål søges , det er en forudsætning at du har indgående kendskab til fremstilling og montage heraf

  Smed til fremstilling & montage af bygningsstål søges , det er en forudsætning at du har indgående kendskab til fremstilling og montage heraf 

  RK SMEDE- OG MASKINFABRIK ApSHorsens2020-01-17T00:00:002020-03-11T00:00:00
  330158984Smed - sort gerne med rustfriRobot Vi søger smed - og gerne erfaring med sort rustfrit i 9400 Nørresundby. Vi søger 1 uddannet smed som skal kunne være all-around og selvkørende til alsidige opgaver. Arbejdet kræver du har erfaring indenfor sort stål. Der tilbydes et spændende og alsidigt job, hvor dine arbejdsdage bærer præg af forskelligartede udfordringer og opgaver. Din arbejdsgang bliver struktureret, og du har gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi forventer at du: Har en god fysik Er grundig i dit arbejde Er fleksibel og mødestabil Kan arbejde i teams Kan bruge værktøj Kan tale dansk Vilkår Forventet varighed: 10-12 uger, med stor mulighed for fastansættelse. Løn: Efter kvalifikation Tillæg jvf. overenskomst over 37timer. Medmindre man er bor tæt på, kræver arbejdet transport. Hvis det har interesse, ser vi frem til at høre fra dig. Vi er medlem af Dansk Byggeri Dansk Industri. Har dette fanget din interesse, så send en ansøgning til info na@vikarholdet.dk eller kontakt Nadia på 31441542

   

   

  Vi søger smed - og gerne erfaring med sort rustfrit i 9400 Nørresundby. 

  Vi søger 1 uddannet smed  som skal kunne være all-around og selvkørende til alsidige opgaver. Arbejdet kræver du har erfaring indenfor sort stål. Der tilbydes et spændende og alsidigt job, hvor dine arbejdsdage bærer præg af forskelligartede udfordringer og opgaver. Din arbejdsgang bliver struktureret, og du har gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

   

  Vi forventer at du:

  • Har en god fysik
  • Er grundig i dit arbejde
  • Er fleksibel og mødestabil
  • Kan arbejde i teams
  • Kan bruge værktøj
  • Kan tale dansk

  Vilkår

  • Forventet varighed: 10-12 uger, med stor mulighed for fastansættelse.
  • Løn: Efter kvalifikation
  • Tillæg jvf. overenskomst over 37timer.  
  • Medmindre man er bor tæt på, kræver arbejdet transport.

  Hvis det har interesse, ser vi frem til at høre fra dig. 

  Vi er medlem af Dansk Byggeri/Dansk Industri.

  Har dette fanget din interesse, så send en ansøgning til info na@vikarholdet.dk eller kontakt

  Nadia på 31441542

  Vikarholdet.dk ApSAarhus V2020-01-16T00:00:002020-03-12T00:00:00
  da-DK

  Andre job der matcher din søgning

  Smed/tillært smed søges

  HL Smede og Montage ApS

  Roslev
  Da vi har travlt, søger vi en dygtig smed til montage og diverse smedeopgaver. Vi er en mindre smedevirksomhed, der montere, servicerer og fremstiller løsninger til korn-og foderstof-industrien. Desuden fremstiller vi carporte, overdækninger mm. for...
  Indrykket:12. december 2019

  Kirkegårdsmedarbejdere søges

  GIVE SOGNS KIRKEGÅRD

  Give
  Give Sogns Kirkegårde søger 2 nye medarbejdere til sognets 3 kirkegårde. Som medarbejder vil du skulle indgå i den daglige pasning og vedligeholdelse af gravsteder og fællesarealer, samt varetage gravning og dækning ved begravelser på vores 3 kirkeg...
  Indrykket:9. januar 2020

  Deltidsmedarbejder til timelønnet weekend- og tilkaldevagter samt ferieafløsning til lager- og køleterminal.

  INTERCARGO SCANDINAVIA A/S

  Hadsten
  Intercargo Scandinavia A S er et internationalt transportfirma, der dagligt beskæftiger 300 biler, overalt i Europa. Vi er specialiseret i transport af produkter, der er afhængige af temperatur, men tilbyder også løsninger til transport af tørgods. ...
  Indrykket:20. januar 2020

  Smed til fremstilling af bygningsstål søges

  RK SMEDE- OG MASKINFABRIK ApS

  Horsens
  Smed til fremstilling montage af bygningsstål søges , det er en forudsætning at du har indgående kendskab til fremstilling og montage heraf
  Indrykket:17. januar 2020

  Smed - sort gerne med rustfri

  Vikarholdet.dk ApS

  Aarhus V
  Vi søger smed - og gerne erfaring med sort rustfrit i 9400 Nørresundby. Vi søger 1 uddannet smed som skal kunne være all-around og selvkørende til alsidige opgaver. Arbejdet kræver du har erfaring indenfor sort stål. Der tilbydes et spændende og als...
  Indrykket:16. januar 2020