Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fælleshåb søger 2 fagligt nysgerrige og ambitiøse medarbejdere

Centerdøgn i Middelfart Kommune søger 2 fagligt nysgerrige og ambitiøse medarbejdere til Fælleshåb, et botilbud for voksne borgere med handicap og hjerneskade.

Kan du se borgeren som det hele menneske med drømme og ønsker for eget liv? Bliver du fagligt og personligt begejstret når du ser og understøtter borgerens skridt- små som store - hen imod selvstændiggørelse og selvbestemmelse? Kan du arbejde på at inkludere i fællesskabet og er du god til at læse og forstå det der skal til for at understøtte den positive udvikling?

Vi søger social eller sundhedsfagligt personale til Fælleshåb, stillingerne er til besættelse 1. april 2020 eller snarest muligt. Der er tale om 2 stillinger på 30-32 timer i skiftende vagter og hver anden weekend.

Fælleshåb forandrer og udvikler sig og vi har brug for fagligt bevidste og engagerede medarbejdere, som vil være en del af vores udvikling og forandring. Vil du være med i denne proces, og kan du se dig selv i et tværfagligt samarbejde, vil vi give dig muligheden for at være på en dynamisk arbejdsplads, hvor spændende temaer som bl.a. sundhedslov og ydelser præger vores organisation. Vi ønsker, at alle byder ind med deres faglighed og samtidig er reflekterende og lyttende.

Her kan du læse mere om Fælleshåb https://socialpsykiatri.middelfart.dk/Fælleshåb

Vi er optaget af, at have en professionel og koordineret tilgang i vores arbejde, hvor vi inddrager forskellige redskaber i den rehabiliterende tilgang. Vi er ikke bange for, at være detektiver på vores egen rolle som fagpersoner og har altid borgeren som det centrale. Vi arbejder rehabiliterende omkring den enkelte borger, hvor samarbejde skal være synligt i hverdagen. Vi vil gerne opbygge et godt hjem for borgerne, med trygge og udviklende rammer.

I Center Døgn bliver du en del af en personalegruppe bestående af ergoterapeuter, sygeplejerske, SOSU-personaler, pædagoger og koordinatorer for faglig kvalitet og udvikling.

Vores nye kollegaer har følgende profil:

 • Du kan arbejde helhedsorienteret og søge viden i det tværfaglige felt for, at finde den bedste pædagogiske løsning for de enkelte borgere.
 • Du er en ørn til, at dokumentere dit arbejde med afsæt i din faglighed og med professionalisme.
 • Du kan arbejde ud fra SMTTE og herigennem udarbejde delmål ud fra hvad myndighedskommune har bestilt af ydelser på den enkelte borger.
 • Du har erfaring med at skrive statusbeskrivelser.
 • Du er dygtig til at anvende IT og her vil det være en fordel at have kendskab til Nexus.
 • Du ser værdien i at dele ud af din viden – ligesom du er nysgerrig på at lære nyt i samarbejdet med dine kollegaer.
 • Du er en reflekterende praktikker og en ’kreativ’ problemløser.
 • Du kan bevare overblikket i en forandringskultur, hvor mange opgaver er i spil.
 • Du er bevidst om at ’ord skaber den virkelighed vi er i’ og derfor er du en positiv medskaber i at skabe en arbejdsplads med afsæt i ærlighed, respekt, dialog og ordentlighed.
 • Har du evt. erfaring som arbejdstidsplanlægger med kendskab til arbejdstidsregler vil det være en fordel.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning hvori du bl.a. beskriver hvordan du vil bidrage med ovenstående punkter.

Vi kan tilbyde:
 • En spændende arbejdsplads, hvor du får lov at udvikle dine kompetencer.
 • Deltagelse i monofaglig gruppe.
 • Dygtige og engagerede kollegaer.
 • En attraktiv arbejdsplads hvor dialog, faglig udvikling og kollegial sparring er i fokus.
 • En arbejdsplads, hvor vi vægter det gode tværfaglige samarbejde og professionalisme.
 • En arbejdsmiljøcertificeret arbejdsplads med fokus på god trivsel og faglig udvikling.
Det er vigtigt at du har kørekort.

Vi ønsker en kollega som er fleksibel og som er en selvledende teamplayer og hvor udgangspunktet altid er borgerens ressourcer og behov.

Hvis du har spørgsmål omkring stillingerne er der mulighed for at kontakte faglig koordinator for kvalitet og udvikling Mette Boye på telefon 51 53 17 59 eller faglig koordinator for kvalitet og udvikling Lotte Damholm på telefon 23 70 18 04 indenfor normal arbejdstid.
Ansøgningsfristen er den 17/2 2020 og der forventes samtaler den 20/2 2020.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Efter gældende praksis i Middelfart Kommune indhentes der straffeattest.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.