Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fællesskabskoordinator

Er du Middelfart Kommunes nye ’Fællesskabskoordinator’?

I Middelfart Kommune vil vi gøre alt, hvad vi kan for at vores borgere ikke skal føle sig ensomme, og derfor har vi brug for dig som vores nye ’Fællesskabskoordinator’.

Opgaven
Som Fællesskabskoordinator kommer du til at spille en nøglerolle i forhold til at forebygge ensomhed blandt ældre borgere i Middelfart Kommune. Din fornemste opgave vil derfor være at bidrage til at flere ældre føler sig som en værdsat del af et fællesskab.

Du vil fungere som brobygger mellem de medarbejdere, der har deres daglige gang hos borgerne og så de fællesskabsmuligheder, der findes i lokalområderne. Du er opsøgende på, hvad der rør sig i foreningsliv og nabolag, så du altid er opdateret og kan klæde dine kolleger på i forhold til, hvilke muligheder der findes for borgeren.

Det vil ofte være dig, der ”griber” den enkelte borger og forsøger at hjælpe ham eller hende på vej ind i et nyt fællesskab. Men ”sammen står vi stærkere”; derfor kommer du også til at lægge en del af din tid i vores ensomhedsprojekt, hvor du vil være bindeled mellem vores udekørende medarbejdere og et nyetableret korps af frivillige ”vejvisere”, der kan ”tage borgeren i hånden” og hjælpe dem til at få en god start i det rette fællesskab.

Igennem dit arbejde som fællesskabskoordinator kommer du til at få et overblik over, hvor der er behov for nye fællesskabsmuligheder. Du vil fungere som initiativtager og drivkraft, når nye fællesskaber skal etableres og understøtte disse indtil de er selvkørende.

Hverdagen
Du vil blive en del af arbejdsfællesskabet på ”Skovgade”, hvor man blandt andet også finder demenskoordinatorer, forebyggelseskonsulenter og andre relevante samarbejdspartnere. Skovgade er din base, men det vil være en naturlig del af din hverdag, at du bevæger dig rundt i kommunen alt efter, hvor du er i gang med at ”fællesskabe”.

Det er en helt ny stilling, så du vil i høj grad selv være med til at forme dine opgaver og arbejdsform. Du kommer til at arbejde på tværs af både kommunens afdelinger og foreningslivet i Middelfart. Dine sparrings- og samarbejdspartnere er derfor mange, herunder vores frivillighedskonsulent, demenskoordinatorer, aktivitetskoordinatorer på plejehjemmene, tovholder for ABC Mental Sundhed, Frivilligcenter Middelfart, forebyggelseskonsulenter, hjemmeplejeledere m.fl.

Om dig

  • Du har en positiv energi og din optimisme smitter.
  • Du er god til at skabe ”alliancer” som kan støtte dig i din kerneopgave (foreninger, medarbejdere m.v.).
  • Du har en motiverende, anerkendende og empatisk facon som gør, at du kan danne tillidsfulde relationer til borgere i sårbare situationer.
  • Du trives med at arbejde selvstændigt og kan sætte struktur på din egen hverdag.
  • Du motiveres af at se dine egne initiativer blive til virkelighed.
  • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund på bachelor-niveau.

Det praktiske
  • Ansøgningsfrist er søndag d. 17. januar 2021.
  • Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 26. og 27. januar 2021.
  • Ansættelse er snarest mulig eller senest 1. marts 2021.
Spørgsmål kan rettes til


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.