Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fængselssygeplejerske til Enner Mark Fængsel

Er du sygeplejerske og trives med at arbejde i et travlt og anderledes miljø med mange forskellige klienter og samarbejdspartnere? Er du positiv, psykisk robust og har begge ben på jorden? Så er du måske vores nye kollega.

Enner Mark Fængsel søger en sygeplejerske med bred faglig viden, der bl.a. kan hjælpe med at varetage den sundhedsfaglige betjening af de indsatte. Arbejdsopgaverne vil være alsidige og du får mulighed for at møde mange forskellige sygeplejefaglige problemstillinger i jobbet.

Dine opgaver:
Stillingen er forankret i fængslets sygeafdeling. Du kommer til at arbejde tæt sammen med fængslets øvrige faggrupper samt andre eksterne sparringspartnere i andre sektorer. Du vil derfor få en rolle som sundhedsfaglig sparringspartner og ressourceperson i det tværfaglige samarbejde med det øvrige fængselspersonale.

Du vil i samarbejde med fængslets læger, være ansvarlig for at varetage den sundhedsfaglige betjening af de indsatte samt være ansvarlig at tilbyde de indsatte sundhedssamtaler og kronikerforløb samt sygeplejekonsultationer.

Dine opgaver vil bl.a. omhandle:

 • Rådgive og vejlede indsatte om sundhedsbevarende forhold og egen omsorg
 • Observere og identificere indsattes sundhedsmæssige behov og problemer, herunder forestå planlægning, gennemførsel og evaluering af sygeplejen samt tværfaglig koordinering
 • Medicinhåndtering, herunder dosering og kontrol, bestilling, indkøb og modtagelse af medicin fra apoteket, oprettelse af og ajourføring af medicinskemaer samt vurdering af illegal medicin
 • Administrative opgaver, herunder håndtere ind- og udgående post, mailkorrespondancer, dokumentation i lægejournaler, journalisere svar på diverse prøver og undersøgelser, arkivering mv.
Hvem er du?:

 • Er uddannet sygeplejerske med en bred klinisk erfaring – gerne fra hjemmepleje, akut modtagelse etc.
 • Er interesseret i vores særlige klientel
 • Er positiv, engageret og har gode samarbejdsevner
 • Kan arbejde selvstændigt.
Vi tilbyder:

 • 4 gode kollegaer med godt humør
 • Godt og positivt arbejdsmiljø
 • Et samarbejde med mange forskellige faggrupper
 • Selvstændigt arbejde – både ude hos klienterne, på værkstederne og i vore egen klinik
 • Fri hver weekend og helligdage.
Løn og ansættelses vilkår er i henhold til fællesoverenskomsten CO10 samt organisationsaftalen for sygeplejesker i staten og er omfattet af aftale om Ny løn.

Stillingen ønskes besat fra 1. september 2020.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland, Enner Mark Fængsel, Frodesdalsvej 3, 8700 Horsens.

Hvis du i forvejen er tjenestemandsansat i staten, vil der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse.

Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer. Arbejdstiden er fordelt på dagvagter og aftenvagter alle ugens hverdage. (aftenvagten slutter kl. 20.30) Der vil ca. være en aftenvagt pr. uge.

Hvem er vi?
Enner Mark Fængsel er et lukket fængsel beliggende 10 km vest for Horsens med plads til 235 indsatte. Fængslet er en af Danmarks mest moderne og sikre fængsler og består af et arrest afdeling, en behandlings afdeling, en fællesskabs afdeling, en fokus afdeling, en særlig sikret afdeling, en isolations afdeling og en beskyttet afdeling. Fængslet beskæftiger ca. 260 medarbejdere.


Du søger stillingen via linket ”Søg stillingen”.

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest 1. juli 2020

Vi forventer at holde samtaler i uge 28.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Annette Huber på telefon 7255 5790.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.