Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fængselssygeplejerske til Jyderup fængsel

Vil du have et sundhedsfagligt ansvar i et udfordrende miljø? Jyderup fængsel søger en sygeplejerske med bred faglig viden – gerne fra somatik og psykiatri.

Arbejdsopgaverne er alsidige med bl.a. ansvaret for mange koordinerende opgaver mellem samarbejdspartnere, både internt og eksternt – herunder kontakt til andre fængsler, speciallæger, psykologer, øvrige sundhedsvæsen, misbrugscentre, socialrådgivere m.m.

Derudover vil din hverdag også involvere klientkontakt, medicindosering, skadestuefunktion for lettere skader, lægeklinik til mindre indgreb og undersøgelser m.m.

Du skal have lyst til at arbejde selvstændigtog trives i en udfordrende hverdag med mange forskellige opgaver. Du vil få et stort ansvar, hvor du ofte skal forholde dig til nye problemstillinger og træffe selvstændige beslutninger i forhold til de indsattes sundhedstilstand.

Vi forventer, at du

  • Har en sundhedsfaglig uddannelse
  • Mestre mundtlig og skriftlig kommunikation
  • Evner at have overblik og koordinerer indsatser, muligheder mv.
  • Har kendskab til diagnosticering og sundhedsvidenskab
  • Har forståelse for organisationen og det omgivende samfund – samt samarbejdet herimellem
  • Arbejder efter gældende lovgivning og Kriminalforsorgens retningslinjer inden for det sundhedsfaglige område
Institution Jyderup dækker ligeledes Nykøbing Sjælland fængsel, hvorfor det vil være en fordel, hvis du har kørerkort til almindelig bil.

For at opnå succes i funktionen kræver det, at man

  • Respekterer klienternes integritet og autonomi og handler efter bedste skøn til gavn for klienten
  • Udstråler autoritet, er ansvarsbevidst og kan bevare roen og overblikket i kritiske situationer
  • Er fleksibel, selvstændig og arbejder systematisk
  • Arbejder anerkendende med mennesker med forskellige baggrunde og kulturer
Vi tilbyder en arbejdsplads med gode kollegaer og mulighed for at udvikle både dine faglige og menneskelige kompetencer i et udfordrende miljø. Du bliver samtidig en helt central person for at få sundhedsafdelingen til at fungere.

I sundhedsafdelingen er der samlet 3 sygeplejersker, en lægesekretær, en almen praktiserende læge 2 dage ugentligt, samt en speciallæge i psykiatri 1 dag om ugen. Vi har et højt fagligt niveau og stor respekt for hinandens faglige kompetencer. Vi har et godt arbejdsmiljø og sætter stor pris på ærlighed og humor.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Stillingen er med tiltrædelse den 1. august 2020. Stillingen er en fast fuldtidsstilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Ansættelse og aflønning sker efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10 – Centralorganisationen af 2010, organisationsaftale for sygeplejersker i staten og aftale om nyt lønsystem for tjenestemænd og tjenestemandsansatte sygeplejersker i staten (overenskomstansatte, tjenestemænd og tjenestemandslignende ansatte) samt aftale om ny løn i Kriminalforsorgen – for sygeplejersker.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen Sjælland med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Jyderup Fængsel, Søbæksparken 136, Jyderup.

Jyderup er Kriminalforsorgen Sjællands eneste åbne fængsel. Jyderup fængsel skal i 2020 og 2021 omlægges til kvindefængsel. Fængslet har 162 pladser, heraf 23 pladser i lukket regi, samt 30 pladser i Nykøbing fængsel.

Læs mere om Jyderup Fængsel på www.sfjyderup.dk.

Institution Jyderup er en del af Kriminalforsorgen Sjælland, der består af 3 lukkede fængsler, 1 åbent fængsel, samt 2 institutioner, der består af flere arresthuse og en KiF-afdeling, samt 1 pension og Områdekontoret i Ringsted.

Kriminalforsorgen Sjælland har ca. 750 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

Læs mere om Kriminalforsorgen på www.kriminalforsorgen.dk.

Du søger stillingen via knappen ”søg stillingen”. Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt, og at du dermed kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgningsfrist den 8. juli 2020 kl. 12.00.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

Kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte enhedschef Ronni Dahl, tlf. 7255 2232 eller institutionschef Ole Hansen, tlf. 7255 2210.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Mai-Britt Rasmussen, tlf. 72554595 eller HR-konsulent Michelle Mønster Petersen, tlf. 72555599.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.