Fagkoordinator til affaldsområdet i Kalundborg Kommune


Om jobbet

Leder du efter en attraktiv mulighed for at være med til drive udviklingen på affaldsområdet i Kalundborg Kommune?

Affaldsområdet er inde i en spændende udvikling, hvor ambitionsniveauet for genanvendelse og indsamling af affald er højt. Det skaber en platform for udvikling af medarbejderkompetencer og tænkning i innovative processer.

Kan du se dig selv som en stærk faglig koordinator for affaldsområdet med fokus på fremdrift i processerne, dialog og tværgående relationsdannelse?

Så er det dig vi leder efter til at indgå i vores fagligt stærke og kompetente medarbejdergruppe på affaldsområdet i Kalundborg Kommune.

Vi søger en fagkoordinator i en fast stilling. Opgaverne omfatter primært koordinering af opgaverne inden for affaldsområdet og rottebekæmpelse.

Du vil indgå i Team Ejendom og Affald, som i dag har 18 engagerede medarbejdere. Udover affald og rotter arbejder vi med drifts- og anlægsopgaver i relation til kommunale bygninger.

I teamet vil du deltage på lige fod med de øvrige medarbejdere og samtidig have et tæt samarbejde med kolleger på andre områder.

Stillingsprofil
Fagkoordinatorens primære opgave vil være at arbejde med koordinering af opgaverne inden for affalds- og rotteområdet. Affaldsgruppen arbejder med drift, myndighed, projekter og kommunikation. Der er derfor stort fokus på effektiv koordinering men med selvstændighed i opgaveløsningen. Fagkoordinatorens opgave bliver således at skabe og holde overblik over de daglige opgaver. Samtidig er der behov for at holde et langsigtet perspektiv på et område, der er inde i en rivende udvikling.

På affaldsområdet er der i november 2020 sat en udvidelse af vores affaldsordning i drift. Det stiller krav til god koordinering og effektivitet i den daglige drift. Vi vil have et højt niveau af borgerservice, og vi arbejder derfor løbende med forbedringer på dette område. Fagkoordinatoren vil have opgaven i hverdagen med at sikre det høje niveau af borgerservice og en effektiv drift.

I de kommende år er kravene i den nye affaldsbekendtgørelse i fokus. Kort fortalt skal der fra 1. juli 2021 indsamles i alt 9 affaldsfraktioner husstandsnært, og 1 yderligere med udgangen af 2021. Det får betydning for den måde, vi tænker sortering og efterbehandling på.

Fagkoordinatoren skal have blik for udviklingen på området og være med til at igangsætte projekter og følge dem til dørs. Nogle gange vil fagkoordinatoren selv lede og arbejde med projekterne, og andre gang vil rollen være mere koordinerende og coachende.

Det andet fokusområde er indsatserne i kommunens rottehandlingsplan. De milde vintre i de senere år har givet en væsentlig stigning i antallet af rotter. Det giver et øget fokus på området og behov for en effektiv bekæmpelse og forebyggelse. Fagkoordinatorens rolle er her at fokusere driften af området. Der er behov for et godt samarbejde med rottebekæmperne. Samtidig stilles der krav til udvikling af indsatserne og en god borgerdialog og formidling.

Fagkoordinatoren vil i hverdagen arbejde tæt sammen med kollegerne på området. Det forventes, at der kan arbejdes selvstændigt med området. Samtidig er der en kultur, hvor der er løbende dialog og sparring. Fagkoordinatoren vil derfor også arbejde tæt sammen med ledelsen om retning og fokus for området.

Din profil

Personprofil
Med dit smittende engagement og humør bidrager du til et godt miljø i teamet og samarbejdet mellem mange interessenter, herunder brugere, kolleger, ledere, politikere med flere.

Du trives med at arbejde selvstændigt, men får energi af god sparring og positiv dialog.

Du er struktureret og kan skabe overblik over komplekse og til tider længerevarende processer.

Din tilgang er loyal overfor ledelsesmæssige og politiske beslutninger, og du er en holdspiller, der forstår dynamikkerne i en medarbejdergruppe. Både internt og på tværs i organisationen. Samtidig er du ikke bange for at udfordre processerne og arbejdsmetoder, når du kan se potentiale for forbedringer. Du er drevet af en lyst til at skabe innovation på dit område, så det gavner den fælles retning.

Du lægger vægt på det faglige fundament, og du kan se værdien i at kunne træffe beslutninger på baggrund af viden.

Dine relationelle evner gør dig i stand til at skabe gode samarbejder internt i organisationen og til eksterne partnere.

Ledelsen bakker dig op og støtter dig i hverdagen. Det ser du som en mulighed for personlig udvikling, og du ser det som en fælles opgave at skabe gode og effektive processer på affalds- og rotteområdet.

Vi lægger desuden vægt på, at du:
  • har erfaring med miljøområdet og gerne viden om affald og rotter
  • har en uddannelse som for eksempel ingeniør, biolog, agronom eller anden relevant uddannelse
  • har stærke formidlingsevner og gerne erfaring med formidlingsopgaver
  • har erfaring med offentlig myndighed og drift
  • har kompetencer inden for projektarbejde
  • har flair for og viden om lovgivning generelt
Derfor skal du vælge os

Arbejdspladsen
Vi kan tilbyde dig et selvstændigt og alsidigt arbejde i en kommune, hvor du får mulighed for indflydelse og fleksibilitet.

Får du energi af en dynamisk hverdag? Vi har travlt, og hverdagen kan være hektisk. Samtidig skal der være plads til vidensdeling samt faglig og personlig udvikling. Det er også vigtigt for os at være i godt humør, og at omgangsformen på arbejdspladsen er uformel, glad og positiv.

Vi arbejder hele tiden på at øge det tværgående blik i hele organisationen. Vi har fokus på et godt samarbejde både internt og eksternt i forhold til brugere, virksomheder og borgere.

Har du lyst til sammen med os at gøre Kalundborg Kommune til et endnu mere attraktivt sted at bo, leve, arbejde uddanne sig og drive virksomhed, så hører vi gerne fra dig.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter dine kvalifikationer og i henhold til gældende overenskomst. Der er tale om fast stilling, der er normeret til 37 timer pr. uge. Ansættelse snarest muligt, eller senest pr. 1. maj 2021.

Arbejdsstedet vil være på kommunens rådhus, Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg.

Hvis du vil vide mere

Du kan læse om kommunen på www.kalundborg.dk, og vil du vide mere, kan du kontakte teamleder for Ejendom og Affald Rune Frimann Larsen på telefon 21 57 04 71.

Ansøgning

Ansøgning med CV, eksamensbevis og eventuelle udtalelser skal være modtaget hos os senest den 7. marts 2021.

Samtaler afholdes som 1. samtale d. 10. marts 2021, og 2. samtale d. 12. marts 2021.
 


Om os

Bliv en del af en spændende arbejdsplads

Her får du mulighed for at arbejde med affalds- og rotteområdet i en kommune hvor initiativ og engagement trives på tværs af de mange sektorer, og hvor der er fokus på bæredygtig udvikling, bosætning og sund økonomi.

Kalundborg Kommune er midt i en spændende udvikling, hvor vi gennem dialog og samarbejde skaber stærke rammer for den samlede opgaveløsning til gavn for borgere og virksomheder.

Kalundborg er den grønne industrikommune, hvor ressourceeffektivitet er nøgleordet for såvel planlægning som drift. Vi brænder for at se muligheder, arbejde på tværs og finde nye løsninger.

I de senere år er der således igangsat en ambitiøs uddannelsessatsning indenfor biotek og håndværksuddannelser. Det sætter aftryk i organisationen og skaber stolthed og sammenhængskraft på tværs af sektorerne.

Kalundborg Kommune er i vækst, og det smitter også af på affaldsområdet, hvor engagerede borgere og virksomheder sammen med branchens udvikling stiller krav til vores faglige og personlige kompetencer.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Erfaren procesansvarlig til innovativ og cirkulær virksomhed

Waste Plastic Upcycling ApS

Nykøbing Sj
WPU Aps er en innovativ virksomhed med fart på. Vi omdanner Danmarks plastikaffald til nye råmaterialer af høj kvalitet og bidrager til at skabe et bedre miljø for os alle. Brænder du for at skabe et bedre miljø og er du innovativ til fingerspidsern...
Indrykket:26. januar 2021

Hands-on planlægning af jernbanenettet og gode muligheder for faglig udvikling

Banedanmark, Teknik, Godsbanevej 2

Ringsted
Er du logisk tænkende og har flair for matematiske modeller? Og vil du være med til at planlægge og udvikle kapaciteten på jernbanenettet? Du bliver en del af sektionen Kapacitetsudvikling i Trafik afdelingen, hvor vi varetager opgaver inden for kap...
Indrykket:8. februar 2021

Rutineret Bygningsingeniør med stor salgserfaring søges til Partnerskab hos Damgaard Rådgivende Ingeniører i Roskilde

PEEQ ApS

Roskilde
For Damgaard Rådgivende Ingeniører i Roskilde søger vi nu en rutineret og kompetent Bygningsingeniør, der har lyst til at blive partner i en dynamisk og moderne rådgivningsvirksomhed med en kompetent medarbejdergruppe og en professionel og seriøs ti...
Indrykket:15. februar 2021

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Erfaren procesansvarlig til innovativ og cirkulær virksomhed

Waste Plastic Upcycling ApS

Nykøbing Sj
WPU Aps er en innovativ virksomhed med fart på. Vi omdanner Danmarks plastikaffald til nye råmaterialer af høj kvalitet og bidrager til at skabe et bedre miljø for os alle. Brænder du for at skabe et bedre miljø og er du innovativ til fingerspidsern...
Indrykket:26. januar 2021

Hands-on planlægning af jernbanenettet og gode muligheder for faglig udvikling

Banedanmark, Teknik, Godsbanevej 2

Ringsted
Er du logisk tænkende og har flair for matematiske modeller? Og vil du være med til at planlægge og udvikle kapaciteten på jernbanenettet? Du bliver en del af sektionen Kapacitetsudvikling i Trafik afdelingen, hvor vi varetager opgaver inden for kap...
Indrykket:8. februar 2021

Rutineret Bygningsingeniør med stor salgserfaring søges til Partnerskab hos Damgaard Rådgivende Ingeniører i Roskilde

PEEQ ApS

Roskilde
For Damgaard Rådgivende Ingeniører i Roskilde søger vi nu en rutineret og kompetent Bygningsingeniør, der har lyst til at blive partner i en dynamisk og moderne rådgivningsvirksomhed med en kompetent medarbejdergruppe og en professionel og seriøs ti...
Indrykket:15. februar 2021