Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglærer til anlægsstruktøruddannelsen

På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære.  
Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange.  
Derfor søger vi nu en faglærer, som kan hjælpe os videre med den ambition.  
 
Jobbet  
Du er en kompetent og engageret underviser. Du skal undervise på anlægsstruktøruddannelsens grundforløb, hovedforløb og på AMU efteruddannelse samt præsentere brolægger- og struktørfaget for folkeskoleelever. Du skal arbejde teamorganiseret med forberedelse og evaluering af undervisningen og udvikle undervisningens form og indhold.  
 
Vi tilbyder  
Et dynamisk læringsmiljø med gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling. Du får en arbejdsplads, som er i en spændende udvikling og engagerede kompetente kolleger. Gode muligheder for at løse mangeartede opgaver og dermed præge din faglige udvikling.  
 
Vores elever er i centrum, og alle skal udfordres og tilskyndes til at udnytte deres fulde potentiale. Undervisningen foregår i et åbent læringsmiljø, vi har fælles forberedelse i teamet og arbejder med implementering af et fælles pædagogisk grundlag (LP-modellen) på hele NEXT.  
 
Din profil, du  
• har en faglig uddannelse som anlægsstruktør med mindst fem års relevant erhvervserfaring, har du en kloakmester uddannelse, er det en fordel  
• har et højt fagligt engagement, og din tilgang til eleverne er anerkendende  
• har gennemslagskraft i mødet med eleverne  
• er god til at arbejde i team, men du kan også arbejde selvstændigt  
• har gode kommunikationsevner  
• er stolt af dit fag og vil gerne være blandt de bedste  
 
Almene kvalifikationer  
Du har almene kvalifikationer, der svarer til niveauet på en erhvervsgymnasial uddannelse (f.eks.  
Dansk A og Samfundsfag C) eller sørger selv for, at de er erhvervet inden for tre år efter ansættelsen. Ansøgere uden læreruddannelse eller lignende skal gennemgå en diplomuddannelse i erhvervspædagogik, som skolen betaler.  
 
Ansættelsesvilkår  
Stillingen er på fuldtid og er placeret i Glostrup. Du bliver ansat på tjenestemandslignende vilkår med mulighed for tillæg, herunder pensionsordning på 18 %. Tiltrædelse 1. april 2018.  
Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
Ansøgning  
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket. Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 8 2017.  
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her